Seberus hundefoder

Seberus hundefoder

Seberus kornfrit hundefoder er et premium hundefoder til attraktive priser med rigtig mange velsmagende varianter, der alle er rige på kød eller fisk! Hermed kan alle hunde kan få glæde af et kornfrit, naturligt foder af høj kvalitet.
Læs mere ..
Seberus hundefoder

Seberus kornfrit hundefoder

Med fornyende smagskombinationer og den unikke sammensætning af vores Seberus hundefoder hjælper dette mærke med at holde din hund glad og i topform. Seberus hundefoder fås i mange uimodståelige varianter med kød eller fisk. Derudover kan du også vælge den bæredygtige variant baseret på proteinrige insekter! Vi kan også tilbyde varianter af høj kvalitet specielt til hvalpe, seniorhunde eller steriliserede hunde, varianter som alle er meget rige på kød eller fisk. Hvad mon bliver din hunds favorit?

Seberus kombinerer sundt og velsmagende med lave priser

Med Seberus behøver den gode smag ikke at stå i vejen for et sundt foder. Foderet indeholder ikke kun en høj andel af kød, fisk eller insekter og dermed en sund dosis animalske proteiner, men er også kornfrit. Dette gør Seberus tørfoder særdeles velegnet til hunde, som er overfølsomme for korn. Med Seberus er du desuden sikker på, at du serverer et naturligt måltid uden unødvendige tilsætningsstoffer. Herunder ser du alle fordelene ved Seberus hundefoder:

  • Et naturligt foder uden unødvendige tilsætningsstoffer
  • Rigt på animalske proteiner fra kød, fisk
  • Du kan også vælge den bæredygtige variant med insekter som proteinkilde!
  • Kornfrit, og derfor også velegnet til foderfølsomme hunde
  • Suppleret med sunde grøntsager, frugt og urter
  • Kulhydrater fra (søde-) kartofler og ærter, godt for fordøjelsen
  • Hundefoder af førsteklasses kvalitet, som udelukkende fås hos Brekz

Vores Seberus hundefoder udvalg

Seberus hundefoder fås i hele elleve forskellige varianter. For at hjælpe dig på vej, vil vi kort nævne de forskellige egenskaber nedenfor.

Naturligt premium hundefoder af høj kvalitet

Seberus hundefoder fås blandt andet i de velsmagende varianter; Fresh Chicken, Fresh Lamb, Fresh Salmon, Lamb & Potato, Chicken & Potato. Dette premium hundefoder er velegnet til alle typer hunde. Alle varianterne er uden korn og derfor velegnede til hunde med følsomhed eller allergi over for korn. De tilstedeværende vitaminer og mineraler hjælper med at styrke immunforsvaret og regulerer fordøjelsen af fedtstoffer. Det er et sædeles velafbalanceret foder, næringsrigt og sundt.

Seberus til hundes forskellige livsfaser

Din hunds forskellige livsfaser kræver nogle gange en anden type foder. Derfor har Seberus også en variant specielt til hvalpe, ældre hunde eller hunde, der er blevet steriliseret eller har tendens til overvægt. Hvalpe har et højere energibehov på grund af deres hurtige udvikling i det første år. Med Seberus Puppy Junior sikrer du dig, at din hvalp får alt, hvad den har brug for i denne vigtige fase. Hunde, der er blevet steriliseret, har mere tendens til at udvikle overvægt. Seberus Light/ Sterilised varianten er der specielt til disse hunde med et andet, lavere energibehov. Hermed hjælper du din vovse med at holde vægten. Også når hunde bliver ældre, falder deres energibehov, og behovet for at understøtte din senior hunds organer og led øges. Seberus' Senior 7+ varianten er perfekt tilpasset din seniorhund.

Bæredygtigt Seberus Dried Insects

Seberus Dried Insects er et mere bæredygtigt alternativ til traditionelt hundefoder. Mens det længe har været normalt i andre dele af verden, benytter Europa endnu ikke så ofte insekter i mad. Det er en skam, for det er en super næringsrig og sund proteinkilde! Ved at bruge insekter som proteinkilde har dette hundefoder en meget lav indvirkning på miljøet. Dette tørfoder er desuden særdeles velegnet til hunde med allergi. De hunde, der allerede har skiftet over til dette tørfoder, blev hurtigt vilde med den gode smag. Læs om erfaringerne online eller lad selv din hund prøv det. Et velsmagende og bæredygtigt hundefoder med et lille økologisk ’poteaftryk’.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille Seberus kornfrit hundefoder online. Gennemse vores sortiment og bestil Seberus til de skarpeste priser!

Seberus kun hos Brekz

Seberus' velsmagende hundefoder fås udelukkende hos Brekz. Derfor kan dette førsteklasses og 100% naturlige hundefoder tilbydes til konkurrencedygtige priser. Se hele udvalget af Seberus kornfrit hundefoder på denne hjemmeside. Vidste du, at vi også sælger lækre Seberus snacks og godbidder? Så hvis du vil forkæle din vovse med en sund og lækker godbid, så er Seberus og Brekz det helt rigtige sted at kigge!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.