Kong Scrunchknots

Product Information
Vaskebjørn Lille / Medium
kr. 61,90 (kr. 61,90/ct)
kr. 61,90 (kr. 61,90/ct)
Ræv Medium/Large
kr. 82,90 (kr. 82,90/ct)
kr. 82,90 (kr. 82,90/ct)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Kong Scrunchknots er et knirkende plys legetøj med elastiske sider, robust knudet reb på indersiden og en sjov knirk til din hund.

  • Underholdende legetøj med knirkende lyd
  • Fås som Lille/Medium Vaskebjørn og Medium/Stor Ræv
  • Ikke egnet til udvidede tyggesessioner

Mere info

Produktinformation Kong Scrunchknots

Kong Scrunchknots er et sjovt legetøj, der helt sikkert vil holde din hund interesseret i længere tid. Legetøjet har en blød pels på ydersiden og tæt knudt reb på indersiden. Kong laver en dejlig knirken, der holder hundens opmærksomhed. Denne Scrunchknots fås i 2 forskellige størrelser. Du kan vælge mellem en lille/medium vaskebjørn og en medium/stor ræv. Legetøjet er ikke beregnet til lange og omfattende tyggesessioner. Disse legetøj indeholder ikke fyld, så mindre rod efterlades.

Hos Brekz kan du bestille det bedste legetøj til dit kæledyr billigt online. Se vores sortiment og køb Kong Scrunchknots til din firbenede ven nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Bemærk: Brug kun dette produkt som beregnet. Intet legetøj, tilbehør eller andet kan undgå at blive ødelægget. Forhindre dit kæledyr i at bide og / eller spise dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller kvæstelser.

Andet produkt?

Leder du efter et Kong legetøj, som du kan fylde med snacks? Se derefter på Kong Replay Treat Dispenser til hunden. For det komplette sortiment kan du se på siden med alt vores hundelegetøj.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
17-11-2021
1
2
3
4
5
Levering:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Værdi for pengene:
1
2
3
4
5
is nog steeds heel en de 2 hondjes spelen er de hele dag mee

Translate to English

13-11-2021
1
2
3
4
5
Jouet tro sympa et résistant.. Je recommande

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.