tilbage
Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til hunde

Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til hunde

Kæmper din hund med helbredsproblemer? Royal Canin Veterinary vådfoder er udviklet i samarbejde med dyrlæger for at støtte hunde med sundhedsproblemer.
Læs mere ..
Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til hunde

Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde

Hver hund er forskellig. Der er store forskelle per race og per hund i kroppens struktur og funktion og i modtagelighed for lidelser. Når din hund kæmper med et helbredsproblem, er mad af god kvalitet derfor ekstra vigtigt. Royal Canin har udviklet et bredt assortiment af Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde i samarbejde med dyrlæger. Nedenfor finder du en kort forklaring af Royal Canin Veterinary Diet vådfoder til hunde. Disse produkter hjælper med at opfylde de specifikke behov hos hunde med helbredsproblemer.

Hos Brekz kan du bestille Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde billigt. Tjek vores sortiment og køb det bedste hundefoder fra Royal Canin til de bedste priser nu. Nemt og hurtigt at bestille online!

Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde sortiment

Hvalp

Fordøjelsessystemet hos unge hvalpe er stadig under udvikling og kan derfor være meget følsomt. Når din hvalps mave-tarmkanal har brug for lidt ekstra hjælp, kan Royal Canin Gastrointestinal Puppy hjælpe. Dette velsmagende vådfoder er specielt udviklet til at støtte fordøjelsessystemet hos hvalpe i vækst op til 12 måneder.

Cardiac

Royal Canin Veterinary Cardiac hundefoder på dåse er specielt formuleret til hunde med hjertesygdomme. Denne diætfoder har et reduceret fosfor- og saltindhold, hvilket reducerer belastningen på din hunds nyre- og hjertefunktioner. Det er velegnet til hunde af alle racer.

Diabetic

Royal Canin Veterinary Diabetic Special hundefoder på dåse hjælper med at stabilisere blodsukkeret hos hunde med diabetes. Denne specielt udviklede mad hjælper med at beskytte brusk og stimulerer en følelse af mæthed. Derudover har det et lavt kalorieindhold, hvilket hjælper med effektivt vægttab.

Renal

Til hunde med nyreinsufficiens tilbyder Brekz adskillige Royal Canin veterinærfoder, der understøtter nyrefunktionen. Det har et lavt fosforindhold og indeholder proteiner af høj kvalitet. Denne mad fås i poser eller dåser og også i flydende form.

Hepatic

Hvis din hund har nedsat leverfunktion, er stabilisering og genopretning af leveren naturligvis ekstra vigtig. Royal Canin Veterinary Hepatic hundefoder på dåse er specielt udviklet til hunde med leversygdom. Det indeholder et højt energiindhold, og de specielt udvalgte antioxidanter bremser skaden på leverceller.

Urinary

For hunde med urinproblemer finder du et antal Royal Canin diætfoder hos Brekz, der sikrer god fugtoptagelse og understøtter nyrefunktionen. Produkterne er rettet mod at begrænse dannelsen af ​​blære eller nyresten.

Gastrointestinal

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal hundefoder støtter hunde med fordøjelsesproblemer og mave-tarm-lidelser. Den særlige sammensætning stimulerer appetitten og hjælper med at genoprette din hunds tarmflora. Sortimentet omfatter også et vådfoder med reduceret fedtindhold og et flydende diætfoder, der kan bruges med sonder.

Allergenic eller Sensitivity

Royal Canin Veterinary Hypoallergenic hundefoder er specielt formuleret til at reducere intolerance over for visse næringsstoffer. Det fremmer også sundheden for huden, pelsen og tarmene. Hvis din hund lider af madintolerance eller en allergi, er Royal Canin Sensitivity Control And & Ris hundefoder eller Royal Canin Sensitivity Control Kylling & Ris Hundefoder en god løsning. Dette diætfoder hjælper med at reducere risikoen for allergiske reaktioner, hjælper fordøjelsen og er en unik proteinkilde.

Overvægtig

Royal Canin Veterinary Satiety Weight Management er ideelt til hunde, der er (disponeret for at være) overvægtige. En unik kombination af kostfibre betyder, at din hund får en reduceret sultfornemmelse, hvilket gør den mindre tilbøjelig til at tigge. Beriget med mineraler og vitaminer indeholder det alle de næringsstoffer, din hund har brug for. Så du er velkommen til at give det i en længere periode for at holde din hund på en sund vægt, selv efter den har tabt sig.

Genopretning

Når din hund er ved at komme sig efter operation eller sygdom, kan et godt diætfoder fremskynde genopretningsprocessen. Derfor tilbyder Brekz Royal Canin Veterinary Recovery i flydende form og på dåse. Det beskytter sunde celler og væv og har et højt energiindhold.

Mobility

Royal Canin Veterinary Mobility CP2 + dåse hundefoder er en komplet mad til hunde med fælles problemer. Den er også velegnet til hunde af alle racer, størrelser og ældre hunde.

Vigtigt at vide om Royal Canin Veterinary vådfoder til hunde

Alle hunde med et helbredsproblem har forskellige behov. Det er derfor meget vigtigt, at du først rådfører dig med din dyrlæge om, hvilken behandling og hvilket diætfoder der er egnet til din hund. Derudover er det tilrådeligt at tage din hund med et helbredsproblem til dyrlægen regelmæssigt til kontrol. Vi råder dig til at kontakte din dyrlæge med det samme, hvis din hunds helbred forværres under eller efter en periode, hvor du giver eller har givet den diætfoder.

Andet produkt?

Ud over dette udvalg af Royal Canin vådfoder kan du også se nærmere på tørfoderet fra Royal Canin Veterinary Diet.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.