Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK
 
På grund af travlhed hos Brekz & post- og pakketjenesterne, kan leveringen af din pakke vare lidt længere.

Orijen Wild-Roaming Boar kattesnacks

Product Information
35 g
kr. 55,90 (kr. 1,60/gram)
kr. 55,90 (kr. 1,60/gram)
2 x 35 g
kr. 112,90 (kr. 1,61/gram)
kr. 112,90 (kr. 1,61/gram)
3 x 35 g
kr. 160,90 (kr. 1,40/gram)
Oftest købt
kr. 160,90 (kr. 1,40/gram)

Orijen Wild-Roaming Boar kattesnacks består af kød af høj kvalitet fra vildsvin. Ingredienserne leveres frisk dagligt fra lokale landmænd og frysetørres omhyggeligt.

  •     100% naturlig
  •     Fri for kunstige konserveringsmidler
  •     35 gram pr. pakke (ca. 100 snacks)

Mere info

Produktinformation Orijen Wild-Roaming Boar kattesnacks

Orijen Wild-Roaming Boar kattesnacks er en velsmagende, sund kattegodbid med 100% frisk kød. Produktet indeholder ingen korn, hvilket gør denne kattesnack også meget velegnet til katte med en allergi. Kattesnacksene er desuden fri for konserveringsmidler og indeholder kun ingredienser af høj kvalitet. Vildsvinekødet leveres med de næringsrige WholePrey-forholdstal af kød, organkød og brusk, som sammen danner en naturlig kilde af værdifulde næringsmidler, der er vigtige for din kat. Fordi ingredienserne frysetørres, bibeholdes både smag og næringsmidler. I kombination med det lave indhold af kalorier, kan du med god samvittighed belønne din kat med disse lækre snacks fra Orijen. Din kat vil helt sikkert elske dem!

Hos Brekz kan du bestille Orijen kattesnacks billigt online. Se vores sortiment og køb Orijen Wild-Roaming Boar kattesnacks nu til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Ingredienser Orijen Wild-Roaming Boar kattesnacks

Frisk vildsvinekød, frisk vildsvinelever, frisk vildsvinenyre, tocoferoler (naturligt konserveringsmiddel).

Analytiske komponenter:
Råprotein (45%), fedtindhold (35%), råfiber (1%), vand (2%).

Opbevaring Orijen Wild-Roaming Boar kattesnacks

Sørg altid for at der er tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Opbevar foderet et tørt sted og luk det godt. Holdbarheden af Orijen Wild-Roaming Boar kattegodbidderne er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede brug.

Et andet produkt?

Leder du efter en anden smag af dette produkt?  Så kan du for eksempel tag et kik på Orijen Lamb kattesnacks. For et fuldt overblik over vores sortiment, så gå til vores side for Orijen.

Luk