Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Seberus hundefoder

Seberus hundefoder er premiumfoder i 5 lækre smagsvarianter. Med naturlige, konfrie produkter, sætter de en helt ny standard for hvad hundefoder skal kunne tilbyde i dag.
Læs mere ..
Adult
Nyt
Prøvepakke
Hvalp - Junior
Mini - Small
Senior
Light

Adult

Nyt

Prøvepakke

Hvalp - Junior

Mini - Small

Senior

Light

Adult

Seberus Lamb & Potato - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Lamb & Potato hundefoder

Seberus Lamb & Potato hundefoder er et naturligt og velsmagende premium foder med lam og kartoffel, der er velegnet til enhver hund. Foderet fra Seberus er kornfrit og er dermed ideel til foderfølsomme hunde. Derudover er Seberus Lamb & Potato fuld af tørret lammekød og kulhydrater af høj kvalitet fra ærter og kartofler. Dette giver din hund energi til en aktiv dag. De tilsatte vitaminer og mineraler understøtter din hunds immunforsvar og fedtforbrænding. Kort sagt en meget balanceret kost og energirigt foder til din firbenet ven.

Oversigt over fordelene ved Seberus Lamb & Potato hundefoder

 • Højt indhold af lammekød
 • Højt indhold af kulhydrater fra kartofler og ærter
 • Kornfrit, og dermed ideel til foderfølsomme hunde
 • Styrker immunforsvaret
 • Naturligt foder fra Seberus
 • Fremmer fedt forbrændningen

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Lamb & Potato hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Lamb & Potato hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.

Fodringsvejledning Seberus Lamb & Potato hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige fodermængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand er tilgængeligt. Opbevar foderet et tørt sted og sørg for at lukke det godt.

Fodringsskema Seberus Lamb & Potato hundefoder

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)
1-5 30-115
5-10 115-190
10-20 190-320
20-40 320-530
40-65 530-760
65+ 10 g/kg

Ingredienser Seberus Lamb & Potato hundefoder

Ærter, tørret lam (24%), tørret kartoffel, fjerkræfedt, tørrede roepulp, ølgær, mineraler.

Analytiske komponenter

Råprotein (24%), råfedt (14%), råfiber (3,2%), råaske (8%), calcium (1,7%), fosfor (1,1%), energi (3540 kcal/kg).

Tilsætningsstoffer

Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, kobber-sulfat-pentahydrat, zinksulfat-monohydrat, jern-sulfat-monohydrat, mangan, jod.

Andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Chicken & Potato hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesiden

https://www.brekz.dk/43909-home_default/seberus-lamb-potato-hundefoder.jpg
kr. 53.9 2019/01/01
Bella er en lille Malteser. Hun er en lille sensitiv vov, der er allergisk uden at vi ved , hvad det præcis er ,der er problemet. Vi har fået anbefalet lam og at vi kunne købe det hos Brekz. Jeg har prøvet flere forskellige blandinger , og er nu gået over til kornfrit. Denne gang har jeg valgt lam med kartoffel. Bella elsker det. Jeg sætter det i blød med vand, så er det nemmere at komme af med igen. Det er nemt at bestille varen på nettet og det bliver leveret til den tid, man får oplyst ved bekræftelse af bestilling af varen. Venlig hilsen
Super foder og hurtig levering. Top bedømmelse herfra, har handlet der flere gange og altid super service
Det er ikke sjovt for hunden, at skulle skifte foder, det er for dårligt, at man ikke får besked på, at det produkt ens hund har fået igennem meget lang tid, er/skal fjernet fra jeres lagert. Dette resulterede i, at vores hun har haft opkast af det nye foder, fordi vi ikke havde ret meget at blande op med. Æv æv Men ellers er vi meget godt tilfreds
de brokken zijn te groot voor mijn chihuahua en ik zit nu 2 dichte zakken 1 zak weggeven en van 1zak alle brokken klein gemaakt met een hamer . We vinden het wel jammer want het voer is perfect .
Produit de qualité, livraison sans problème et en plus, gratuite.... Que du bonheur . Bonnes fêtes, et bonne continuation.
Ho preso prima hills z/d poi d/d e da un po uso seberus mi sono trovata bene con entrambi
wie gewohnt alles zufreidenstellend
Sehr gutes Produkt selbst mein mäkeliger Hund isst es gern
Goed product, goede prijs/kwaliteits verhouding!
Sehr zufrieden!Rasche Lieferung!
Croquettes très bien tolérées par ma chienne
Net als de vorige keer, prima service. prijs/kwaliteit goed in verhouding
30717
15049
Seberus Lamb & Potato - natuurlijk graanvrij hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 53,90 (kr. 53,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 94,90 (kr. 47,45/kg)
4 x 1 kg
kr. 188,90 (kr. 47,23/kg)
12 kg
kr. 413,90 (kr. 34,49/kg)
2 x 12 kg
kr. 754,90 (kr. 31,45/kg)
kr. 619,02 (kr. 25,79/kg)
Seberus Fresh Salmon - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Fresh Salmon hundefoder

Seberus Fresh Salmon hundefoder er et meget velsmagende, premium foder med laks og passer til alle voksne hunde. Foderet udmærker sig i sin naturlige og afbalancerede karakter. Det er for for eksempel baseret på frisk laks og suppleres med forskellige grøntsager, (sød) kartoffel og ærter. Derudover er Seberus Fresh Salmon fri for korn, og derfor yderst velegnet til foderfølsomme hunde. Tilstedeværelsen af sunde omega-3 fedtsyrer hjælper med at holde dit kæledyrs hud og pels sund. Og takket være brugen af (sød) kartoffel og ærter indeholder kosten al den energi, din hund har brug for til en aktiv dag. Udover den kornfrie karakter er der tilsat Yucca Schidigera ekstrakt, som understøtter en sund tarmflora. Fordi produktet er ekstruderet (presset) forbliver friskheden og næringsstoffer optimalt bevaret.

Oversigt over fordelene ved Seberus Fresh Salmon hundefoder

 • Højt indhold af laks
 • Naturligt - fri for unødvendige tilsætningsstoffer
 • Kornfrit, og derved ideel til foderfølsomme hunde
 • Kulhydrater fra (søde) kartoffel og ærter
 • Indeholder omega-3 fedtsyrer, fremmer sund hud og pels
 • Undersøtter en sund tarmflora

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Fresh Salmon hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Fresh Salmon hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.

Fodringsvejledning Seberus Fresh Salmon hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Hold foderet på et tørt sted og luk det godt. 

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)
1-5 30-115
5-10 115-190
10-20 190-320
20-40 320-530
40-65 530-760
65+ 10 g/kg

Ingredienser Seberus Fresh Salmon hundefoder

Laks (39%), animalske proteiner i procent af alt: 65%, ærter, tørret laks, tørret sød kartoffel, kartoffelstivelse, fjerkræfedt, ærteprotein, tørret roe pulp, ølgær, tørret johannesbrød, hørfrø, lakseolie, æggepulver, mineraler (hexametaphosphat) inulin (kilde til FOS), tørret gulerod, nælde, echinacea, tørret tomat, tørret æble, tørret mango, tørrede blommer, tørret banan, timian, basilikum, spirulina, tranebær, selleri, glucosamin, chondroitin. Ingredienser Seberus Fresh Salmon

Analytiske komponenter

Råprotein (39%), råfedt (16%), råfiber (5,5%), råaske (7,1%), calcium (1%), fosfor (0,9%), EPA (0,3%) DHA (0,34), energiværdi (3430 kcal / kg).

Tilsætningsstoffer

Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin C, kobbersulfatpentahydrat, kobberchelat af glycinhydrat, zinksulfatmonohydrat, zinkchelat af glycinhydrat, mangansulfatmonohydrat, manganchelat af glycinhydrat, jod, selen.

Et andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Fresh Lamb hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesiden

https://www.brekz.dk/43904-home_default/seberus-fresh-salmon-hundefoder.jpg
kr. 61.9 2019/01/01
30721
15050
Seberus Fresh Salmon - natuurlijk graanvrij hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 61,90 (kr. 61,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 107,90 (kr. 53,95/kg)
4 x 1 kg
kr. 226,90 (kr. 56,73/kg)
12 kg
kr. 491,90 (kr. 40,99/kg)
2 x 12 kg
kr. 908,90 (kr. 37,87/kg)
kr. 736,21 (kr. 30,68/kg)
Seberus Fresh Lamb - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Fresh Lamb hundefoder

Seberus Fresh Lamb hundefoder er et komplet og velsmagende premium foder, velegnet til enhver hund. Produktet er helt fri for korn og er derfor egnet til foderfølsomme hunde. Derudover er foderet rig på fersk lam. Foruden de animalske ingredienser, så er ærter og kartofler blevet tilsat. Dette sikrer at din hund får den daglige dosis af kulhydrater og den energi, den har brug for til en aktiv dag. Takket være tilføjelsen af sporstoffer understøttes din hunds immunforsvar. For en afbalanceret kost er der også tilføjet grøntsager, frugt og urter. På denne måde kan du være sikker på, at din firbenet ven forbliver sund. Produktet er naturligt og fri for unødvendige tilsætningsstoffer.

Oversigt over fordelene ved Seberus Fresh Lamb hundefoder

 • Kornfrit foder – velegnet til foderfølsomme hunde
 • Rig på lækkert lam
 • Kun brug af ingredienser af høj kvalitet
 • Naturligt foder - fri for unødvendige tilsætningsstoffer
 • Kulhydrater fra ærter og kartofler
 • Styrker immunforsvaret
 • Suppleret med grøntsager, frugt og naturlige urter

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Fresh Lamb hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Fresh Lamb hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.

Fodringsvejledning Seberus Fresh Lamb hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Hold foderet på et tørt sted og luk det godt. 

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)
1-5 30-115
5-10 115-190
10-20 190-320
20-40 320-530
40-65 530-760
65+ 10 g/kg


Ingredienser Seberus Fresh Lamb hundefoder

Lam (33%), animalsk protein som en procentdel af total: 70%, ærter, tørret lam, tørret sød kartoffel, tørret kartoffel, kartoffelstivelse, tørret roepulp, fjerkræ fedt, ølgær, lakseolie, tørret johannesbrød, hørfrø, æggepulver, mineraler, inulin (en kilde til FOS), tørret gulerod, brændenælde, Echinacea, tørret tomat, tørrede æbler, tørret mango, tørret blomme, tørret banan, timian, basilikum, spirulina, tranebær, selleri, glucosamin, chondroitin.

Analytiske komponenter

Råprotein (25%), råfedt (13%), træstof (5,5%), rå aske (6,6%), calcium (1,3%), fosfor (1,1%), EPA ( 0,2%), DHA (0,3%), energiværdi (3310 kcal / kg).

Tilsætningsstoffer

Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, cuprisulfat, kobberchelat af glycin, zinksulfat-monohydrat, zinkchelat af glycin, jernsulfat monohydrat, jern chelat af glycerinehydrat, mangansulfat-monohydrat, manganchelat af glycin, jod, selen.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Fresh Salmon hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesiden

https://www.brekz.dk/43899-home_default/seberus-fresh-lamb.jpg
kr. 61.9 2019/01/01
Hunden synes det smager godt og trives fint
J'attends devoir avec le temps
Honden smullen ervan, meer moet dat niet zijn.
Prima en snel geleverd
Tres bonnes croquettes Très digestes pour ma petite chienne âgée et fragile
Hervorragendes Futter. Wurde sofort mit Begeisterung angenommen.
Très bon produit bien digéré par ma chienne. A recommander
heel goed eten mijn duitse herder heeft een voedselallergie en met de seberus is hij super goed heeft geen problemen meer geen oorontstekingen meer en geen diarree meer meestal geef ik hem de zalm
Super Futter, hatten vorher Nutro aber nach der Rezepturumstellung haben wir etwas Neues mit wenig Zusatzstoffen gesucht. Bin begeistert.
Das Futter ist sehr gut. Die Lieferung ist schnell, ein guter Service!
Mijn hond vind het lekker. Goede ontlasting en zijn jeuk blijft weg
Zeer goed produkt de honden eten het graag en zien er gezond uit goede darmflora
Goed verteerbare brokken, onze hond is allergisch voor granen en deze brok bevalt prima en vooral: wordt met smaak gegeten!
mon toutou à l'air d'apprécier.... et le chat aussi!!
Ich bin sehr zufrieden mit dem Produkt.
De honden vinden het lekker!
J'ai acheté les croquettes naturelles Seberus Fresh Lamb pour mon chien qui souffre de graves problemes intestinaux il ne peux rien manger en dehors de ses croquettes prescrite par le veto sinon diarrhées avec sang ... et même avec il est malade. Avec Seberus il n'a pas du tout etait malade je suis ravi seul bemol elles sont un peu trop dure. Par contre toujours des problemes avec la livraison chronopost jamais livré ou il faut et toujours en retard.
deze brokken vond ons hondje heerlijk,
30725
15051
Seberus Fresh Lamb - natuurlijk graanvrij hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 61,90 (kr. 61,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 107,90 (kr. 53,95/kg)
4 x 1 kg
kr. 226,90 (kr. 56,73/kg)
12 kg
kr. 491,90 (kr. 40,99/kg)
2 x 12 kg
kr. 908,90 (kr. 37,87/kg)
kr. 736,21 (kr. 30,68/kg)
Seberus Fresh Chicken - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Fresh Chicken hundefoder

Seberus Fresh Chicken hundefoder er et velsmagende premium foder med fersk kylling, der er velegnet til alle voksne hunde. Kylling er en rig kilde til protein, der samtidig er meget velsmagende for din hund. Derudover er alle produkter fra Seberus kornfri. Dette gør dem til et meget velegnet valg til foderfølsomme hunde. Ærter og (sød) kartoffel er valgt som kulhydratkilde. Og takket være tilstedeværelsen af ​​sporstoffer og tilsætningen af ​​Yucca Schidigera-ekstraktet, sikrer det at din hund har et optimalt stofskifteniveau. De omhyggeligt udvalgte typer af grøntsager, frugt og urter gør det hele til et naturligt, komplet og afbalanceret måltid.

Oversigt over fordelene ved Seberus Fresh Chicken hundefoder

 • Rig på fersk kylling
 • Kornfrit foder – velegnet til foderfølsomme hunde
 • Kulhydrater fra ærter og kartofler
 • Fremmer sund hud og pels
 • Naturligt foder - fri for unødvendige tilsætningsstoffer

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Fresh Chicken hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Fresh Chicken hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.

Fodringsvejledning Seberus Fresh Chicken hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Hold foderet på et tørt sted og luk det godt. 

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)
1-5 30-115
5-10 115-190
10-20 190-320
20-40 320-530
40-65 530-760
65+ 10 g/kg

Ingredienser Seberus Fresh Chicken hundefoder

Kylling (39%), animalske proteiner i procent af alt: 75%, ærter, tørret sød kartoffel, kartofler, kartoffelstivelse, tørrede roepulp, fjerkræfedt, lakseolie, tørret johannesbrød, hørffrø, ægpulver, ølgær, mineraler, inulin (kilde til FOS) , tørret gulerod, brændenælde, echinacea, tørret tomat, tørret æble, tørret mango, tørrede blommer, tørret banan, timian, basilikum, spirulina, tranebær, selleri, glucosamin, chondroitin.

Analytiske komponenter

Råprotein (25%), råfedt (13%), råfiber (5,5%), råaske (6,6%), calcium (1,3%), fosfor (1,1%), EPA 0,2%), DHA (0,3%), energi (3310 kcal / kg).

Tilsætningsstoffer

Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin C, kobbersulfatpentahydrat, kobberchelat af glycinhydrat, zinksulfatmonohydrat, zinkchelat af glycinhydrat, jernsulfatmonohydrat, jernchelat af glycerolhydrat, mangansulfatmonohydrat, manganchelat af glycinhydrat, jod , selen.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Fresh Salmon hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesiden

https://www.brekz.dk/43894-home_default/seberus-fresh-chicken-hundefoder.jpg
kr. 61.9 2019/01/01
30729
15052
Seberus Fresh Chicken - natuurlijk graanvrij hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 61,90 (kr. 61,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 107,90 (kr. 53,95/kg)
4 x 1 kg
kr. 226,90 (kr. 56,73/kg)
12 kg
kr. 491,90 (kr. 40,99/kg)
2 x 12 kg
kr. 908,90 (kr. 37,87/kg)
kr. 736,21 (kr. 30,68/kg)
Seberus Chicken & Potato - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Chicken & Potato hundefoder

Seberus Chicken & Potato hundefoder er et naturligt og velsmagende foder med kylling og kartoffel, der er velegnet til enhver voksen hund. Denne smagsfulde foderblanding er fuld af protein fra kylling og har et højt indhold af kulhydrat fra kartofler. Alt foder fra Seberus er kornfrit, og er derfor velegnet til foderfølsomme hunde. Da Seberus Chicken & Potato hundefoder er let fordøjeligt og tilsat L-carnitin, så har foderet en positiv effekt på fordøjelsen af fedt. Vitaminerne og mineralerne i denne foderblanding understøtter din hunds immunforsvar, og de sunde fedtstoffer styrker tarmfloraen. Derudover fremmer foderet sund hud og pels. Kortsagt en komplet afbalanceret kost til enhver voksen hund.

Oversigt over fordelene ved Seberus Fresh Chicken hundefoder

 • Velegnet til foderfølsomme hunde
 • Et højt indhold af proteiner fra kylling
 • Et højt indhold af kulhydrater fra kartofler
 • Vedligeholder sund hud og pels
 • Let fordøjeligt foder
 • Naturligt produkt

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Chicken & Potato hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Chicken & Potato hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.

Fodringsvejledning Seberus Chicken & Potato hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Hold foderet på et tørt sted og luk det godt. 

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)
1-5 30-115
5-10 115-190
10-20 190-320
20-40 320-530
40-65 530-760
65+ 10 g/kg

Ingredienser Seberus Chicken & Potato hundefoder

Tørret kylling (35%), tørret kartoffel, tørret kartoffelstivelse, ærter, ølgær, tørrede roepulp, fjerkræfedt, hørfrø.

Analytiske komponenter

Råprotein (28%), råfedt (10%), råfiber (4%), råaske (8%), calcium (1,4%), fosfor (0,8%), energi (3290 kcal / kg).

Tilsætningsstoffer

Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, kobbersulfat pentahydrat, zinksulfatmonohydrat, jernsulfatmonohydrat, mangan, jod.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Lamb & Potato hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesiden

https://www.brekz.dk/43884-home_default/seberus-chicken-potato-hundefoder.jpg
kr. 53.9 2019/01/01
30733
15053
Seberus Chicken & Potato - natuurlijk graanvrij hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 53,90 (kr. 53,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 94,90 (kr. 47,45/kg)
4 x 1 kg
kr. 188,90 (kr. 47,23/kg)
12 kg
kr. 413,90 (kr. 34,49/kg)
2 x 12 kg
kr. 754,90 (kr. 31,45/kg)
kr. 619,02 (kr. 25,79/kg)

Nyt

Seberus Dried Insects – et mere bæredygtigt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Dried Insects kornfrit hundefoder

Seberus Dried Insects (Tørrede Insekter) er et 100% naturligt hundefoder af høj kvalitet til voksne hunde. Det er et velafbalanceret og desuden kornfrit hundefoder, som er særligt velegnet til din firbenede ven med foderintolerance. Sammensætningen af tørrede insekter i stedet for kød som hovedingrediens, suppleret med næringsrige grøntsager, frugt og krydderurter, gør Seberus Dried Insects hundefoder til et miljøvenligt, næringsrigt og meget velsmagende alternativ. Du vil nemt kunne skifte din hunds sædvanlige foder helt ud og gå over til Seberus Dried Insects hundefoder. Naturligvis kan du også skifte lidt mellem Seberus Dried Insects hundefoder og det foder, din hund plejer at få.

Seberus Dried Insects – Et mere bæredygtigt hundefoder

Seberus ønsker at bidrage til en bedre fremtid for alle. For at reducere presset på miljøet og udledningen af CO2 under produktionen af foder til kæledyr har Seberus ledt efter alternativer af høj kvalitet. Da produktionen af kød har den største miljøpåvirkning sammenlignet med andre aspekter af produktionen af hundefoder, var det logisk at fokusere på et alternativ til kød. I denne søgen faldt valget hurtigt på brugen af insekter og mere specifikt på brugen af Black Soldier Fly (Sort Soldaterflue) i tørret form. Selv om indtagelsen af insekter stadig ikke er så udbredt i Europa som i Asien, Afrika og Latinamerika, anvendes dette insekt også til udviklingen af alternative levnedsmidler, bl.a. i form af en insektburger.

De vigtigste fordele ved at anvende tørrede insekter i dyrefoder er:

 • Det er mere bæredygtigt
 • Det har et højt niveau af proteiner
 • Det er særdeles allergivenligt
 • Det er lige så naturligt, velsmagende og sundt som kød

Lille økologisk fodaftryk

I dag lægger vores kødforbrug et betydeligt pres på vores miljø og klima. En stor del af det producerede kød anvendes til foder til kæledyr. Black Soldier Fly (Hermetia illucens) bidrager til en løsning. De positive egenskaber hos denne Black Soldier Fly sammen med den unikke produktionsproces sikrer et langt mindre økologisk "poteaftryk". Ved opdræt af disse insekter anvendes der f.eks. kun vegetabilske rester, som ikke er egnet til brug i levnedsmidler til mennesker eller andre dyr.

Seberus Dried Insects - nothing wasted

    

De fleste foderstoffer baseret på okse- eller svinekød har et stort økologisk fodaftryk. Produktionen af protein af høj kvalitet fra Black Soldier Fly kræver meget mindre vand og jord og giver meget mindre CO2 end ved produktion af kød.

Seberus Dried Insects - small footprint

    

Velegnet til en allergivenlig diæt

Sammensætningen af Seberus Dried Insects hundefoder er naturligvis tilpasset voksne hundes ernæringsmæssige behov og deres smagsprofiler. Udover insekter indeholder Seberus Dried Insects hundefoder forskellige næringsrige og velsmagende frugter, grøntsager og krydderurter, der skaber et afbalanceret og lækkert måltid til din hund. Foderet er desuden baseret på en kornfri formel, for at reducere risikoen for fødevareintolerance.

Rigt på protein

Det er vigtigt, at hunde får nok protein og derfor er det essentielt, at foderet har et højt proteinindhold. Black Soldier Fly består af 56% protein, mere end halvdelen! Det gør det til en perfekt proteinkilde, som nemt kan erstatte proteinet i det mere almindelige hundefoder.

Meget velsmagende og sundt

Seberus Dried Insects blev naturligvis testet grundigt i praksis under og efter udviklingsprocessen. Hvor godt synes hundene om deres nye foder? I en uge blev Seberus foderet givet til både store og små hunde, som alle var vant til et andet mærke tørfoder med kød eller fisk. Hundene tog rigtig godt imod Seberus Dried Insects foderet. Tre fjerdedele af hundene foretrak det nye Seberus Dried Insects foder fra den allerførste dag. Naturligvis er hunde nysgerrige og kan godt lide at smage på noget nyt. Men selv efter fire dage syntes langt de fleste hunde stadig rigtig godt om Seberus Dried Insects foderet. Dette har forstærket tilliden hos Seberus til at tilbyde dette velsmagende, sunde og miljøvenlige alternativ til traditionelt hundefoder.

Sammensætning Seberus Dried Insects hundefoder

Ingredienser: Tørrede insekter (26%), tørret kartoffel (18%), kartoffelstivelse, ærter (15%), animalsk fedt, sød kartoffel (4%), mineraler, tørret johannesbrød, ølgær, lakseolie, inulin (kilde til FOS), tørret gulerod, brændenælde, echinacea, tørret tomat, tørret æble, tørret mango, tørret blomme, tørret banan, timian, basilikum, spirulina, tranebær, selleri, hørfrøolie.

Analytiske bestanddele: Råprotein (22 %), råfedt (13 %), råfibre (4,5 %), råaske (7,9 %), calcium (1,4 %), fosfor (1,1 %), energiværdi (3395 kcal/kg).

Ernæringstilsætningsstoffer pr. kg: A-vitamin (18000 IE/IE), vitamin D3 (1800 IE/IE), vitamin E (d-alpha-tocopherol) (500 IE/IE), vitamin C (150 mg), kobber (II sulfat - pentahydrat) (10 mg), kobber (II chelat af glycinhydrat) (5 mg), zink (sulfat monohydrat) (100 mg), zink (glycinhydratchelat) (50 mg), jern (II-sulfat-monohydrat) (70 mg), jern (II-glycinhydrat chelat) (35 mg), mangan (II-oxid) (50 mg), mangan (glycinhydrat chelat) (25 mg), jod (calciumjodat) (2 mg), selen (natriumselenit) (0,1 mg).

Andre tilsætningsstoffer: Taurin (1000 mg), L-carnitin (50 mg), antioxidanter.

Fodervejledning Seberus Dried Insects hundefoder

Seberus Dried Insects hundefoder er et komplet foder og et rigtig godt alternativ til det mere almindelige hundefoder. Du kan naturligvis også give din hund dette foder i kombination med, eller som en variation til, din firbenede vens sædvanlige foder.

Fodertabel

Voksenvægt hund Mængde i gram pr. dag
1 - 5 kg 30 - 105
5 - 10 kg 105 - 175
10 - 20 kg 175 - 300
20 - 40 kg 300 - 500
40 - 65 kg 500 - 720
> 65 kg 10,5 gram pr. kg kropsvægt 

    

Vores fodervejledning er baseret på det gennemsnitlige ernæringsbehov hos voksne hunde. Den specifikke mængde foder til din hund afhænger naturligvis af dens vægt, race, alder og aktivitetsniveau. Det anbefales at fordele den daglige mængde mad over 2 måltider. Sørg altid for, at der er masser af friskt drikkevand til rådighed ved siden af maden.

Opbevar foderet på et køligt og tørt sted og luk godt for emballagen. Holdbarhedsdatoen er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede daglige mængde.

Seberus sortiment

Ønsker du ikke at skifte foderet med fisk eller kød hélt ud med dette insektfoder? Så er du også velkommen til at kigge på vores side med Seberus hundefoder, for andre naturlige og kornfrie hundefoder varianter.

https://www.brekz.dk/43889-home_default/seberus-dried-insects-et-mere-baeredygtigt-kornfrit-hundefoder.jpg
kr. 71.9 2019/01/01
41353
17706
Seberus Dried Insects – natuurlijk graanvrij hondenvoer Dec > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 71,90 (kr. 71,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 121,90 (kr. 60,95/kg)
4 kg
kr. 214,90 (kr. 53,73/kg)
2 x 4 kg
kr. 394,90 (kr. 49,36/kg)
kr. 319,87 (kr. 39,98/kg)
3 x 4kg
kr. 559,90 (kr. 46,66/kg)

Prøvepakke

Seberus hundefoder - Prøvepakke

Produktinformation Seberus hundefoder prøvepakker

Seberus hundefoder er et naturlig og velsmagende kvalitetsfoder med enten kylling, lam eller laks, og med mulighed for kombination med kartoffel for ekstra energi. Seberus er velegnet til enhver voksen hund. Foder fra Seberus er fri for korn og er dermed ideel til foderfølsomme hunde. Udover dette er Seberus rig på kød og har et højt indhold af kulhydrater fra ærter og kartofler. Dermed får din hund alt den energi, den skal bruge til en aktiv dag. De tilsatte vitaminer og mineraler hjælper med at styrke din hunds immunforsvar og regulere fedtforbrændingen. Kort fortalt, en meget velafbalanceret foderblanding til din hund.

Oversigt over fordelene ved Seberus hundefoder

 • Højt indhold af enten kød eller fisk
 • Højt indhold af kulhydrater fra kartofler og ærter
 • Kornfrit og dermed velegnet til den ernæringsfølsomme hund
 • Styrker immunforsvaret
 • Naturligt foder fra Seberus
 • Fremmer fedtforbrænding

Fodringsvejledning Seberus hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige fodermængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand er tilgængeligt. Opbevar foderet et tørt sted og sørg for at lukke det godt.

Fodringsskema Seberus hundefoder

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)
1-5 30-115
5-10 115-190
10-20 190-320
20-40 320-530
40-65 530-760
65+ 10 g/kg

Andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så tag et kig på vores tre andre Seberus varianter: Seberus Puppy Junior hundefoder, Seberus Sterilised/Light hundefoder og Seberus Senior 7+ hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesidenLeder du i stedet efter et andet mærke, så prøv at tag et kig på vores sortiment af Prestano hundefoder

https://www.brekz.dk/27404-home_default/seberus-hundefoder-proevepakke.jpg
kr. 233.91 2019/01/01
indtil videre yderst tilfreds, men jeg er sikker på at musene i omegnen er mere tilfredst, de åd de sidste 5 kg jeg købte. Så Blackie skal til at spise noget mere.
Massere af duft for hundene, hundene er vilde med det.
Bin noch beim probieren, 1 Paket mag sie, das andere führt zu verdauungsstörungen. Versand schnell.
Croquettes envoyées très rapidement qui sont d'excellente qualité. Avec BREKZ jamais de problèmes avec les commandes et la réception des colis. Je recommande.
Mijn hond moest op advies van de dierenarts op graanvrij voer, gelukkig vind ze het erg lekker. De snacks die ik erbij besteld heb ook. Fijn dat dit proefpakket er is zodat ze alle smaken kan uitproberen.
Kito eet het graag ,eerst hadden we orijen ook een geweldige voeding . Maar nu dit eens geprobeerd (s’avonds, s’morgens nog orijen ) Stoelgang nog altijd in orde . Ik heb dit eens geprobeerd om wat afwisseling . Wij eten ook niet altijd hetzelfde toch ;-)
Ma chihuahua papillon aime cette gamme,la taille des croquettes est ni trop grosse ni trop petite pour une chienne de 5kg.
Je viens d'adopter un chien déjà adulte.... Cela m'a donné une belle idée des croquettes qu'il va apprécier ou non.
mijne woef heeft de brokken heel graag, voor het eerst eet hij ze allemaal direct op
Mijn Mosa vindt alle smaken heerlijk, ze doet het er prima op, haar bak is binnen no time leeg en kijkt dan naar mij zo van: ik wil nog meer!
Nouvelle marque pour mes chiens, grande réussite! Prix très intéressant et envoi très rapide par Brek’z
Produits au top, mais service de livraison et service client absolument inutiles et incompétents ; nombreux oublis de marchandises dans les commandes,presque aucune réponse de leurs parts (une réponse sur 6 messages envoyés), retard dans les livraisons systématique pourtant j'habite dans une grande ville et souvent pas livré à l'adresse indiquée mais en point relais. En bref, si vous êtes pas pressés et que vous avez la possibilité de vous déplacer en point relais, je vous recommande ce site et ces produits mais dans le cas contraire aller chez la concurrence. Et c'est dommage car beaucoup de produits ne sont pas disponibles chez d'autres revendeurs.
Nieuw voor mij maar bevalt prima en nog belangrijker het is biologisch
Honden vinden het heerlijk
Wij hebben een frans bulletje van 2 jaar en een engelse bull van bijna 11,5 jaar ze doen het er allebij goed op mooie stevige ontlasting,enige minpuntje is als ze een scheetje laten dan kan je beter even vluchten>
Mijn hond vond dit lekker. Zag er smakelijk uit en rook goed.
de honden lusten het erg graag.
De hond vindt het zeer lekker
Ik was v plan dit uit te testen, die brokjes vallen zodanig in de smaak van Mr hond dat ik die gebruik als snoepjes !
Goede, pittige vleeseter. Onze hond eet de brokken graag. Een goede keuze.
prima hondenvoer, Honden vinden het lekker, leuk die variatie
hond is er gek op, op alle vijf smaken
De honden schijnen het voorlopig lekker te vinden. Spijtig dat het niet in grote hoeveelheden te verkrijgen is. Als men 2 grote honden heeft, doe je met zo'n klein zakje niet veel.
Tolles Futter. Meine Malinois mögen es, der Kot ist fest und das Fell glänzt. Ich bin sehr zufrieden mit dem Futter. Der Preis könnte etwas günstiger sen. 50 Euro für 15 kg wären ok.
mijn hond vind dit voer erg lekker. en het is ook fijn dat er meer smaken zijn zodat je kan wisselen. Ik ben ook tevreden met de snelle levering.
Het is een goed product naar voor mij is hij te duur ik blijf bij Cavom brok.
Onze hond heeft geen krapneigingen hij heeft een allergie op hondenvoer, als snack tussendoor zijn ze uitstekend. Wij doen aan behendigheid en hebben hiervoor beloningssnoepjes nodig.
Het is nog te vroeg om een definitief oordeel te geven. Ik merk nog niet dat hij deze brokken beter eet dan de vorigen. Daarom is het ook een probeerpakket
moet het onder ander eten doen lust het niet graag
Het ruikt goed en ik vind het prettig dat het graanvrij is. Mijn hond eet het smakelijk op
Cooper vindt de brokjes heerlijk!
kwaliteit aan interessante probeerprijs. Korrekte snelle afhandeling. Onze hond met huidprobleem/voedselallergie heeft de zalm alvast goedgekeurd,hopelijk de andere soorten ook zodat we wat kunnen afwisselen.
Bon rapport qualité prix. livraison rapide et conforme. Pas de soucis je recommanderai sur ce site sauf si je trouve moins cher ailleurs.
Onze hond Stanley vond het gevarieerde van al die verschillende smaken in het proefpakket heerlijk...,.
Grappige aanbieding om eens te proberen, zalm en lams blijkt favoriet!
Onze hond vindt het lekker. Ik hecht veel belang aan een goede voeding voor onze hond.
Lijkt in de smaak te vallen van onze 3 honden Noa, Bo en Ode
Het 'Seberus Hondenvoer Probeerpakket' vermeng ik momenteel met de Royal Canin Hondenbrokken. Iedere keer een andere smaak. Mijn Labrador/Golden Retriever is er dol op en voor mij is het prettig om zo wat meer variatie aan mijn hond te kunnen aanbieden.
Good to check which taste my dog like best!
Mon chien en a gouté 3 pour l’instant et ne peut plus s’en passer. Échantillonnage super car cela permet de cibler sa préférence !
Om uit te proberen wat mijn hond het lekkerste vindt. Hij vindt het allemaal lekker. Normaal bestelde ik eukanuba. Maar steeds hetzelfde leek mij niet zo lekker. Dus nu iets anders en dat bevalt goed.
Top bestelling weer bij jullie. Gr Peter.
31188
15219
Seberus Hondenvoer Probeerpakket Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
5 x 1 kg (alle varianter)
kr. 259,90 (kr. 51,98/kg)
kr. 233,91 (kr. 46,78/kg)

Hvalp - Junior

Seberus Puppy Junior - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Puppy Junior hundefoder

Seberus Puppy Junior hundefoder er et velsmagende, kornfrit foder baseret på tørret kylling, der er velegnet til hvalpe op til 1 år. Seberus er kendt for sine naturlige og sunde produkter. Dette foder er specielt udviklet til hvalpe, og er meget velsmagende, grundet den tørrede kylling og sød kartoflerne. I stedet for korn som kulhydratkilde, så er sød kartofler og ærter blevet benyttet, hvilket gør foderet lettere at fordøje. Takket være laks, så er foderet rig på omega fedtsyrer, der fremmer sund hud og pels. Desuden understøtter omega fedtsyrerne også fordøjelsen og immunsystemet. Din hvalp får derfor præcis det, den har brug for til en sund opvækst.

Oversigt over fordelene ved Seberus Puppy Junior hundefoder

 • Rig på tørret kylling
 • Kornfrit foder - let fordøjeligt
 • Sød kartofler og ærter som kulhydratkilde
 • Fremmer sund hud og pels
 • Understøtter fordøjelses- og immunsystemet

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Puppy Junior hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Puppy Junior hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.

Fodringsvejledning Seberus Puppy Junior hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Hold foderet på et tørt sted og luk det godt. 

Foder (gram/dag)

Forvent hundens voksenvægt (kg) Alder i måneder
2   3   4   6   12   18 
2,5 35 gr 60 gr  65 gr  70 gr  70 gr  60 gr  -
5 55 gr 105 gr  110 gr  120 gr  115 gr  100 gr  -
7,5 80 gr  145 gr  150 gr 170 gr  160 gr  135 gr  -
15 105 gr 190 gr  250 gr  255 gr  305 gr 285 gr 225 gr
25 110 gr  205 gr  305 gr  325 gr  405 gr  410 gr 335 gr 
30 115 gr  225 gr  340 gr  435 gr  455 gr  420 gr 380 gr 
35 120 gr  245 gr  370 gr  470 gr  500 gr 470 gr 430 gr
45 145 gr  270 gr  410 gr  535 gr 585 gr 560 gr 520 gr
60 150 gr  275 gr  445 gr  595 gr  695 gr 865 gr 640 gr 
80 160 gr  280 gr 490 gr  615 gr 810 gr 1075 gr 795 gr

                    

Ingredienser Seberus Puppy Junior

Tørret kylling (30%), tørret kartoffel, tørret sød kartoffel, fjerkræfedt, ærter, tørret laks (4%), æggepulver, hørfrø, laksolie, chondroitin, glucosamin.

Analytiske komponenter

Råprotein (32%), råfedt (16%), råfiber (3%), råaske (7,5%), calcium (1,5%), fosfor (1%), EPA (0,1%), DHA (0,1%). Energi: 3715 kcal/kg.

Tilsætningsstoffer

Vitamin A (18.000 IE/kg), vitamin D3 (1.800 IE/kg), E-vitamin (500 IE/kg), kobbersulfat (3,5 mg/kg), kobberchelat (1,5 mg/kg), zinksulfat (45 mg/kg), zinkchelat (20 mg/kg), jernsulfat (50 mg/kg), jernchelat (25 mg/kg), mangan (20 mg/kg), manganchelat (10 mg/kg), jod (1,5 mg/kg), taurin (1000 mg/kg) indeholder antioxidanter.

Andet foder? 

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Chicken & Potato hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesiden

https://www.brekz.dk/43929-home_default/seberus-puppy-junior-hundefoder.jpg
kr. 53.9 2019/01/01
32443
15559
Seberus Puppy / Junior hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 53,90 (kr. 53,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 94,90 (kr. 47,45/kg)
4 x 1 kg
kr. 188,90 (kr. 47,23/kg)
12 kg
kr. 413,90 (kr. 34,49/kg)
2 x 12 kg
kr. 754,90 (kr. 31,45/kg)
kr. 619,02 (kr. 25,79/kg)

Mini - Small

Seberus Mini/Small Fresh Chicken - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Mini/Small Fresh Chicken hundefoder

Seberus Fresh Chicken hundefoder er et velsmagende premium foder med fersk kylling, der er velegnet til alle voksne hunde. Kylling er en rig kilde til protein, der samtidig er meget velsmagende for din hund. Derudover er alle produkter fra Seberus kornfri. Dette gør dem til et meget velegnet valg til foderfølsomme hunde. Ærter og (sød) kartoffel er valgt som kulhydratkilde. Og takket være tilstedeværelsen af ​​sporstoffer og tilsætningen af ​​Yucca Schidigera-ekstraktet, sikrer det at din hund har et optimalt stofskifteniveau. De omhyggeligt udvalgte typer af grøntsager, frugt og urter gør det hele til et naturligt, komplet og afbalanceret måltid.

Oversigt over fordelene ved Seberus Mini/Small Fresh Chicken hundefoder

 • Klumper størrelse 8 mm
 • Rig på fersk kylling
 • Kornfrit foder – velegnet til foderfølsomme hunde
 • Kulhydrater fra ærter og kartofler
 • Fremmer sund hud og pels
 • Naturligt foder - fri for unødvendige tilsætningsstoffer

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Mini/Small Fresh Chicken hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Mini/Small Fresh Chicken hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.
   

Fodringsvejledning Seberus Mini/Small Fresh Chicken hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Hold foderet på et tørt sted og luk det godt. 

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)

2

45

3

60

4

70

5

85

6

100

7

110

8+

15 g/kg

     

Ingredienser Seberus Mini/Small Fresh Chicken hundefoder

Kylling (20%), animalske proteiner i procent af alt: 75%, ærter, tørret sød kartoffel, kartofler, kartoffelstivelse, tørrede roepulp, fjerkræfedt, lakseolie, tørret johannesbrød, hørffrø, ægpulver, ølgær, mineraler, inulin (kilde til FOS) , tørret gulerod, brændenælde, echinacea, tørret tomat, tørret æble, tørret mango, tørrede blommer, tørret banan, timian, basilikum, spirulina, tranebær, selleri, glucosamin, chondroitin.

Analytiske komponenter

Råprotein (32%), råfedt (18%), råfiber (4,5%), råaske (8%), calcium (1,5%), fosfor (1,2%), EPA 0,2%), DHA (0,3%), energi (3665 kcal / kg).

Tilsætningsstoffer

Vitamin A, vitamin D3, vitamin E, kobbersulfatpentahydrat, kobberchelat af glycinhydrat, zinksulfatmonohydrat, zinkchelat af glycinhydrat, jernsulfatmonohydrat, jernchelat af glycerolhydrat, mangansulfatmonohydrat, manganchelat af glycinhydrat, jod , selen.
    

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Mini/Small Fresh Salmon hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesidenhttps://www.brekz.dk/43919-home_default/seberus-minismall-fresh-chicken.jpg
kr. 53.9 2019/01/01
35660
16523
Seberus Mini/SB Classic - natuurlijk graanvrij hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 53,90 (kr. 53,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 107,90 (kr. 53,95/kg)
4 kg
kr. 184,90 (kr. 46,23/kg)
2 x 4 kg
kr. 459,90 (kr. 57,49/kg)
kr. 358,72 (kr. 44,84/kg)
Seberus Mini/Small Fresh Salmon - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Mini/Small Fresh Salmon hundefoder

Seberus Mini/Small Fresh Salmon hundefoder er et meget velsmagende Premium foder, der er rigt på laks og velegnet til alle voksne hunde. Maden udmærker sig ved sin naturlige og afbalancerede karakter. Den er baseret på fersk laks og er suppleret med forskellige grøntsager, (søde) kartofler og ærter. 

Seberus Mini/Small Fresh Salmon hundefoder er desuden kornfrit og er derfor særdeles velegnet til hunde med foderintolerance. De sunde Omega-3-fedtsyrer fra fisken hjælper med at holde din hunds hud og pels sund. Takket være brugen af (søde) kartofler og ærter indeholder Seberus Mini/Sall Fresh Salmon foderet al den energi, din hund har brug på dens aktive hverdag. Det særlige ved foderet, ud over dets kornfri karakter, er tilføjelsen af Yucca Schidigera-ekstraktet, som hjælper med at holde tarmfloraen sund. Da Seberus Mini/Small Fresh Salmon maden er ekstruderet (presset), bevares friskheden og næringsstofferne optimalt. 

Fordelene ved Seberus Mini/Small Fresh Salmon foderet: 

 • Hvert stykke måler 8 mm
 • Højt indhold af laks
 • Specielt egnet til små hunderacer
 • Naturligt foder, uden unødvendige tilsætningsstoffer
 • Kornfrit og derfor velegnet til foderfølsomme hunde
 • Med kulhydrater fra (søde) kartofler og ærter
 • Indeholder Omega-3-fedtsyrer, der fremmer sund hud og pels
 • Stimulerer en sund tarmflora 

Holdbarheden varierer normalt på mellem 6 og 18 måneder og er angivet på emballagen. Denne periode er som regel mere end tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede daglige fodermængde. 

Fodringsvejledning Seberus Mini/Small Frisk Laks hundefoder 

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for, at der er tilstrækkeligt med drikkevand sammen med maden. Opbevar maden på et tørt sted og forsegl den godt. 

Fodertabel Seberus Mini/Small Frisk Laks  

Hundens vægt (kg) Daglig mængde (gram)
Gram
2 20-40
3 30-50
4 35-60
5 40-70
6 45-80
7 50-85
8 7 - 11 gr pr. kg kropsvægt

        

Ingredienser Seberus Mini/Small Fresh Salmon

Frisk laks (20%), tørret laks, ærter, tørret kartoffel, fjerkræfedt, dehydreret roepulp, lakseolie, dehydreret johannesbrød, hørfrø, æg i pulverform, ølgær, inulin (kilde til FOS), mineraler, tørret gulerod, brændenælde, echinacea, tørret tomat, tørret æble, tørret mango, tørret blomme, tørret banan, timian, basilikum, spirulina, tranebær, selleri, glucosamin, chondroitin. 

Analytiske bestanddele: Råprotein (32 %), råfedt (18 %), råfibre (4 %), råaske (7 %), calcium (0,9 %), fosfor (0,8 %), energiværdi (3710 kcal/kg). 

Tilsatte næringsstoffer: A-vitamin, D3-vitamin, E-vitamin, kobbersulfat pentahydrat, kobberchelat af glycinhydrat, zinksulfat monohydrat, zinkchelat af glycinhydrat, jernsulfat monohydrat, jernchelat af glycinhydrat, mangansulfat monohydrat, manganchelat af glycinhydrat, jod, selen. 

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette foder til din lille hund, f.eks. et Seberus foder med kylling? Så tag et kig på Seberus Mini/Small Fresh Chicken hundefoder.

https://www.brekz.dk/43924-home_default/seberus-minismall-fresh-salmon-naturligt-kornfrit-hundefoder.jpg
kr. 61.9 2019/01/01
35664
16524
Seberus Mini/Small Fresh Salmon - natuurlijk graanvrij hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
2 x 1 kg
kr. 121,90 (kr. 60,95/kg)

Senior

Seberus Senior 7+ - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Senior 7+ hundefoder

Seberus Senior 7+ hundefoder er et komplet, kornfrit foder med kylling, der er specielt udviklet til den ældre hund. Ældre hunde har deres alderdom symptomer, og dette foder er fremstillet til at reducere disse symptomer. Desuden er det pakket med kylling og har derfor en fremragende smag. Som en kilde til kulhydrater er kornene blevet erstattet af sød kartofler og ærter. Kosten indeholder forskellige andre grøntsager, såsom tomat, gulerod og selleri, men også frugt, såsom æble, mango og banan. Dette skaber en afbalanceret sammensætning, som understøtter fordøjelsen. Den tilsatte omega fedtsyrer sikrer optimal pleje af hud og pels. Kosten sikrer samtidig en fremragende optagelse af næringsstoffer.

Oversigt over fordelene ved Seberus Senior 7+ hundefoder

 • Rig på velsmagende kylling
 • Fri for korn
 • Kulhydrater fra sød kartoffel og ærter
 • Fremmer sund hud og pels
 • Understøtter fordøjelsen

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Senior 7+ hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Senior 7+ hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.

Ingredienser Seberus Senior 7+ hundefoder

Frisk kylling (20%), ærter, tørret kylling, tørret sød kartofler, tørrede kartoffel, kartoffelmel, tørret roepulp, lignocellulose, fjerkræ, tørret johannesbrød, hørfrø, ølgær, lakseolie, æggepulver, mineraler (hexametaphosphat), inulin (kilde FOS) , tørret gulerod, brændenælde, Echinacea, tørret tomat, tørrede æbler, tørret mango, tørret blomme, tørret banan, timian, basilikum, spirulina, tranebær, selleri, glucosamin, chondroitin.

Analytiske komponenter

Råprotein (24%), råfedt (10%), træstof (7,5%), råaske (6,5%), calcium (0,9%), phosphor (0,8%), EPA ( 0,2%), DHA (0,3%). Energiværdi: 2985 kcal / kg.

Tilsætte næringsstoffer

Vitamin A (18.000 IE/kg), vitamin D3 (1.800 IE/kg) vitamin E (500 IE/kg), kobbersulfat (10 mg/kg), kobber-hydrat (5 mg/kg), zinksulfat (100 mg/kg), zinkchelat (50 mg/kg), jernsulfat (70 mg/kg), jern-hydrat (35 mg/kg), mangan (50 mg/kg), manganchelat (25 mg/kg), jod (2 mg/kg), selen (0,1 mg/kg), taurin (1.000 mg/kg), yucca schildigera ekstrakt (200 mg/kg). Indeholder naturlige antioxidanter.

Fodringsvejledning Seberus Senior 7+ hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Hold foderet på et tørt sted og luk det godt. 

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)
1-5 30-105
5-10 105-180
10-20 180-300
20-40 300-505
40-65 505-730
65+ 10,5 g/kg

Andet foder?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Sterilised/Light hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesiden

https://www.brekz.dk/43933-home_default/seberus-senior-7-hundefoder.jpg
kr. 61.9 2019/01/01
Vores hund er rigtigt glad for det
Prima voeding
A lire la composition, le produit paraît excellent. Mais les selles sont quatre fois plus abondantes que d’habitude... je me pose des questions sur ce qu’il reste de nourrissant dans le produit.
Ales bestens! Superschnelle Lieferung!
Parfait pour ma chienne de 9 ans
Sembra ottimo ed il mio cane lo tollera molto bene
Bon produit mais pas très adapté pour petit chien
Super voeding voor mijn senior honden , ze lusten het heel graag en de spijsvertering is nu optimaal !
Honden reageerde goed op dit voer ,
honden houden ervan
Tot nu toe alles oké.Onze hond eet dit nog maar enkele dagen.
Découverte positive, odeur sympa facile à croquer, quant à la digestion ça se passe bien
Heb nog niet de juiste mening omdat ik pas 1 kilo heb gebruikt
Wij zijn zeer tevreden. alle smaken vallen goed bij onze hond. Meestal krijgt een hond wat last van diarree bij het overschakelen naar ander voer. Bij dit merk totaal niet.
Smakelijk product. Mijn hond vond het lekker.
Geweldig voer voor mijn hond. Heb ook de zalm variant en beide hebben een goed resultaat huidproblemen zijn zo goed als opgelost. En ze vindt het nog lekker ook.
32439
15557
Seberus Senior 7+ hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 61,90 (kr. 61,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 107,90 (kr. 53,95/kg)
4 x 1 kg
kr. 219,90 (kr. 54,98/kg)
12 kg
kr. 491,90 (kr. 40,99/kg)
2 x 12 kg
kr. 908,90 (kr. 37,87/kg)
kr. 736,21 (kr. 30,68/kg)

Light

Seberus Light/Sterilised - naturligt kornfrit hundefoder

Produktinformation Seberus Light/Sterilised hundefoder

Seberus Light/Sterilised hundefoder er et velsmagende, kornfrit foder med kylling, der er velegnet til enhver steriliseret og overvægtige hunde. Steriliseret og kastreret hunde kan ofte klare sig med mindre energi end inden de blev neutraliseret. For at forhindre overvægt, så kan du fodrer din hund med et light foder, eller et foder specielt udviklet til steriliseret hunde, såsom Seberus. Dette foder er rig på lækker kylling, og er 100% fri for korn. I stedet for korn anvendes sød kartofler og ærter som kulhydratkilde. Foderet indeholder også forskellige andre frugter og grøntsager, såsom tomat, gulerod, selleri, æble, mango og banan. Det afbalancerede måltid fremmer en god fordøjelse, og næringstofferne i foderet optages let af kroppen. Da foderet indeholder omega fedtsyrer, så opretholdes sund hud og pels. En meget velsmagende og sund kost til din kastreret eller steriliseret hund.

Oversigt over fordelene ved Seberus Light/Sterilised hundefoder

 • Rig på velsmagende kylling
 • Kornfrit foder - velegnet til foderfølsomme hunde
 • Med (sød) kartofler og ærter som kulhydratkilde
 • Omega fedtsyrer fremmer sund hud og pels
 • Fremmer en sund fordøjelse

På Brekz kan du nemt bestille det bedste Seberus hundefoder online. Se vores sortiment og køb Seberus Light/Sterilised hundefoder til den bedste pris. Bestilt hurtigt og nemt!

Holdbarheden af Seberus Light/Sterilised hundefoder er angivet på emballagen og er tilstrækkelig, hvis du følger den anbefalede fodringsmængde.

Fodringsvejledning Seberus Light/Sterilised hundefoder

Det anbefales at fordele den daglige mængde over mindst 2 måltider. Sørg altid for tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Hold foderet på et tørt sted og luk det godt. 

Hundens vægt (kg) Foder (gram/dag)
1-5 30-105
5-10 105-180
10-20 180-300
20-40 300-505
40-65 505-730
65+ 10,5 g/kg

Ingredienser Seberus Light/Sterilised hundefoder

Fersk kylling (20%), ærter, tørret kylling, tørret sød kartoffel, tørret kartoffel, kartoffelstivelse, tørrede roepulp, lignocellulose, fjerkræfedt, tørret johannesbrød, hørfrø, ølgær, laksolie, æggepulver, mineraler (hexametaphosphat), inulin (kilde til FOS) , tørret gulerod, brændenælde, echinacea, tørret tomat, tørret æble, tørret mango, tørrede blommer, tørret banan, timian, basilikum, spirulina, tranebær, selleri, glucosamin, chondroitin.

Analytiske komponenter

Råprotein (24%), råfedt (10%), råfiber (7,5%), råaske (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,8%), EPA 0,2%), DHA (0,3%). Energi: 2985 kcal / kg.

Tilsætningsstoffer

Vitamin A (18.000 IE/kg), vitamin D3 (1.800 IE/kg), vitamin E (500 IE/kg), kobbersulfat (10 mg/kg), kobberhydrat (5 mg/kg), zinksulfat (100 mg/kg) (50 mg/kg), jernsulfat (70 mg/kg), jernhydrat (35 mg/kg), mangan (50 mg/kg), manganchelat (25 mg/kg), jod (2 mg/kg), selen (0,1 mg/kg), taurin (1.000 mg/kg), yucca schildigera ekstrakt (200 mg/kg). Indeholder naturlige antioxidanter.

Andet produkt?

Leder du efter et alternativ til dette foder? Så kig på Seberus Senior 7+ hundefoder. For et fuldt overblik over vores sortiment af Seberus hundefoder, se mærkesiden

https://www.brekz.dk/43914-home_default/seberus-sterilised-light-hundefoder.jpg
kr. 61.9 2019/01/01
Min bull terrier, er helt tosset med det! (Og så syntes jeg faktisk, at det lugter knap så dårligt, som mange andre mærker.) Han har dog kun, fået det kort tid, men det ser allerede ude til, at det hjælper på vægten. Det eneste minus jeg lige kan komme på er, at han skider "mere" end hvad han plejer. Hvilke kan tyde på, at der er mere "fylde produkter" i, end det fodre jeg plejer, at give ham. Men stadigvæk top karakterer herfra!
Rigtig god service.
Se sont de très bonnes Croquettes de qualité helas trop peux connue mais qui peux rivaliser avec les plus grande marque. mon beagle adore
Fijne hondenbrok smakelijk
Hond heeft geen problemen ondervonden qua vertering en lust het ook.
Ze lusten het graag en het is gezond,wat wil je nog meer
Kwalitatieve brokken
J’ai changé de croquettes pour ma chienne bichon, car je souhaitais des croquettes sans céréales. Elle les adore, c’est à voir sur la durée pour les bienfaits.
Ze lusten het heel graag en ze doet het goed ermee
Mijn hond eet het heel graag en de uitwerpselen ook vast prima brokken voor een goede prijs
Produit de qualité
le chien aime
Ma toutoune se régale elle le préfère au Royal canin
C’etait Ma première commande pour ces croquettes qui plaisent beaucoup à mes chiennes par leur appétence, le bémol , la taille trop grosse des croquettes pour des chihuahuas et ma Yorkshire miniature. Existe t il des croquettes identiques mais plus petites? Sinon , pour la perte de poids il faut attendre pour vérifier leur efficacité !
Honden willen het niet eten.
Mijn honden ( 1 Jack Russels) hadden nogal last van jeukende huid. Geprobeerd met bovengenoemde voeding gaf tot gevolg dat dit helemaal verdwenen is
32441
15558
Seberus Sterilised / Light hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
1 kg
kr. 61,90 (kr. 61,90/kg)
2 x 1 kg
kr. 107,90 (kr. 53,95/kg)
4 x 1 kg
kr. 219,90 (kr. 54,98/kg)
12 kg
kr. 491,90 (kr. 40,99/kg)
2 x 12 kg
kr. 908,90 (kr. 37,87/kg)
kr. 736,21 (kr. 30,68/kg)

Seberus hundefoder

Seberus hundefoder er et helt ny premium hundefoder i fem lækre smagsvarianter. Med kun naturlige, kornfrie produkter sætter de en komplet ny standard for hundemad i dag. De nye smagskombinationer og den unikke sammensætning af foderet sikrer at din hund vil være glad og i topform. Seberus hundemad findes i frisk laks, frisk lam, lam & kartoffel, kylling & kartoffel eller med en frisk kyllingesmag. Hvilken smagsvariant vælger du?

Seberus hundefoder kombinerer det sunde og det lækre

Seberus hundemad er det gode, lækre og sunde alternativ til din hund. Foderet indeholder ikke kun en høj andel af kød og fisk og dermed en sund kilde til animalske proteiner. Men det er også kornfrit, hvilket gør det særdeles velegnet til den ernæringsfølsomme hund. Desuden sikrer Seberus hundefoder et naturligt måltid der er frit for unødvendige tilsætningsstoffer. Alle fordelene ved Seberus hundemad i punktopstilling:


• Naturligt foder uden unødvendige tilsætningsstoffer
• Rigt på animalske proteiner fra kød og fisk
• Kornfrit og dermed ideelt til den ernæringsfølsomme hund
• Kulhydrater fra (søde) kartofler og ærter
• Høj kvalitet

Sortiment fra Seberus

Valget står mellem fem herlige smagsvarianter med hver deres specifikke støtte til din hunds sundhed. Hvis du for eksempel vælger varianten Fresh Salmon, får du et foder, der er rigt på laks. Takket være det høje indhold af Omega-3 fedtsyrer hjælper denne variant med at pleje huden og pelsen på din hund. Er din hund mere vild med lammekød? Så skal du vælge Fresh Lamb varianten. Det velsmagende foder er rigt på protein fra lam og er særligt velegnet til den ernæringsfølsomme hund. Desuden sørger det for en god og sund tarmflora. Hvis din hund kæmper med vægten, er Lamb & Potato et godt alternativ. Dette afbalancerede foder stimulerer stofskiftet og giver en optimal fedtforbrænding. Særlige vitaminer og mineraler styrker din hunds immunforsvar. Leder du efter et andet alternativ, så prøv den lækre variant Chicken & Potato. Varianten skiller sig ud på grund af den let fordøjelige struktur og sikrer samtidig en sund hud og flot pels. Et andet alternativ med kylling er smagsvarianten Fresh Chicken, en kornfri variant som er rig på kulhydrater og som har en lækker kyllingesmag. Kig i vores webshop under mærket Seberus for at bestille dette smagfulde hundefoder og hvis du ikke kan beslutte dig for, hvilken variant du vil bestille, kan du altid købe en prøvepakke

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.