Renske hundefoder

Renske hundefoder

Leder du efter en butik, hvor du kan bestille Renske dyrefoder billigt online? Det kan du gøre hurtigt og nemt på Brekz.dk. Hos os kan du spare op til 40 % på dine bestillinger.  
Læs mere ..
Renske hundefoder

Renske foder til hunde

Renske hundefoder er et velsmagende og naturligt foder til hunde i alle aldre og af alle racer. Renske har et bredt udvalg af både våd- og tørfoder til hunde, med friske ingredienser af højeste kvalitet.

Renske startede produktionen af hundefoder op med kærlighed og passion for dyr og arbejder ud fra det princip, at godt og sundt foder bidrager til et sundt og lykkeligt hundeliv. Renske har derfor udviklet et naturligt foder af meget høj kvalitet, for kun det bedste er godt nok til dit kæledyr. Renske foderet kan opdeles i våd- og tørfoder. Du kan finde kornfrit foder med kød eller fisk til hvalpe, voksne hunde og ældre seniorhunde. Tørfoderet er kendetegnet ved den samme filosofi som vådfoderet; en sund og naturlig kost. Unikt for Renske er foderet med M.O.P. – med en særdeles sund blanding af bl.a. Omega-fedtsyrer.

Renske vådfoder

Renske vådfoder med kød er tilberedt med friske ingredienser og er 100 % naturligt. Vådfoderet indeholder mindst 80% friskt kød eller havfisk og er suppleret med grøntsager, vitaminer, mineraler og urter. Alle vådfoder varianterne er glutenfri, og nogle produkter er ydermere også uden korn. Desuden er alle Renske vådfoder varianterne fuldfoderprodukter og er derfor egnede til at give som daglige måltider.

Specielt for hvalpe kan vi foreslå Renske Puppy/Junior frisk kylling & lam for et velsmagende og sundt foder til din hundehvalp. Til voksne hunde kan vi bl.a. tilbyde Renske Frisk kylling og Renske Frisk lam. For de ægte gourmethunde foreslår vi en af kombinationerne kalkun & and eller and & kanin. Renske Frisk fisk vådfoder er rigt på havfisk og er et fuldfoder til din voksne vovse.

Renske kornfrit hundefoder

Til voksne hunde findes der også et kornfrit Renske hundefoder. F.eks. varianten Renske Super Premium Adult kornfri frisk laks hundefoder. Til seniorer hunde kan vi nævne Renske Senior kornfri frisk kalkun. Det er en god ide, at skifte mellem de forskellige smagstyper og forskellige næringsstoffer, for at holde din hunds ernæringsmæssige balance optimal. Renske Multibox kornfri frisk kød er perfekt til dette formål. Denne æske indeholder 3 forskellige smagsvarianter nemlig kylling, lam og kalkun.

Renske tørfoder

Renske kan tilbyde kornfrit tørfoder til hunde af alle aldre. Du kan vælge mellem flere forskellige varianter Renske hundefoder. F.eks. hvalpefoder med Kylling & Lam eller Senior hundefoder med Kylling & Ris. Vi kan også tilbyde foder med M.O.P. (Mighty Omega Plus), som er rigt på vigtige Omega-fedtsyrer. Du kan se udvalget under ’Renske hundefoder’.

Vil du købe Renske hundefoder?

Er du nysgerrig efter andre hundeejeres erfaringer med Renske hundefoder? Under flere produkter i vores webshop kan du læse ’anmeldelser’ af Renske hundefoder fra kunderne før dig! Kunne du tænke dig, at lade din hund stifte bekendtskab med vores Renske foder? Så hold øje med vores hjemmeside. Vi har jævnligt interessante tilbud på Renske hundefoder, hvor du kan få store rabatter eller gratis kilo-tilbud!

Har du spørgsmål om et produkt eller din bestilling? Kontakt os, vi hjælper dig gerne!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.