tilbage
Pedigree snacks til hunde

Pedigree snacks til hunde

Pedigree hundesnacks er snacks til en fordelagtig pris, som du nemt kan forkæle din hund med. På denne side finder du vores store udvalg af Pedigree godbidder. Altid tilgængeligt til de bedste priser!  
Læs mere ..
Pedigree snacks til hunde

Pedigree hundesnacks

Uanset om din hund er en eventyrlysten, aktiv vovse eller en mere rolig senior hund, så er det dejligt at kunne forkæle den med en velsmagende godbid i ny og næ. På denne side finder du hele vores sortiment af Pedigree hundesnacks, et mærke med en række lækre godbidder, til en særdeles god pris. Her kan du f.eks. finde den velkendte Dentastix, men også andre snacks som Jumbone og Rodeo. For at gøre dit valg lidt nemmere, har vi nedenfor kort beskrevet nogle af produkterne.

Pedigree Dentastix 

Pedigree Dentastix er ideelle til at hjælpe din hund med at få renset sine tænder. På grund af deres særlige form og sammensætning hjælper disse lange tygge-snacks med at forhindre opbygning af tandsten. Har du en hund af en lille race med en kropsvægt på under 10 kg? Så er Pedigree Dentastix Mini hundesnack det rette produkt. Har du en større hunderace? Så kig efter produkterne med medium eller large i navnet.

Hvis du ønsker en mindre snack, er Chewy Chunx-snack et godt valg. Se f.eks. denne lækre Chewy Chunx hundesnack til store hunderacer med en lækker kyllingesmag!

Pedigree Jumbone hundesnack

Jumbone er en lækker tyggestang, der er ideel som mellemmåltid eller belønning. I vores sortiment finder du forskellige typer Jumbones i både små og store forpakninger og til små, mellemstore og store hunde. Vil du gerne give din hund lidt variation af snacks? Så prøv denne Pedigree Megabox Rodeo Duos & Jumbone. Ud over Jumbones indeholder dette produkt også lækre Rodeo Duos, som er beskrevet nedenfor. Disse snacks bidrager desuden til et stærkt immunforsvar, som gør godbidderne til et rigtig fornuftigt valg.

Pedigree Ranchos

Disse snacks er lavet af naturlige ingredienser og er ideelle til brug under hundetræningen. Du finder to varianter på denne side, nemlig med oksekødssmag og med kyllingesmag. Snackene er i praktiske små 80-grams pakker, så du nemt kan have dem med i tasken eller jakkelommen på en gåtur eller udflugt. En yderligere fordel er, at når du bestiller flere snacks, sparer du penge hos Brekz!

Rodeos og Rodeo Duos

De er allerede blevet nævnt ovenfor: Rodeo Duos. Ud over Rodeo Duos finder du også normale Rodeos i vores sortiment. Hvad har de to produkter til fælles? Det er ganske enkelt: De er begge to snoede tyggestænger med en lækker smag. Prøv Pedigree Rodeo Duos med smagen af kylling og bacon.

Pedigree Good Chew

Pedigree Good Chew er en snackvariant med en række positive egenskaber. Denne fine hundesnack har en blød struktur og er derfor meget tyggevenlig, så din hund kan tygge på den i lang tid uden at beskadige sine tænder. Good Chew-snacks stimulerer desuden din hunds tyggeinstinkt og har en afslappende effekt. Har du en lille hunderace? Så prøv Pedigree Good Chew Small hundesnacks.

Andre snacks

Og så er der en masse snacks, som ikke hører til under en fast kategori. I modsætning til de ovennævnte produkter er der hovedsageligt tale om lidt mindre hundekiks eller hundegodbidder i bidestørrelse. Ideel til hundetræningen eller bare som forkælelse. Med Pedigree ved du under alle omstændigheder, at du kan overraske din hund med en lang række velsmagende snacks.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.