Kradsetræ

Kradsetræ

Hos Brekz sælger vi kradsetræer i alle former og størrelser. Lige fra små vægmonterede kradseplader til store flere etagers kradsetræer til din kat. Se vores alsidige sortiment nu, og bestil online nemt og billigt!
Læs mere ..
Kradsetræ

Hvorfor katte har brug for et kradsetræ

Kradsetræer er det ideelle hjælpemiddel for din kat til at pleje sine negle, lege, sove eller ligge og holde udkig oppefra. Katte har et naturligt behov for at kradse med kløerne. Som ejer håber du naturligvis, at din kat ikke vil slibe sine negle på din sofa. Der findes mange forskellige kradsetræer. Der er små kradsemåtter, store kradsetræer eller hele tårne med flere ligge- og sovepladser. Det er et paradis for din kat. For lad os se det i øjnene, faktisk er alle katte vilde med at sætte kløerne i et eller andet! 

Fire grunde til, at kradsetræer er uundværlige

Plejning af kløerne: Ved at kradse regelmæssigt, plejer din kat sine kløer. Det døde lag fra neglene bliver slebet af. Det holder din kats negle pæne, skarpe og korte. Hvis din kat ikke kradser, vil dens kløer blive lange og stumpe, hvilket vil gøre det sværere for din kat at bevæge sig, klatre og jage. En kat er, og vil altid være, et rovdyr. 

Efterlader duft: En kat kan godt lide at efterlade et duftspor i sine omgivelser. En kat har et territorium og vil gerne kunne afmærke det. Det ideelle sted er din kats eget kradsetræ. Med lugten via poterne vil den understrege, at kradsetræet er dens ejendom. Bare rolig, mennesker kan ikke lugte dette spor. 

En god work-out: At slibe kløer er en god atletisk øvelse for musklerne i ryg, poter og skuldre. Katte gnider og strækker sig derfor ofte mod deres kradsetræ. 

Mindre stress: At kradse på et kradsetræ har en stressreducerende virkning på din kat. Ved at kradse kommer den af med spændinger på en naturlig måde. Oppe fra dens kradsetræ kan din kat desuden ligge og holde øje med omgivelserne. Det giver den overblik og den vil føle sig tryg. Nogle kradsetræer er udstyrede med flere hvilesteder, så katten selv kan vælge, hvor den vil lægge sig. 

Vores udvalg af kradsetræer

Kan du ikke se skoven for bare træer? Kradsetræer findes i mange former og størrelser. De kan inddeles efter form eller størrelse. En lille oversigt, der kan hjælpe dig med at vælge; 

Små kradsetræer: Små kradsetræer er egnede til små katte, eller til når kradsetræet ikke må fylde for meget i dit hjem. Ofte har diameteren sammen størrelse som den mellemstore model, men pælen er mindre høj. Og flere af de små kradsetræer er pæle uden en platform eller et hvilested.

Mellemstore kradsetræer: Disse kradsetræer har en pæl med et højt plateau og/eller en soveplads til din kat. Den mellemstore variant er lavere og mindre bred end de store varianter, hvilket gør det lettere at få plads til den i et hjørne af rummet. For eksempel er kradsetræet Miyato et moderne kradsemøbel, der passer godt til et lyst interiør. 

Store kradsetræer: Store kradsetræer har flere kradsepæle med forskellige soveområder og udkigstårne med soveplads. Det ultimative sted for din kat, hvor den kan slibe kløerne og sove og holde udkig i ro og mag. Ideelt, hvis du har flere katte i hjemmet, eller hvis du har masser af plads. En populær variant af et stort kradsetræ er Trend Catrock Western Inn

Kradsetræer og -tårne: Kradsetræer og -tårne er omtrent lige så store som de fleste mellemstore kradsetræer. De er beklædt med sisal eller jute hele vejen rundt, så din kat kan kradse kløerne. En kradsetønde er stabil og vælter ikke så let, hvis din kat klatrer op på den. Det er også et godt sted at sove oven på. Ofte har et kradsetårn eller -træ også en eller flere sovepladser gemt nedenunder eller på siden. Boons kradsetræ grå/sort tilbyder forskellige sove- og kradsemuligheder til din kat. 

Andre produkter at kradse på: Er der ikke plads til et stort kradsetræ? Eller leder du efter en god kradsemulighed til færre penge? Kradsetræer, kradsemåtter, kradsemøbler af bølgepap eller en kombineret kradseplade med bolde er også gode muligheder for at opfylde din kats behov for at pleje kløerne. 

Hos Brekz kan du bestille katte tilbehør som kradsetræer hurtigt og nemt online. Gennemse vores sortiment og bestil et kradsetræ til de skarpeste priser! 

Hvad skal holde øje med, når man vælger kradsetræ?

Der er visse ting, der er vigtige, når man skal vælge det rigtige kradsetræ. For eksempel skal du tænke på, hvilken slags, størrelsen på din(e) kat(ter), pladsen kradsetræet optager, dit budget eller hvordan kradsetræet passer til dit interiør. Det er også vigtigt for din kat, at kradsetræet har den rigtige størrelse. For en stor kat er et stort kradsetræ det bedste, så den kan strække sig helt ud. Til små katte eller killinger kan et mindre kradsetræ være tilstrækkeligt. Det er vigtigt, at kradsetræet er stort nok til, at din kat kan strække sig helt ud. Sørg for, at træet ikke kan vælte, hvis din kat klatrer op eller læner sig op ad den. Hvis du er i tvivl mellem to størrelser, er det bedst at vælge den største.

 Andet katte tilbehør?

Har du brug for andre produkter til din kat? Hos Brekz finder du alt, hvad du har brug for, til de bedste priser. Du er velkommen til at kigge under alle vores Kattekurve. For kattebakker, kattelem, samt plejeprodukter til katte kan du kigge under Kattetilbehør.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.