Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Cat Activity Flip Board til katten

Product Information
Pr. stk.
kr. 79,90
kr. 79,90

Cat Activity Flip Board til katten er et underholdende brætspil med 2 kegler og skåle med hængslede og glidende låg.

  • Skridsikker takket være gummiring
  • Lavet af plastik
  • Inkl. guide til træningstips

Mere info

Produktinformation Cat Activity Flip Board til katten

Cat Activity Flip Board til katten er et sjovt og udfordrende tænkespil for din kat. De forskellige rum kan fyldes med snacks. Ved at flytte keglerne og lågene stimuleres din kat til at finde de skjulte snacks eller brosk. Fordi din kat bliver belønnet, forbliver den stadig interesseret i spillet. Dette tænkende legetøj holder din kat travlt psykisk og fysisk. Du hjælper ikke kun med at forhindre kedsomhed, men du kan også træne kattens intelligens. Hvis du ikke selv er fortrolig med træningslegetøj, kan du bruge den medfølgende træningshæfte. Hver kat er forskellig. Den ene lærer hurtigere end den anden. Vær derfor altid tålmodig og hjælp dit kæledyr lidt i starten med at åbne æskerne. At forstå dette legetøj er en læringsproces for katten. Til sidst vil du bemærke, at din kat begynder at forstå det lidt bedre. På det tidspunkt kan du hjælpe mindre og mindre med at åbne kasser, indtil katten i sidste ende kan gøre det alene. For at forhindre, at din kat keder sig, er der forskellige muligheder for at løse gåden og åbne lågene. Et antal rum indeholder klapper, en anden del har glidende låg, og de 2 kegler skal samles op af katten. Gummiringen i bunden sikrer, at brættet ikke bevæger sig, når din kat spiller. Det er også let at rengøre.

Hos Brekz kan du købe Cat Activity Flip Board til katten billigt online. Bestil dit kattelegetøj nu og modtag din ordre hurtigt og gratis!

Egenskaber Cat Activity Flip Board til katten

  • Udfordrende hjernespil for katten
  • Mål: 23 cm x 8 cm
  • Materiale: 100% plast
  • Skridsikker
  • Let at rengøre
  • Inkluderer træningshæfte

Bemærk: Brug kun dette produkt som beregnet. Intet legetøj, tilbehør eller andet kan undgå at blive ødelægget. Forhindre dit kæledyr i at bide og / eller spise dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller kvæstelser.

Andet produkt?

Vil du have et andet fodringslegetøj til katten? Se f.eks. på Cat Activity Snack Hive XXL til katten. Er du nysgerrig efter de andre tilgængelige varianter? Se på siden med kattelegetøj.

Luk