tilbage
Ledproblemer hos hunde

Ledproblemer hos hunde

Har din hund problemer med sine led? Disse produkter kan hjælpe med at genoprette smidige og smertefri led. Hos Brekz finder du et bredt udvalg af produkter til den bedste pris.
Læs mere ..
Ledproblemer hos hunde

Du kan understøtte din hund ved at give den specielle kosttilskud mod følsomme led

Der kan være forskellige årsager til, at din hund har ondt i muskler eller led. Med specielt udviklede produkter kan du bidrage til at formindske problemet. Disse produkter er udviklet til at hjælpe med at undgå ledsmerter. Nogle produkter kan give lindring, når symptomerne opstår. Vores diætfoder og kosttilskud kan bidrage til at reducere smerterne eller stive led.

Hvordan ved du om din hund har ondt i sine led?

Smerter i leddene kan vise sig på forskellige måder hos hunde. Nogle hunde halter f.eks., hvor andre kun har problemer, når de rejser sig op. Det kan også være, at din hund får symptomer under lange gåture. Herunder finder du nogen tegn, som kan tyde på problemer med leddene hos din hund;

  • Halter eller går anderledes end den plejer
  • Har svært ved at rejse sig op eller lægge sig ned
  • Har svært ved at komme i gang med at gå, når I går tur
  • Kan ikke følge med under gåturen, din hund sakker bagud
  • Bider eller slikker sig på kroppen/leddene
  • Vil ikke aes eller virker opfarende
  • Ligger mere i sin kurv, med mindre - eller intet - behov for at lege

Problemer med led kan desværre aldrig helbredes helt. Det er derfor bedre at begynde at forebygge i god tid. Hos unge store hunde eller racer der er kendte med tilbøjelighed til at udvikle ledproblemer kan du f.eks. vælge et særligt diætfoder, der understøtter leddene. En almindelig årsag til slid i leddene er overvægt hos hunde. Det er derfor vigtigt at holde din hund på en sund vægt. Det er noget, du som ejer kan holde øje med. Som ejer skal du huske på, at belastning og bevægelse ikke er det samme. Motion er godt for at holde leddene smidige. Sørg for, at leddene ikke udsættes for uventede drejende bevægelser eller hårde stød. Leddene hos (meget) store hunderacer skal holde til lidt af hvert. Selv om disse hunde måske har en sund vægt, kan leddene stadig blive overbelastet på grund af hundens store størrelse.

Hos Brekz finder du et bredt udvalg, der kan understøtte din hund med følsomme eller ømme led. Bestil de bedste produkter mod smerter i din hunds led nemt og billigt online.

Vores sortiment af foder og kosttilskud til hunde med ømme led

Med specielle produkter til følsomme led kan du sørge for at du holder din hund rask og aktiv så længe som muligt. Hvis din hund har ømme stive led, er det tilrådeligt at kontakte din dyrlæge. Dyrelægen vil kunne vurdere hvad den bedste løsning er for din hund.

Tørfoder: Foder til følsomme led har ofte et justeret forhold mellem calcium og fosfor. Dette understøtter knogleopbygningen. Ofte er foderet også beriget med glucosamin og chondroitin for at opbygge sund brusk. Ud over kvaliteten af foderet kan du også tænke på mængden af foder, du giver. Dette vil hjælpe dig med at forebygge overvægt. Eksempler på særligt diæt tørfoder til hunde med ledproblemer er f.eks. Hill's Prescription Diet J/D Mobility, Royal Canin Veterinary Mobility Support eller Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility.

Vådfoder: Ligesom tørfoderet er vådfoderet til følsomme led specielt udviklet til at styrke din hund. En kombineret diæt af tør- og vådfoder kan f.eks. gives med Hill's Prescription Diet J/D Mobility.

Kosttilskud: Hunde udvikler ofte problemer med deres led, når deres brusk bliver beskadiget. Hvis der ikke gøres noget, kan symptomerne forværres som følge af yderligere nedbrydning af brusken. Et kosttilskud mindsker nedbrydningen og hjælper med at holde leddene smidige. Et kosttilskud for sunde led indeholder ofte glucosamin, chondroitin, grønlæbet musling, Boswellia, kollagen type II og Omega 3-fedtsyrer. Et kosttilskud, som dyrlæger regelmæssigt anbefaler, er Flexadin Advanced.

Tilbehør: Ud over det rigtige foder kan du også hjælpe din hund gennem visse former for tilbehør. En behagelig Ortopædisk hundemadras hjælper med at fordele trykket på kroppen bedre og understøtter leddene bedre. Som følge heraf vil din hund være mindre stiv i leddene, når den vågner, og den vil have lettere ved at rejse sig op. For at forhindre, at leddene rammes hårdt ved at hoppe ind og ud af bagagerummet i bilen, kan du bruge en hunderampe. De er sammenklappelige og er derfor nemme at have med. På denne måde kan din trofaste ven stadig komme med på ture.

Andet produkt?

Er du på udkig efter et andet produkt fra hundeapoteket, f.eks. et foder mod overvægt? Tag et kig på vores produkter til steriliserede og overvægtige hunde. Tag også et kig på den komplette oversigt over alle vores produkter under Hundeapotek.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.