tilbage
Lukos Veterinary Diet hundefoder

Lukos Veterinary Diet hundefoder

Lider din hund af følsomme led, fedme eller diabetes, fødevareintolerancer eller nyre- og leverproblemer? Lukos Veterinary Diet hjælper hunde med visse sundhedsproblemer.
Læs mere ..
Lukos Veterinary Diet hundefoder

Lukos Veterinary Diet hundefoder

Kunne din hunds helbred bruge et løft? Visse helbredsproblemer er almindelige og kan give generende symptomer. Et særligt diætfoder, som Lukos Veterinary Diet, kan støtte din hund med klager og lindre visse symptomer. Det er vigtigt, at du altid får din hund undersøgt af din dyrlæge først, så I sammen kan finde løsninger. Efter en grundig undersøgelse kan din dyrlæge udarbejde en passende behandlingsplan. Et dyrlægefoder som Lukos Veterinary er højst sandsynligt en del af denne.

Lider din firbenede ven af visse helbredsproblemer? Efter råd fra din dyrlæge kan du give din hund et diætfoder af høj kvalitet, såsom Lukos Veterinary Diet. Se vores udvalg og bestil Lukos Veterinary Diet hundefoder til de skarpeste priser!

Hvilket Lukos Veterinary Diet hundefoder kan støtte din hund?

Lukos Veterinary-sortimentet omfatter i øjeblikket omkring fire varianter. Det er foder til hunde med (kronisk) nyresvigt og leverproblemer, overvægt, ledproblemer og foderintolerancer.

Lukos Veterinary Diet Renal

Lukos Veterinary Diet Renal er et fuldfoder til voksne hunde med (kronisk) nyresvigt og/eller leverproblemer. Ved nyresvigt får hunden helbredsproblemer, fordi nyrerne ikke længere fungerer ordentligt. Ofte bliver sundhedsproblemerne først mærkbare, når en stor del af nyrerne allerede er beskadiget.

Nyrerne er blandt andet ansvarlige for at fjerne affaldsstoffer fra blodet. De sørger også for, at der er nok væske og salt i kroppen. Der findes to former for nyresvigt: akut nyresvigt og kronisk nyresvigt. Ved akut nyresvigt er nyrerne blevet alvorligt beskadiget på meget kort tid, og nyrefunktionen falder hurtigt. En mulig årsag er forgiftning. Andre årsager til akut nyresvigt er bakterieinfektion, dehydrering, forhøjet blodtryk eller nyresten.

Ved kronisk nyresvigt mister nyrerne gradvist deres funktion, og der opstår langsomt skader og helbredsproblemer. Akut nyresvigt kan blive kronisk, hvis problemet har stået på i lang tid.

Leverproblemer er også almindelige hos hunde. Leveren har en meget bred vifte af opgaver, herunder at sikre omsætningen af sukker, fedt, protein og vitaminer. Dette organ hjælper også med at behandle affald og giftstoffer og er et vigtigt immunorgan.

Lukos Veterinary Diet Renal er udviklet til at understøtte nyre- og/eller leverfunktionen. Det hjælper med at reducere dannelsen af oxalatsten og cystinsten og reducerer også ophobning af kobber i leveren.

Lukos Veterinary Diet Vægtkontrol

Lukos Veterinary Diet Weight Control er specielt udviklet til hunde med fedme og/eller diabetes mellitus. Dette diætfoder har en afbalanceret sammensætning med et lavt kalorieindhold og ekstra vitamin E. Det lave energiindhold fremmer vægtkontrol. Derudover regulerer foderet blodsukkerniveauet og indeholder ekstra E-vitamin for at understøtte den generelle sundhed.

Lukos Veterinary Diet Joint & Mobility

Lukos Veterinary Diet Joint & Mobility hundefoder er et fuldfoder specielt udviklet til voksne hunde med slidgigt. Slidgigt er en smertefuld betændelse i leddene forårsaget af slitage. Det giver din hund smerter, når den bevæger sig, og gør det stadig sværere at bevæge sig. En fuldstændig helbredelse er endnu ikke mulig, men et særligt diætfoder kan reducere symptomerne og lindre smerterne betydeligt.

Lukos Veterinary Diet Hypoallergenic

Lukos Veterinary Diet Hypoallergenic hundefoder er et hypoallergenisk diætfoder til voksne hunde for at reducere intolerance over for visse næringsstoffer. Ved foderintolerance er kroppen ikke i stand til at fordøje visse næringsstoffer. Hundens fordøjelsessystem fungerer ikke optimalt, og det giver sig udslag i mave-tarmproblemer eller hud- og pelsproblemer. Det er vigtigt at bruge en eliminationsdiæt for at finde ud af, hvilket stof der udløser en overfølsomhedsreaktion. Det er også vigtigt at være kritisk, når det gælder de snacks, du giver din hund. Vælg derfor allergivenlige hundesnacks.

Andet produkt?

Har din hund kun brug for midlertidigt dyrlægefoder? I så fald kan du skifte til en af de almindelige varianter af Lukos hundefoder efter behandlingen. Med Lukos prøvepakke kan du nemt og meget billigt undersøge din hunds yndlingsvariant!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.