Seberus hundefoder

Seberus hundefoder

Seberus hundefoder er premiumfoder i 5 lækre smagsvarianter. Med naturlige, kornfrie produkter, sætter de en helt ny standard for hvad hundefoder skal kunne tilbyde i dag.
Læs mere ..
Seberus hundefoder

Seberus hundefoder

Seberus hundefoder er et helt ny premium hundefoder i fem lækre smagsvarianter. Med kun naturlige, kornfrie produkter sætter de en komplet ny standard for hundemad i dag. De nye smagskombinationer og den unikke sammensætning af foderet sikrer at din hund vil være glad og i topform. Seberus hundemad findes i frisk laks, frisk lam, lam & kartoffel, kylling & kartoffel eller med en frisk kyllingesmag. Hvilken smagsvariant vælger du?

Seberus hundefoder kombinerer det sunde og det lækre

Seberus hundemad er det gode, lækre og sunde alternativ til din hund. Foderet indeholder ikke kun en høj andel af kød og fisk og dermed en sund kilde til animalske proteiner. Men det er også kornfrit, hvilket gør det særdeles velegnet til den ernæringsfølsomme hund. Desuden sikrer Seberus hundefoder et naturligt måltid der er frit for unødvendige tilsætningsstoffer. Alle fordelene ved Seberus hundemad i punktopstilling:


• Naturligt foder uden unødvendige tilsætningsstoffer
• Rigt på animalske proteiner fra kød og fisk
• Kornfrit og dermed ideelt til den ernæringsfølsomme hund
• Kulhydrater fra (søde) kartofler og ærter
• Høj kvalitet

Sortiment fra Seberus

Valget står mellem fem herlige smagsvarianter med hver deres specifikke støtte til din hunds sundhed. Hvis du for eksempel vælger varianten Fresh Salmon, får du et foder, der er rigt på laks. Takket være det høje indhold af Omega-3 fedtsyrer hjælper denne variant med at pleje huden og pelsen på din hund. Er din hund mere vild med lammekød? Så skal du vælge Fresh Lamb varianten. Det velsmagende foder er rigt på protein fra lam og er særligt velegnet til den ernæringsfølsomme hund. Desuden sørger det for en god og sund tarmflora. Hvis din hund kæmper med vægten, er Lamb & Potato et godt alternativ. Dette afbalancerede foder stimulerer stofskiftet og giver en optimal fedtforbrænding. Særlige vitaminer og mineraler styrker din hunds immunforsvar. Leder du efter et andet alternativ, så prøv den lækre variant Chicken & Potato. Varianten skiller sig ud på grund af den let fordøjelige struktur og sikrer samtidig en sund hud og flot pels. Et andet alternativ med kylling er smagsvarianten Fresh Chicken, en kornfri variant som er rig på kulhydrater og som har en lækker kyllingesmag. Kig i vores webshop under mærket Seberus for at bestille dette smagfulde hundefoder og hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken variant du vil bestille, kan du altid købe en prøvepakke

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.