Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Wobbler Indy Kattelegetøj

Product Information
Pr. stk.
kr. 37,90
kr. 37,90

Wobbler Indy kattelegetøj er et perfekt legetøj til der hjemme. Fjerene tiltrækker opmærksomheden fra din kat og øger morskaben for jer begge.

  • Velegnet til alle katte
  • Kattelegetøj med fjer
  • Holder katten aktiv

Mere info

Produktinformation Wobbler Indy kattelegetøj

Wobbler Indy kattelegetøj er et attraktivt fjerlegetøj, som er velegnet til alle katte. Legetøjet stimulerer jagtinstinktet og holder din kat aktiv. Desuden er det vigtigt for din kat at lege, fordi det stimulerer din kats naturlige opførsel. Med Wobbler Indy kattelegetøj kan din kat hygge sig i lang tid.

Bemærk: Brug kun dette produkt som det er beregnet. Intet legetøj, tilbehør, eller andre genstande er uforgængeligt. Undgå, at dit kæledyr spiser (dele af) dette produkt. Brekz påtager sig intet ansvar for skade på produktet eller dit dyr på grund af forkert brug.

Hos Brekz kan du bestille billigt Wobbler Indy kattelegetøj online. Se vores sortiment og køb nu Wobbler Indy kattelegetøj til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Et andet produkt?

Leder du efter et andet kattelegetøj, for eksempel til killinger? Så tag et kig på Laser Lommelygte Cat Flash. For et fuldt overblik over vores sortiment, så gå til vores side for kattelegetøj.

Luk