tilbage
Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til hunde

Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til hunde

Hver hund er forskellig. Der er store forskelle i kroppens struktur og funktion og i modtagelighed for lidelser. Royal Canin har derfor udviklet specialfoder til hunde i samarbejde med dyrlæger. Du finder disse i vores sortiment af Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde.
Læs mere ..
Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til hunde

Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde

Hver hund er forskellig. Der er store forskelle per race og per hund i kroppens struktur og funktion og i modtagelighed for lidelser. Når din hund kæmper med et helbredsproblem, er mad af god kvalitet derfor ekstra vigtigt. Royal Canin har udviklet et bredt assortiment af Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde i samarbejde med dyrlæger. Nedenfor finder du en kort forklaring af Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til hunde, som du kan bestille billigt hos Brekz. Disse produkter hjælper med at opfylde de specifikke behov hos hunde med helbredsproblemer.

Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde sortiment

Hvalp

Det er vigtigt, at din gravide hund kommer igennem graviditet og amning så godt og så sundt som muligt, og at din hvalp eller hvalpe kan vokse op godt. En ekstra støtte i form af en komplet diæt er derfor ekstra vigtig. I Brekz-serien finder du Royal Canin Veterinary Pediatric Starter Mousse hundefoder specielt til din hvalp (op til to måneder) eller en gravid hund. Det hjælper fordøjelsen og understøtter immunsystemet.

Cardiac

Royal Canin Veterinary Cardiac hundefoder i dåse er specielt formuleret til hunde med hjertesygdomme. Denne diætføde har et reduceret fosfor- og saltindhold, hvilket reducerer belastningen på din hunds nyre- og hjertefunktioner. Den er velegnet til hunde af alle racer.

Diabetic

Royal Canin Veterinary Diabetic Special vådfoder hjælper med at stabilisere blodsukkeret hos hunde med diabetes. Denne specielt udviklede mad hjælper med at beskytte brusk og stimulerer en følelse af mæthed. Derudover har det et lavt kalorieindhold, hvilket hjælper med effektivt vægttab.

Renal

Til hunde med nyreinsufficiens tilbyder Brekz adskillige Royal Canin veterinærfoder, der understøtter nyrefunktionen. Det har et lavt fosforindhold og indeholder proteiner af høj kvalitet. Denne mad fås i poser eller dåser og også i flydende form.

Hepatic

Hvis din hund har nedsat leverfunktion, er stabilisering og genopretning af leveren naturligvis ekstra vigtig. Royal Canin Veterinary Hepatic hundefoder i dåse er specielt udviklet til hunde med leversvigt. Det indeholder et højt energiindhold, og de specielt udvalgte antioxidanter bremser skaden på leverceller.

Urinary

For hunde med urinproblemer finder du et antal Royal Canin diætfoder hos Brekz, der sikrer god fugtoptagelse og understøtter nyrefunktionen. Produkterne er rettet mod at begrænse dannelsen af ​​blære eller nyresten.

Gastro-fiber

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hundefoder yder støtte til hunde med fordøjelsesproblemer. Det stimulerer appetitten, og du kan også fodre den i opsving efter operation eller sygdom. Brekz har også en flydende diætmad, der kan bruges sammen med sonder.

Allergenic eller Sensitivity

Royal Canin Hypoallergenic hundefoder (Veterinary) er specielt formuleret til at reducere intolerance over for visse næringsstoffer. Det fremmer også sundheden for huden, pelsen og tarmene. Hvis din hund lider af madintolerance eller en allergi, er Royal Canin Sensitivity Control And & Ris Hundefoder eller Royal Canin Sensitivity Control Kylling & Ris Hundefoder en god løsning. Denne diætmad hjælper med at reducere risikoen for allergiske reaktioner, hjælper fordøjelsen og er en unik proteinkilde.

Overvægtig

Royal Canin Veterinary Satiety er ideel til overvægtige hunde. Takket være en unik kombination af kostfibre har din hund en nedsat sultfølelse, hvilket gør vægttab lettere. For at opretholde en sund vægt tilbyder Brekz Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management. Det er beriget med mineraler og vitaminer og kan gives i længere tid.

Genopretning

Når din hund er ved at komme sig efter operation eller sygdom, kan god diætføde fremskynde genopretningsprocessen. Derfor tilbyder Brekz Royal Canin Veterinary Recovery i flydende form, pulverform og i dåse. Det beskytter sunde celler og væv og har et højt energiindhold.

Mobility

Royal Canin Veterinary Mobility CP2 + dåse hundefoder er en komplet mad til hunde med fælles problemer. Den er også velegnet til hunde af alle racer, størrelser og ældre hunde.

Vigtigt inden brug af Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde

Hver hund med et helbredsproblem har andre behov. Det er derfor vigtigt, at du diskuterer med din dyrlæge, hvilken behandling og hvilken diætfoder der passer til din hund. Derudover anbefales det at tage din hund med et helbredsproblem til dyrlægen til kontrol hver sjette måned. Vi anbefaler, at du straks kontakter din dyrlæge, hvis din hunds helbred forværres under eller efter den periode, du fodrer ham diætfoder.

Andet produkt?

Ud over dette udvalg af Royal Canin vådfoder kan du også fås som tørfoder, se på Royal Canin Veterinary tørfoder for en oversigt.Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.