Opti Life hundefoder

Opti Life hundefoder

Opti Life hundefoder udmærker sig ved at være velsmagende og af høj kvalitet. Hos Brekz finder du et passende udvalg til enhver hund til de bedste priser.
Læs mere ..
Opti Life hundefoder

Opti Life hundefoder

Opti Life hundefoder er udviklet af specialisterne hos Versele-Laga som en efterfølger til forgængeren Bento-Kronen. Alle Opti Life-produkter er kendt for deres dejlige smag og gode kvalitet, da de kun indeholder de bedste ingredienser. Den afbalancerede formel baseret på animalske proteiner og ris hjælper med at holde din hund sund og i optimal tilstand.

  • Høj kvalitet: Alle tilstedeværende animalske proteiner var oprindeligt egnet til menneskeføde.

  • Glutenfri, af høj kvalitet og letfordøjelig.

  • Antioxidanter understøtter modstandskraften, og FOS & MOS understøtter fordøjelsen.

  • Helt fri for farvestoffer, aromaer og smagsstoffer.

Hos Brekz kan du bestille Opti Life hundefoder billigt. Tjek vores produktsortiment og køb det bedste hundefoder nu til de skarpeste priser. Bestil online hurtigt og nemt!

Udvalg af Opti Life hundefoder

Brekz har et bredt udvalg af Opti Life hundefoder, så der er en passende variant til enhver hund. Hundefoderet er skræddersyet til din hunds livsfase (hvalp, voksen, senior). Der findes også specialfoder til hunde, der f.eks. er overvægtige eller har følsomme tarme.

Ud over din hunds alder er din hunds størrelse også vigtig. For at give din hund præcis, hvad den har brug for, er Opti Life opdelt i:

  • Opti Life Mini, til hunde op til 10 kg.

  • Opti Life Medium, til hunde mellem 10 og 25 kg.

  • Opti Life Maxi, til hunde, der vejer mere end 25 kg.

Hvalp

En god hvalpekost er meget vigtig for at give din hvalp en god start. Opti Life Puppy Maxi er et fuldt afbalanceret foder til hvalpe og unge hunde af store racer op til 2 år. Foderets sammensætning og tilsætningen af krill og ekstra vitaminer bidrager til en sund og optimal vækst hos din hvalp. Da små og mellemstore hunderacer ikke vokser så længe, skal du give Puppy Mini eller Puppy Medium, indtil den er 1 år gammel.

Har din hvalp en følsom fordøjelse? Opti Life Puppy Sensitive All Breeds er baseret på laks og ris og fremmer en god fordøjelse. Specielt til de helt unge hvalpe har Opti Life udviklet fravænningsfoder. Opti Life Baby er velegnet til hvalpe fra 2 til 7 uger gamle og hjælper dem med at lære at absorbere fast føde.

Voksen

Velsmagende, høj kvalitet og afbalanceret er de nøgleord, der bedst beskriver Opti Life Adult Mini, Medium og Maxi hundefoder. Disse naturlige foderblandinger indeholder alt, hvad en sund voksen hund har brug for.

Der findes også flere Opti Life-fodersammensætninger af høj kvalitet til hunde med særlige ernæringsmæssige behov. For eksempel er Opti Life Adult Digestion specielt udviklet til voksne hunde med følsom fordøjelse, og Opti Life Adult Skincare giver ekstra støtte til din hunds hud og pels.

Hvis din hund har et øget energibehov, f.eks. fordi den er meget aktiv eller lige er kommet sig, er Opti Life Adult Active et rigtig godt valg. Hunde med tilbøjelighed til overvægt kan have stor gavn af Opti Life Adult Light.

Senior

En ældre hund har andre behov end sine yngre artsfæller. Ved at imødekomme disse behov kan du holde din senior hund sund, glad og vital så længe som muligt. Opti Life Senior Medium/Maxi og Senior Mini er fuldt ud skræddersyet til den ældre hunds ernæringsmæssige behov. Dette letfordøjelige hundefoder giver også ekstra støtte til led og hjertefunktion.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til Opti Life hundefoder? På siden med tørfoder til hunde finder du en oversigt over alle hundefodermærkerne i vores sortiment.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.