tilbage
Royal Canin Expert hundefoder

Royal Canin Expert hundefoder

Royal Canin Expert hundefoder er et komplet diætfoder til rådighed for hunde i alle aldre. Fødevarer er udviklet til hunde med sundhedsrisici.
Læs mere ..
Royal Canin Expert hundefoder

Royal Canin Expert hundefoder

Royal Canin Expert hundefoder er et komplet diætfoder til rådighed for hunde i alle aldre. Fødevarer er udviklet til hunde med sundhedsrisici. Det er ofte dyrlægen, der vælger den rigtige type mad for at tage specifikt hensyn til din hunds behov. Fordi hunde kommer i alle former og størrelser, har Royal Canin skræddersyet kosten specifikt baseret på vægt, størrelse og alder.

Juniorfødevaren henvender sig til hvalpe op til 12 måneder og tager sig af huden og pelsen. Ingredienserne sikrer, at din hunds modstand og fordøjelse understøttes.

Voksenfoder er beregnet til hunde fra 12 måneder og indeholder ingredienser, der bidrager til optimal fordøjelse. Denne mad indeholder også Omega-6 fedtsyrer.

Dette Seniorfoder er specielt udviklet til at bekæmpe aldringsklager hos hunde fra en alder af 5 år.

Sundhedsrisici, hvor brugen af Expert kan tilbyde en løsning.

  • Følsom fordøjelse
  • Følsomme knogler og led
  • Følsomhed over for dårlig mund- og tandhygiejne
  • Følsom hud
  • Tendens til at være overvægtig

Alle dine Royal Canin Expert-produkter kan bestilles nemt og billigt online hos Brekz. Vil du købe dit hundefoder billigere? Vær også opmærksom på vores tilbud sa du kan købe den til den bedste pris.

Holdbarheden af ​​ Royal Canin Expert hundefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede anvendelse.

Assortiment

Hos Brekz kan du vælge mellem et omfattende udvalg af Royal Canin Expert hundefoder. Nedenfor kan du finde en oversigt af de forskellige slags hundefoder og hvordan de afskiller sig fra de andre slags.

Pædiatrisk og kastreret

Forskellen mellem kastreret og pædiatrisk mad er, at førstnævnte er til kastrerede og steriliserede hunde. Pædiatrisk mad er velegnet til hunde, der ikke er blevet behandlet.

Du finder følgende typer af denne mad i vores sortiment.

Lille

Den mindste pakke fås som mad til kastrerede unge hunde op til 12 måneder gamle. Pakken indeholder 8 kg og er velegnet til små hundetyper.

Medium

Medium pakker er tilgængelige til drengehunde (junior) og voksne hunde (voksen). Med denne pakke kan du også vælge mellem en variant til kastrerede hunde og hunde som ikke er blevet behandlet (pædiatrisk). Alle typer mad er rettet mod hunde af en gennemsnitlig størrelse (medium) og har et indhold på 10 kg.

Stor

Den store emballage fås som mad til unge, voksne og gamle hunde. Du kan vælge en variant til kastrerede hunde og hunde, der ikke er blevet behandlet. Denne pakke fås kun til store hunde og har en kapacitet på 12 kg.

Kæmpe stor

En kæmpe variant af maden er udviklet specielt til ekstra store hunderacer, der vejer mere end 45 kg. Denne emballage fås kun som en pædiatrisk (ikke-steriliseret) variant. Produktet leveres i en pakke på 14 kg.

Anden mad?

Leder du efter anden mad, for eksempel Royal Canin Size hundefoder? Så kig på siden Royal Canin hundefoder.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.