Plyslegetøj

Plyslegetøj

Hos Brekz finder du et bredt assortiment af sjove, robuste og overkommelige plyslegetøj til hunde. De er ikke kun sjove at lege med, men også sjove til at se.
Læs mere ..
Plyslegetøj

Plyslegetøj 

Det er godt for en hunds helbred at kunne lege lykkeligt. En hund, der har legetøj, har større sandsynlighed for at bevæge sig. Der er legetøj, der ligner byttedyr, dette bringer hundens naturlige jagtinstinkt frem. Vi sælger også små legetøj, der passer til voksne hunde og hvalpe. Legetøjet fås i forskellige stoftyper, herunder plys og tekstil. Hos Brekz finder du et bredt assortiment af sjove, robuste og overkommelige plyslegetøj til hunde. De er ikke kun sjove at lege med, men også sjove til at se.

Bemærk: Intet legetøj er uforgængeligt. Hvert legetøj er kun beregnet til leg. Vi er ikke ansvarlige for skader på legetøjet eller konsekvenser for dit kæledyr på grund af forkert brug.

Sortiment plyslegetøj 

Tøjdyr 

På denne side finder du et antal søde dyr, som din hund kan kæle med. De har et flot, og nogle gange et realistisk udseende. Se for eksempel på denne Plush Kanin til hunden. Det ligner meget på en kanin og garanterer timevis af sjov. Europet Funky Amphi-legetøj til hunden har formen af et krybdyr har en række muntre farver. Derudover laver han raslende og pivende lyde, som kan være meget sjovt.

Pivelegetøj

Denne slags legetøj giver en masse sjov for din firbenede ven. Når det klemmes eller bides, bipper det pivende legetøj. Dette gør din hund ekstra begejstret. Se for eksempel på Beeztees Plush Duck. Denne har et realistiske udseende og indeholder en sådan biplyd. Men ikke kun nuttet legetøj i form af et dyr har dette. Også Lief! Plys Speelbot Unisex hundelegetøj indeholder denne pivende lyd. Denne fra Lief! er 22 inches lang og velegnet til alle typer hunde.

Skinneeez

Skinneeez's legetøj er omgivet af et meget blødt, robust stof. De er holdbare legetøj, der holder længe. Den halte og lange krop gør det let at tage det op og derefter bære det med dig. Dette stimulerer hundens naturlige jagtinstinkt. Et eksempel på dette er Skinneeez Monkey hundelegetøj.

Hos Brekz kan du bestille det bedste plyslegetøj billigt online. Se vores sortiment med de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt!

Bemærk: Intet legetøj er uforgængeligt. Hvert legetøj er kun beregnet til leg. Vi er ikke ansvarlige for skader på legetøjet eller konsekvenser for dit kæledyr på grund af forkert brug.

Andet legetøj?

Leder du ikke efter blødt legetøj, med for eksempel et hårdt reb, som din hund kan tygge på? Så kig på vores Legetov-sortiment. Her sælger vi Farvet legetov 38 cm 2 knuder. Dette er et reb med sjove farver.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.