tilbage
Mineral pellet kattegrus

Mineral pellet kattegrus

Mineral kattegrus har en ekstrem sugeevne og bidrager til en ren og frisk duft. Med vores omfattende sortiment er det nemt at opnå og bibeholde en frisk og hygiejnisk kattebakke! 
Læs mere ..
Mineral pellet kattegrus

Mineral kattegrus

Mineral kattegrus er fremstillet af naturprodukter som f.eks. ler eller sand. En af de største fordele ved dette grus er dets evne til at absorbere store mængder fugt. Fugten trænger helt ind i gruset og bliver dér. På den måde neutraliserer du ubehagelige lugte.

Mineral kattegrus er velegnet til alle kattebakker. Da dette grus er et naturprodukt, kræves der generelt meget lidt forarbejdning, før det ender i din kattebakke. Dette har den ekstra fordel, at det ofte er billigt i køb. Og med den optimale sugeevne og meget få ubehagelige lugte, er det nemt at opnå og bibeholde et rent og hygiejnisk katte toilet!

Bemærk venligst: Mineral kattegrus er et naturligprodukt, men er ikke biologisk nedbrydeligt! Smid derfor aldrig kattegrus i skraldespanden eller i toilettet. Du kan bortskaffe brugt kattegrus sammen med dit restaffald.

Hos Brekz kan du nemt og hurtigt bestille Mineral kattegrus online. Gennemse vores produktsortiment og bestil det bedste Mineral kattegrus til de skarpeste priser!

Vores Mineral kattegrus sortiment

Brekz har et bredt udvalg af kattegrus med mineralsk kattegrus som mærkerne Biokat, Catsan, Kitty friend, Sanicat og Sivocat. De har alle en god sugeevne og minimerer ubehagelige lugte. Derudover er der forskellige egenskaber som duft, kornstørrelse og klumpdannelse at vælge imellem. Så du kan altid finde en egnet variant, der passer til dine behov.

Klumpdannende og ikke-klumpdannende

Klumpdannende mineral grus har den fordel, at det danner faste klumper ved kontakt med væske, og derfor er klumperne er nemme at skovle ud af kattebakken. Du smider aldrig for meget grus ud, og det er derfor ekstra billigt i brug. I vores produktsortiment finder du et bredt udvalg af klumpdannende Mineral grus. Kig f.eks. på Sanicat Clumping White Cotton Fresh, et kattegrus med en frisk duft af bomuld.

Nogle gange foretrækker du måske et ikke-klumpende kattegrus. Hvis du f.eks. har en kat, der har en tendens til at spise af sit kattegrus. Eller hvis du renser bakken hver dag. Kitty Friend Absorbent kattegrus er en af de ikke-klumpdannende typer kattegrus med en høj sugeevne.

Fint versus groft kattegrus

Groft kattegrus er generelt mindre tilbøjeligt til at klæbe til din kats poter, så du hermed nemmere kan holde dit hjem rent. Sanicat Clumping White Rose Petal er et groft kattegrus fra vores sortiment og har en dejlig frisk duft af roser.

Nogle katte foretrækker fint kattegrus, da det minder mest om blødt sand. Biokat Micro Classic kattegrus er et klumpdannende kattegrus med ekstra fine korn. Biokat's 3 in 1 kattegrus indeholder en blanding af grove, fine og mellemstore granulater i én pakke.

Med eller uden duft

Mineral kattegrus fås i mange forskellige dufte. Parfumerede varianter som f.eks Sanicat Clumping Marseille Soap giver en dejlig, frisk duft af sæbe.

Bryder din kat sig ikke om stærke lugte i sin kattebakke? Så kan du vælge en uparfumeret variant som Sanicat Clumping lugtfri kattegrus. Ved hjælp af ilten neutraliseres ubehagelige lugte. Dette kattegrus uden parfume bidrager således stadig til velduftende omgivelser.

Andre typer mineral kattegrus

Ud over de ovennævnte valgmuligheder kan du også vælge Mineral grus med specifikke egenskaber. Biokat's Diamond Care Classic indeholder f.eks. Aloe Vera som plejer din kats poter. Og Biokat's Diamond Care Vet Line Attracting & Calming har en beroligende duft, som hjælper med at skabe en tryg og hjemlig følelse hos din kat.

Vælg Catsan Smart Pack som den nemmeste og mest bekvemmelige løsning. Dette kattegrus leveres i en smart, fugtabsorberende pakke, som du lægger direkte i kattebakken. Til katte med følsomme luftveje findes der flere slags kattegrus typer i vores sortiment som er så godt som støvfri.

Andet produkt?

Hos Brekz kan vi også tilbyde organisk kattegrus fremstillet af bl.a. biologisk nedbrydeligt materiale.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.