Legehjul til katte

Product Information
Pr. stk.
kr. 59,90 (kr. 59,90/ct)
kr. 53,91 (kr. 53,91/ct)
kr. 59,90 (kr. 59,90/ct)
kr. 53,91 (kr. 53,91/ct)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Legehjulet til katte vil holde din kat fascineret og legesyg i timevis.

  • Med bevægelig bold
  • I midten befinder sig en legetøjsmus
  • I sjove farver

Mere info

Produktinformation Legehjul til katte

Legehjulet er et sjovt stykke legetøj til katte, i to gode farver, som alle katte vil elske. Hjulet har en bevægelig bold, som din kat vil forsøge at få fat i. Din kat vil ikke kunne få bolden ud, men den vil blive ved med at prøve. Da Legehjulet derfor vil dreje rundt, samtidig med at bolden bevæger sig, vil din kat blive ved med at være fascineret. I midten af hjulet er der også en legetøjsmus på en elastik/lang fjeder. Specielt killinger og junior katte vil elske dette Legehjul til katte, men også ældre katte vil synes, at det bliver ved med at være interessant. Hjulet er ca. 24 cm langt og fås i to sjove farver. Farverne vil kunne afvige fra farverne på billedet.

  • Farverigt legetøj af robust plast
  • Med en bevægelig bold og mus på en elastik/fjeder
  • Din kat vil kunne lege i timevis
  • Ca. 24 centimeter i diameter

Hos Brekz kan du bestille det bedste kattelegetøj billigt. Se vores sortiment og køb nu et Legehjul til katte billigt og nemt online.

Bemærk: Brug kun dette produkt som det er beregnet til. Intet legetøj, tilbehør eller andet er uopslideligt. Undgå, at dit kæledyr bider og/eller spiser dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller personskade.

Farven på Legehjulet til katte kan variere fra farven på billedet.

Mere legetøj?

Leder du efter andet legetøj til din kat? Hvis den godt kan lide at lege med bolde, så kig under vores Legebolde. På vores side med kattelegetøj, kan du finde endnu mere sjov til din kat.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.