Renske kattefoder

Renske kattefoder

Renske kattefoder er et velsmagende og naturligt foder til katte i alle aldre og racer. Renske kattefoder adskiller sig fra andet kattefoder ved at være kornfrit og indeholde en høj andel af (fersk) kød og fisk.
Læs mere ..
Renske kattefoder

Renske kattefoder: velsmagende og sundt

Renske kattefoder er et velsmagende og naturligt foder til katte i alle aldre og af alle racer. Renske har et bredt udvalg af lækkert tørfoder, der er tilberedt med friske ingredienser af højeste kvalitet. Renske kattefoder adskiller sig fra andre kattefoder typer ved at være kornfrit og have en høj andel af (fersk) kød og fisk. De animalske produkter suppleres yderligere med sunde frugter og grøntsager, gavnlige urter, værdifulde mineraler, vitaminer og sporstoffer.

Renske startede produktionen af dyrefoder op med kærlighed og passion for dyr og arbejder ud fra det princip, at godt og sundt foder bidrager til et sundt og lykkeligt liv for dit kæledyr. Det naturlige Renske foder er et kvalitetsfoder takket være nøje udvalgte råvarer af høj kvalitet. Foderet er desuden rigt på kød og/eller fisk. Renske kattefoder er ydermere rigt på sunde Omega-fedtsyrer, så udviklingen af din kats indlæringsevne, hud og pels understøttes og plejes optimalt. Ifølge Renske er kun det bedste godt nok for din kat!

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille det bedste kattefoder online. Se vores store udvalg og køb Renske kattefoder nu til de skarpeste priser.

Sortiment af Renske kattefoder

Brekz har et bredt udvalg af Renske kattemad med forskellige smagsvarianter. Kattefoderet er velegnet til alle racer og fås til alle aldre. Alt Renske kattefoder er kornfrit og derfor velegnet til katte med kornintolerance. Foderet er meget letfordøjeligt og derfor også velegnet til katte med følsom fordøjelse. Og med det høje indhold af kød og/eller fisk vil selv de mest kræsne katte nyde det. Så alle katte kan nyde velsmagende mad af høj kvalitet!

Killing & Junior foder

Renske Super Premium Kitten frisklavet kalkun med kylling er et komplet, letfordøjeligt foder til katte fra 3 uger til 12 måneder. Det har et optimalt forhold mellem proteiner og fedtstoffer, så din killing kan vokse op og blive en stor, stærk og sund kat.

Renske Adult kattefoder

Til voksne katte findes der flere smagsvarianter af Renske kattemad. Er din kat en rigtig fiskespiser? Så forkæl den med Renske Super Premium Adult frisk laks. Hvis din kat foretrækker fjerkræ, kan du vælge mellem Frisk kylling og Frisk and.

Har du en stor kat? Den særlige variant Renske Super Premium Adult Maxi havfisk & laks har en diameter på 18 mm, hvilket gør den perfekt til katte af store racer, der vejer mere end 7 kg!

Renske kattefoder til ældre katte

Renske Super Premium Senior frisk kylling & and er et meget velsmagende premium kattemad specielt udviklet til seniorkatten. Det støtter din kat i en sund aldring. Desuden hjælper det med at holde nyrerne sunde takket være det specielt tilpassede fosforindhold.

Mere fra Renske

Udover Renske tørfoder har vi også vådfoder af høj kvalitet fra Renske i vores sortiment. Tjek siden med Renske vådfoder til katte for vores omfattende sortiment.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.