tilbage
Kattetilbehør
Brekz tilbyder en bred vifte af katte tilbehør, der gør livet lettere for dig og din kat. Du kan bestille det nemt og billigt hos os. 
Læs mere ..
Kattetilbehør

Bredt udvalg af tilbehør til katte

I vores online kæledyrsbutik finder du ikke kun alle vores mærker af kattefoder, men også et bredt udvalg af alt muligt tilbehør til katte. Fra kattebakker og kattelemme til rejseartikler og kradsetræer. I Brekz' brede og varierede udvalg finder du alt det, du har brug for. Alt, hvad der gør livet lettere og mere behageligt for dig og din kat, finder du her nemt og billigt på ét sted!

Alt til din kat på én online adresse. Se vores sortiment, og køb det bedste katte tilbehør til de bedste priser. Bestil online hurtigt og nemt!

Sortiment af tilbehør til katte

Se alt vores katte tilbehør online, og få det leveret lige til døren nemt og hurtigt. Nedenfor følger en kort oversigt over alle vores forskellige slags tilbehør til katte.

Kattebakker, kattegrus og hygiejne

Når du har en kat, er en god kattebakke og kattegrus selvfølgelig uundværligt. I vores sortiment finder du et bredt udvalg af kattebakker og tilbehør som kattegrusposer og lugtfjernere. Med det rigtige kattegrus sikrer du en optimal hygiejne. I dag findes der mange forskellige mærker af kattegrus, så der er altid en passende variant til dig. Du kan vælge mellem ler- eller trægranulat, men også mellem kattegrus med eller uden duft. God hygiejne gør livet behageligt for din kat. Tag også et kig på vores andre hygiejneprodukter. Her finder du bl.a. duft- og pletfjernere.

Til din ude-kat

Kan din kat godt lide at gå på eventyr udenfor? Med vores store udvalg af kattelemme kan din kat trygt gå ind og ud, selv når du ikke er hjemme. I dag findes der smarte kattelemme, som holder andre katte ude. For eksempel findes der kattelemme fra Staywell, som kun din kat kan få adgang til via en magnet i kattens halsbånd eller mikrochip.

For ekstra sikkerhed udenfor kan du give din kat et reflekshalsbånd på eller et skilt med din adresse på din kats halsbånd. Vil du helst ikke have, at din kat er alene udenfor, eller skal den langsomt vænnes til at komme udenfor? Så kan du bruge en kattesele. Tjek vores halsbånd og seler for at finde de bedste muligheder til din kat.

Kattekurve og kradsetræer

Er du på udkig efter en enkel, stilfuld kattekurv eller en luksuriøs, flot model, der matcher dit interiør? Vi har kurve der kan hænge på radiatoren og ægte relax stole, du finder det hele i vores kattekurve sortiment! Udover et dejligt sted at ligge, har din kat også brug for noget at slibe sine negle på. For at undgå at den bruger dine møbler til at slibe kløerne på, er det en god idé at give din kat et godt kradsetræ. På vores side med kradsetræer finder du alt fra små vægmonterede kradsetræer til store flere-etagers kradsetræer.

Pelspleje

God pelspleje bidrager til din kats sundhed. Under kategorien pelspleje finder du børster, kamme, Furminators, shampooer og andre plejeprodukter, der hjælper med at holde din kats pels sund. Hvis din kat har lopper eller andet, så er du velkommen til at kigge under vores Katteapotek.

Mad og drikke

Vi tilbyder madskåle og drikkefontæner med tilbehør i alle størrelser, designs og prisklasser. Vores omfattende sortiment dækker over mange forskellige behov. Der er enkle, men effektive skåle i rustfrit stål, foderskåle til katte der spiser for hurtigt og specielle drikkefontæner.

Kattetilbehør til rejser

Skal din kat til dyrlægen eller på ferie? Så tjek vores rejse tilbehør for et passende produkt til at transportere din kat i. Her finder du forskellige rejsetasker og -kurve til din kat.

Hele vores sortiment

Er du på udkig efter legetøj til din kat i stedet for tilbehør? Så er du velkommen til at kigge på vores omfattende udvalg af kattelegetøj.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.