Pro Plan hundefoder

Pro Plan hundefoder

Pro Plan hundefoder er en førsteklasses mad til hunde fra unge til gamle og store til små. I vores omfattende udvalg af Pro Plan hundefoder finder du mad til din hvalp, voksen eller senior hund og speciel mad til hunde med atletisk, lille eller stor opbygning.
Læs mere ..
Pro Plan hundefoder

Pro Plan hundefoder

Pro Plan hundefoder er produceret af producenten Purina, som har fokuseret på at udvikle dyrefoder af høj kvalitet i over 80 år. Med specialiserede ernæringseksperter, ernæringseksperter, dyrlæger og adfærdsterapeuter forsøger Pro Plan konstant at finde nye måder at hjælpe hunde med at leve sundere, lykkeligere og længere. Godt er ikke godt nok i Purina. Pro Plan hundefoder manifesteres derfor af Purina som den mest banebrydende mad, der findes i dag. I OptiNutrition-serien fra Pro Plan giver hver ingrediens og næringsstof din hund vigtige og videnskabeligt dokumenterede sundhedsmæssige fordele. Ægte kød er den vigtigste ingrediens. På grund af Purina-tilberedningsproces bevares alle næringsstoffer af høj kvalitet, smag og kvalitet i Pro Plan hundemad.

Pro Plan hundefoder tilbyder premium ernæring til hunde i alle aldre og store til små. I vores omfattende udvalg af Pro Plan hundefoder finder du mad til din hvalp, voksen eller seniorhund og speciel mad til hunde af atletisk, lille eller stor opbygning. Derudover er der også mad til hunde med en følsom hud eller fordøjelse, allergiproblemer eller fedme. Pro Plan hundemad kan bestilles online på Brekz.dk!

Sortiment af Pro Plan hundemad

Pro Plan hundefodersserien er, som med mange andre mærker, divideret med hundens alder, fra hvalp, voksen til senior. Under hver af disse kategorier finder du forskellige specialprodukter. Dette inkluderer mad til små og store racer og speciel mad til hunde med sundhedsrelaterede behov.

Vær opmærksom på vores tilbud, når du afgiver din ordre. Vi har regelmæssigt gratis kilokampagner. Holdbarheden af ​​Pro Plan hundefoder varierer normalt mellem 6 og 18 måneder og er angivet på emballagen. Denne periode er generelt mere end tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede brug.

Hvalp

Det første år af din hunds liv er vigtigt for den langsigtede sundhed. For at hjælpe med at styrke hvalpens naturlige forsvar har Purina-dyrlæger og ernæringseksperter udviklet Pro Plan Puppy med Optistart. Dette Pro Plan hvalpefoder indeholder den specielle ingrediens rå mælk (det første modermælk). Rå mælk er rig på naturlige antistoffer og vil styrke hvalpens naturlige modstand. Der er hvalpemad til specifikke små (ProPlan Small & Medium Puppy), medium (Pro Plan Puppy Medium), store (Pro Plan Puppy Large Breed) og atletiske hunderacer (Pro Plan Large Athletic Puppy). Derudover er der også Pro Plan Puppy Medium Sensitive Digestion til hvalpe med følsom fordøjelse eller Pro Plan Puppy Medium Sensitive Skin til hvalpe med følsom hud. På denne måde kan hver hvalp få en sund start!

Voksen

I serien Pro Plan Adult med Optihealth finder du et komplet foder til kæledyr til voksne hunde af specielt små, mellemstore eller store hunde og til store hunde med atletisk opbygning. I hvert produkt er kombinationen af ​​specifikt udvalgte næringsstoffer og de korrekte mængder skræddersyet til de specifikke behov hos din firbenede ven. Pro Plan Adult hjælper med at holde din voksne hund i topform. For den mellemstore hund er foruden Pro Plan Medium Adult for eksempel også Pro Plan medium Adult Sensitive Digestion tilgængelig. Det er også tilgængeligt for små hunde. For den store hund er der også Pro Plan Adult Largebreed Athletic hundemad, hvis du for eksempel har en aktiv hund. Du kan finde alle voksne produkter under kategorien voksen.

Senior

Et komplet foder til kæledyr til hunde af små, mellemstore og store racer fra 7 år kan findes under Pro Plan Senior med Optiage. Pro Plan Hundefoder med Optiage indeholder en eksklusiv blanding af næringsstoffer, der hjælper med at øge hjernens funktion, aktivitetsniveau, livlighed og interesse for at lege hos seniorhunde. To typer er tilgængelige for Senior: Pro Plan voksen 7+ og ProPlan Medium / Large voksen 7+ følsom hud.

Performance

Pro Plan Adult Performance i fuld størrelse er en komplet hundemad til aktive voksne hunde af alle racer. Også velegnet til drægtige / diegivende tæver. Denne mad understøtter udholdenhed, immunforsvaret og hurtig genopretning af musklerne efter træning. Dette er muliggjort af det høje protein- og fedtindhold i sammensætningen og antiinflammatoriske omega-3 fedtsyrer.

Light

Pro Plan All Size Light / Sterilized er specielt beregnet til overvægtige hunde. En sund vægt og god muskelmasse er vigtig for din hunds livskvalitet. Denne komplette mad har vist sig at reducere kropsvægten med 8% på bare 6 uger.

Kiks

I Pro Plan hundefodersserien finder du også sunde og velsmagende kiks til din voksne hund. Pro Plan-kiks indeholder vigtige næringsstoffer, der også er i hovedmåltiderne. Disse hundesnacks fås i Pro Plan Biscuits Salmon, Pro Plan Biscuits Lam og Pro Plan Biscuits Kylling og er velegnet som en lille godbid imellem. Velsmagende kiks, som enhver hund vil nyde!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.