Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK
 
På grund af travlhed hos Brekz & post- og pakketjenesterne, kan leveringen af din pakke vare lidt længere.

Iams Naturally Adult Laks 85 gram pose kattefoder

Product Information
24 x 85 gr
kr. 179,90 (kr. 88,19/kg)
kr. 179,90 (kr. 88,19/kg)
48 x 85 gram
kr. 342,90 (kr. 84,04/kg)
Oftest købt
kr. 342,90 (kr. 84,04/kg)

Iams Naturally Adult Laks 85 gr pose kattefoder er lækre måltidsposer til voksne katte med atlantisk laks i en velsmagende sauce.

  • Let fordøjelig
  • 100% komplet mad
  • Til sund hud og frakke

Mere info

Produktinformation Iams Naturally Adult Laks 85 gr pose kattefoder

Hos Iams ønsker de at holde dit kæledyr sundt og glad, Iams Naturally Adult Laks 85 gr pose kattefoder passer perfekt til denne vision. Dette er lækker 100% komplet mad med stærkt fordøjelige naturlige ingredienser til voksne katte. Måltidet leveres i poser af 85 gram, så det er meget håndterbart i brug. Denne variant er fyldt med atlantisk laks som er meget sundt for din kat og er rig på Omega 3 og 6 og proteiner. Omega 3 og 6 bidrager til en sund hud og frakke. Proteiner hjælper med at holde musklerne stærke og smidige. Derudover er Iams Naturally Adult Laks rig på E-vitamin, som understøtter din kats naturlige forsvarssystem. På denne måde hjælper Iams Naturally Adult Laks 85 gr pose kattefoder med at holde din kat sund, mens han fester på et lækkert nærende måltid hver dag!

Hos Brekz kan du bestille forskellige typer Iams Naturally mad let og billigt online. Se på vores sortiment og køb nu Iams Naturally Adult Laks 85 gr pose kattefodert. Leveres nemt og hurtigt til din dør!

Ernæringsråd Iams Naturally Adult Laks 85 gr pose kattefoder

Når du skifter til Iams Naturally, skal du gøre det gradvist over 4 dage. Tilfør 2 1/2 til 3 1/2 poser om dagen til en voksen kat per 4 kg kropsvægt. Det anbefales at opdele maden i mindst 2 måltider. Sørg for, at der altid er frisk drikkevand til rådighed. Produktets holdbarhed er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede brug.

Ingredienser Iams Naturally Adult Laks 85 gr pose kattefoder

Sammensætning:

Kød og animalske biprodukter, fisk og biprodukter (4% laks), vegetabilske biprodukter, mineraler, olier og fedtstoffer (0,1% fiskeolie, 0,05% solsikkeolie).

Analytiske bestanddele:

Protein 9,3%; Fedtindhold 5,1%; Rå aske 1,8%; Rå fiber 0,4%; Fugt 79,3%

Tilsætningsstoffer:

Vitaminer: D-vitamin: 250IU/kg, E-vitamin: 150 mg/kg.

Sporelementer: Mangansulfatmonohydrat: 2,2 mg/kg, Zinksulfatmonohydrat: 33,5 mg / kg.

Andet produkt?

Leder du efter en anden type Iams-kattefoder, for eksempel, en til killinger eller ældre katte? Eller leder du efter mad til en steriliseret/kastreret kat? Så kig på vores komplette sortiment af Iams-kattefoder!Luk