4
4
4
4
4
(2)

CleanOcular Øjenrensemiddel til hund og kat

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

CleanOcular Øjenrensemiddel til hund og kat er et mildt øjenrensemiddel til at rengøre og fjerne snavs rundt om øjnene på hunde og katte.

  • Mildt øjenrensemiddel
  • Fjerne snavs rundt om øjnene
  • Ikke irriterende

Mere info

Produktinformation CleanOcular Øjenrensemiddel til hund og kat

CleanOcular Øjenrensemiddel til hund og kat er særligt velegnet til at rengøre øjnene på din hund og kat. Du kan bruge denne let-antiseptiske væske til at fjerne tårestriber, men naturligvis også til andet snavs. Ved ofte at rengøre øjnene med dette middel, mindsker du risikoen for infektion. CleanOcular er mild og har plejende og rengørende egenskaber. Det har en neutral pH-værdi og er derfor ikke irriterende for øjnene ved regelmæssig brug. Dette middel er velegnet til hvalpe, killinger og voksne hunde og katte.

Tårestriber opstår, når overskydende væske ikke mere kan føres bort igennem øjets tårekanaler og i stedet løber ud og ned gennem pelsen. Det efterlader tårestriber. Alle hunde og katte kan have problemer med dette. Der er nogle racer, som er mere kendte for deres tårestriber end andre, som for eksempel Maltesere. Men også hos andre slags hunde og katte med en hvid eller lys pels, ser man ofte tårestriber. Dette øjenrensemiddel er helt perfekt til at fjerne dem. 

Hvis dit dyr viser tegn på smerter eller irritation, røde og/eller betændte øjne, så skal det behandles af en dyrlæge. Ved overdreven tåreproduktion, rødhed,  slørede, flåd eller kløe i øjet, skal du tale med din dyrlæge før brug af midlet. Kun til udvendig brug og udelukkende til dyr.

Hos Brekz kan du online bestille billige plejeprodukter. Se vores sortiment og køb lige nu CleanOcular Øjenrensemiddel til hund og kat til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille.

Brugsanvisning CleanOcular Øjenrensemiddel til hund og kat

Gør en lille bomuldsklud eller vatrondel våd med CleanOcular og rengør området omkring øjnene forsigtigt. Undgå berøring med øjet. Rengør toppen af flasken efter brug, så eventuelle rester fjernes. Læs også brugsvejledningen, som står på emballagen, før brug. 

Holdbarhedsdatoen på CleanOcular Øjenrensemiddel til hund og kat er påtrykt emballagen og er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering. 

Sammensætning: 

Vand, chamomilla recutita, propylenglykol, polysorbat 80, natrium citrat, dinatrium EDTA, natriumklorid, benzalkonium klorid.

Et andet produkt?

For alle øvrige mærker, kan du kigge på vores side med øjen- og øreplejemidler til hunde eller katte.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (2)
27-05-2023
1
2
3
4
5
très bien rien a dire

Translate to English

08-11-2022
1
2
3
4
5
Doet z’n werk

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.