Orijen hundefoder

Orijen hundefoder

Ønsker du at bestille din foretrukne Orijen hundefoder variant billigt online? Dette kan gøres hurtigt og nemt på Brekz! Vi har de mest konkurrencedygtige priser med gratis forsendelse fra 449 kr!
Læs mere ..
Orijen hundefoder

Orijen hundefoder, det naturlige dyrefoder

Orijen hundefoder er en naturlig mad af høj kvalitet til hunde. De anvendte ingredienser leveres dagligt friske fra producenten. Orijen bidder indeholder ikke farver, smagsstoffer, dufte eller andre kunstige tilsætningsstoffer.

Orijen tørfoder tilberedes i henhold til 'Biologically Appropiate' filosofien. Den indeholder ikke farver, aromaer, smagsstoffer og kemiske konserveringsmidler. Alt dette gør Orijen til et af de mest naturlige mærker på dyreernæring på markedet. Orijen hundefoderoplevelserne er derfor meget positive.

Orijen hundefoder ingredienser, ren natur

Orijen tørfoder til hunde er udviklet med hundens naturlige behov i tankerne. Orijen er baseret på filosofien om, at hver hund udviklede sig som en kødædende. Ifølge Orijen viser de anatomiske egenskaber hos hunde, at de har brug for en diæt, der hovedsageligt er sammensat på basis af fersk kød og fisk, suppleret med små mængder grøntsager og frugt. Orijen hundefoder tilberedes derfor med ingredienser, der kommer fra 80% kød og fisk og 20% ​​fra grøntsager, frugt og urter. Derudover består Orijen af ​​ikke mindre end 60 til 65% frisk tilsatte ingredienser.

I 2013 erstattede Orijen sin eksisterende hundemadslinje med Orijen Whole Prey hundefoder. Den væsentligste forskel fra den tidligere sammensætning er brugen af ​​et endnu større udvalg af friske ingredienser og tilsætningen af ​​ingredienser med en høj ernæringsværdi, såsom frisk orgelkød (kyllingehjerter, kyllingelever, lammelever, grøn tripe) og spiselig knogle, brusk og knoglemarv. Dette er ekstra animalsk protein og animalsk fedt til din hund.

Orijenhundefoder per livsfase

Orijen Hvalp Hundefoder

Det første år af din hvalpes liv er afgørende for udvikling og hjælper med at bestemme dit kæledyrs sundhed senere i livet. Orijen hvalpefoder indeholder 100% naturlige næringsstoffer og er specielt skræddersyet til hvalpens ernæringsmæssige behov. Dette hvalpe hundefoder er lavet med fritgående kylling- og kalkunkød, fritgående æg og vildfanget fisk. Orijen Puppy Large hundefoder er specielt formuleret til hvalpe af større hunderacer.

Orijen Voksen Hundefoder

For den voksne hund tilbyder vores sortiment Orijen hundefoder med forskellige smag. Orijen Tundra frysetørret voksen hundefoder er tør hundemad rig på fersk kød, inklusive kylling og kalkun, kød, frisk fisk og grøntsager. Den indeholder 80% kød og fisk suppleret med 20% frugt og grøntsager. Tør hundefoder Orijen Whole Prey Six Fish Dog er velsmagende hundefoder, der indeholder 6 typer fisk inklusive laks, sild, hvidfisk og sander, suppleret med frugt og grøntsager. Orijen Whole Prey Regional rød hundefoder tilberedes med fritgående kød fra Black Angus-oksekød, vildsvin, lam, svinekød og bisonkød.

Orijen Senior hundefoder

Den ældre hunds led, tænder og fordøjelsessystem bliver mere udsatte for lidelser. Derfor vil du naturligvis også gerne give din senior hund premiumfoder, der er specielt formuleret til at imødekomme alle hans behov. Orijen Senior hundefoder hjælper med at holde din hund sund i længere tid. Dette foder tilberedes også med over 60% friske ingredienser og består af 80% kød og fisk suppleret med grøntsager, frugt og urter.

Køb Orijen hundefoder hos Brekz

Leder du efter et tilbud på Orijen hundefoder? I vores sortiment finder du regelmæssigt kampagner, såsom en gratis prøvepakning med Orijen hundefoder. Vi råder dig til at holde øje med vores hjemmeside, så du ikke går glip af et af vores konkurrencedygtige tilbud!

Hos Brekz kan du bestille Orijen hundefoder til en garanteret lav pris. På Brekz.dk kan du betale sikkert ved hjælp af betalingsmetoder som PayPal. Har du brug for hjælp til noget? Kontakt os venligst, vi hjælper gerne!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.