tilbage
Schesir vådfoder til katte

Schesir vådfoder til katte

Schesir vådfoder til katte er fremstillet af fiske- eller kødfileter og indeholder ingen kemiske tilsætningsstoffer. Et lækkert, naturligt og sundt kattefoder til enhver kat! Tag et kig på vores brede sortiment nedenfor.
Læs mere ..
Schesir vådfoder til katte

Schesir vådfoder til katte

Schesir vådfoder til katte er supplerende kattefoder, der kun er fremstillet af 100 % naturlige ingredienser. Vådfoderet er produceret i Italien og tilberedes med stor omhu. Mange års erfaring og en kontinuerlig stræben efter smag, kvalitet og næringsværdi gør Schesir kendt for sine produkter af høj kvalitet.

Schesir kattefoder er både sundt og uimodståeligt lækkert. Med sin raffinerede smag, lækre aroma og perfekte konsistens nyder selv de mest kræsne spisere at spise Schesir vådfoder. Desuden indeholder foderet ingen farvestoffer, smagsforstærkere eller kemiske konserveringsmidler. Resultatet er et rent og naturligt kattefoder, der fremmer din kats sundhed og velvære!

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille Schesir vådfoder til katte online. Se vores sortiment og bestil Schesir kattefoder til dit kæledyr til de bedste priser!

Fordelene ved Schesir vådfoder til katte

  • Kattefoder af meget høj kvalitet med kun de bedste ingredienser;
  • Specielt udvalgt kød og fisk af høj kvalitet;
  • Fås i forskellige smagsvarianter, så du kan veksle regelmæssigt;
  • Tun fra bæredygtigt fiskeri;
  • Helt fri for farvestoffer, smagsforstærkere og kemiske konserveringsmidler.

Sortiment af Schesir vådfoder til katte

Schesirs sortiment af kattefoder er meget bredt. Forskellige smagsvarianter fås i praktiske måltidsposer og portionsdåser. Nedenfor finder du en oversigt over de forskellige varianter i vores sortiment.

Schesir vådfoder med kød

Schesir har et bredt udvalg af vådfoder med kød af høj kvalitet. Er din kat vild med kylling? Så vil Schesir Natural Style Kyllingefilet med ikke mindre end 51 % kyllingefilet helt sikkert falde i god smag! Der findes også forskellige kødkombinationer, f.eks. Schesir Kyllingefilet med skinke. Uanset hvilken variant du vælger, giver Schesir din kat en sand smagsoplevelse.

Schesir vådfoder til katte med fisk

Ægte fiskeelskere blandt katte vil helt sikkert føle sig i den syvende himmel med denne serie! Mange varianter er fyldt med velsmagende, sunde fisk. For eksempel indeholder dåserne med Schesir Natural Style Tunfisk kattefoder ikke mindre end 57,4 % tun. Selv de mest kræsne spisere vil ikke sige nej til det! Schesir tun med makrel med lækre tunfileter og fed makrel er også en rigtig kulinarisk lækkerbisken.

Skal din killing også nyde et lækkert kødmåltid? Schesir Kitten kyllingefilet med Aloe er specielt udviklet til unge, opvoksende katte. Det omfattende sortiment byder virkelig på en velsmagende variation for enhver kat.

Schesir dobbelt smag: En kombination af kød og fisk

Til katte, der elsker både kød og fisk, findes der kombinationer. Så din kat kan nyde den raffinerede smag af havet samt lækkert kød i ét måltid. Sortimentet omfatter Schesir tunfisk med skinke og Schesir tunfisk med oksekød. En rigtig fornøjelse for din kats smagsløg!

Schesir vådfoder til katte med frugt

Schesir er den første producent, der tilsætter ægte frugt til kattefoder. Det gjorde de efter omfattende forskning på veterinærmedicinsk universitet i Bologna. Den viste, at frugt, som f.eks. æble i Schesir tun med æble, har en positiv effekt på kattes stofskifte og fordøjelse. De ægte ananasstykker i Schesir tun med ananas har også en tørstslukkende effekt.

En sund tilføjelse og et velsmagende eksotisk twist. Hos Brekz finder du dette velsmagende vådfoder i forskellige smagsvarianter til de skarpeste priser.

Schesir kattesuppe

Katte er ofte dårlige drikkere af natur. Schesir Cat Soup varianterne hjælper din kat med at holde den hydreret, mens den nyder den gode smag. Schesir Cat Soup med vild tun og blæksprutte er f.eks. et lækkert, saftigt og sundt supplement til hovedfoderet.

Andet mærke kattefoder?

Er du nysgerrig efter de andre mærker af kattefoder, som vi sælger? Så tag et kig på vores side med vådfoder til katte.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.