tilbage
Kattelegetøj
Brekz har et bredt udvalg af kattelegetøj, så din kat vil aldrig kede sig. Fra fiskestænger og blødt legetøj til interaktivt snacklegetøj, der er noget for enhver kat!
Læs mere ..
Kattelegetøj

Kattelegetøj

Kattelegetøj er afgørende for din kats sundhed og livsglæde. Det hjælper med at bekæmpe kedsomhed og reducerer derfor risikoen for at udvikle uønsket adfærd, såsom at kradse på møbler. Derudover bidrager det til:

  • Får din kat mere motion.

  • Hjælper din kat med at håndtere stress.

  • Med til at træne hjernen.

  • At styrke båndet mellem dig og din kat.

  • Hjælper din kat til at slappe af.

Med Brekz' brede udvalg af kattelegetøj kan du være sikker på, at din kat vil have langvarig sjov!

Køb det bedste kattelegetøj hos Brekz. Se vores store udvalg og bestil kattelegetøj nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt online!

Sortiment af kattelegetøj

Brekz har et bredt udvalg af sjovt kattelegetøj, der opfylder din kats naturlige behov. Vores kattelegetøj omfatter sjove sæt med bolde, mus og klokker med fjer. Vores legebolde er et perfekt svar på din kats naturlige jagtinstinkt. Og til katte, der foretrækker plys-kattelegetøj, har vi varianter med piv, klokker og kattegræs. Der er også legetøj, der hjælper med at rense din kats tænder. Du finder bl.a. dette legetøj fra mærket Petstages.

Katte leger ikke kun for at underholde sig selv, men også for at lære ting. Især unge katte lærer at forbedre deres naturlige jagtinstinkt og motoriske færdigheder gennem leg. Skal du have en kattekilling ind i dit hjem? Så sørg for, at du har masser af killingelegetøj, så din killing har alle muligheder for at udvikle sig ordentligt.

Kattelegetøj med katteurt

Har din kat brug for et ekstra incitament til at lege? Så tag et kig på vores forskellige typer kattelegetøj med catnip fra bl.a. kvalitetsmærket Kong. Dette kattelegetøj er beriget med katteurt. Catnip har en stimulerende virkning på katte og øger legetøjets tiltrækningskraft betydeligt. Selv katte, der slet ikke virker legesyge, kan ofte ikke modstå dette legetøj!

Leg sammen med din kat

At lege sammen med din kat styrker båndet mellem dem. Med vores drillepinde kan I have en sjov leg sammen og stimulere din kats naturlige jagtinstinkt. En ideel og sjov måde at få din kat i gang på.

Mental udfordring

Vores interaktive snacklegetøj kombinerer leg med at få noget velsmagende. Du kan lægge både lækre snacks, men også din kats daglige mad i et madpuslespil. På den måde stimulerer du din kats sanser og naturlige jagtadfærd. Også ideelt som hjælp til vægttab og til katte, der er mindre legesyge af natur. Du finder mere kattelegetøj med et pædagogisk bidrag blandt andet Cat It senses legetøj.

Bemærk venligst: Producenterne af kattelegetøjet har grundigt testet alt legetøj for sikkerhed og sjov. Ikke desto mindre er intet legetøj uopslideligt. Undgå, at dit kæledyr bider af og/eller spiser dele af et produkt. Brekz er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller skader.

Har du brug for andet tilbehør?

Har du brug for andet tilbehør til din kat som f.eks. et halsbånd eller en madskål? Så tag et kig på vores andet tilbehør til katte.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.