Smølke hundefoder

Smølke hundefoder

Er du på udkig efter et komplet hundefoder af høj kvalitet, der er fyldt med alle de vigtige næringsstoffer, vitaminer og mineraler? Hos Brekz køber du Smølke hundefoder til de skarpeste priser.
Læs mere ..
Smølke hundefoder

Smølke hundefoder 

Du vil naturligvis gerne give din hund mad af høj kvalitet, der understøtter dens sundhed bedst muligt. Det komplette og veludviklede foder fra Smølke indeholder ingredienser af topkvalitet og hjælper med at holde din firbenede ven i god form. Foderet indeholder alle de essentielle byggesten, vitaminer og mineraler, der er nødvendige for at bidrage til et stærkt immunsystem, stærke knogler og en smuk, skinnende pels. Desuden stimulerer Smølke hundefoder rene og stærke tænder og støtter din hunds urinveje. Smølke foderet har en unik sammensætning af proteiner med ingredienser af høj kvalitet, som er perfekt tilpasset hundens ernæringsmæssige behov. Maden er fri for hvedegluten og indeholder ingen kunstige farvestoffer, smagsstoffer eller aromaer. Smølke ønsker også at bidrage til en bæredygtig fremtid. Dette mærke vælger derfor at bruge ærlige og ansvarlige ingredienser fra lokale områder eller ingredienser med et bæredygtighedsmærke. Brekz sortimentet omfatter flere Smølke varianter, der er skræddersyet til både din hunds specifikke livsfaser og til dens størrelse. Der findes Mini, Medium og Maxi, samt Smølke Weight Control, Smølke Sensitive og Smølke Grain Free.

Hos Brekz kan du bestille det allerbedste hundefoder billigt online. Se vores udvalg og køb Smølke hundefoder nu til de bedste priser. Bestilt hurtigt og nemt! 

Hvalp (Puppy)

For at støtte din hvalp bedst muligt i dens første leveår, har Smølke bragt forskellige hvalpefoder typer på markedet. Mini-Medium-varianten er til hvalpe af små og mellemstore racer, Maxi til hvalpe af store racer og et kornfrit alternativ til alle racer. Hvalpefoderet indeholder nok energi til at hjælpe din lille ven med at vokse sig stor, mens den hygger sig og udforsker verden. De ekstra vitaminer og betaglukaner støtter det sarte immunsystem, og fibrene sikrer en god fordøjelse. Bladingen af calcium og fosfor hjælper din hvalp med at udvikle stærke tænder og stærke knogler. 

Udvokset hund (Adult)

Til vores udvoksede firbenede venner er der naturligvis også flere forskellige varianter at vælge imellem. Der er ikke blot foder til små, mellemstore og store racer, men også foder der bidrager til at din hund holder vægten (Weight Control), allergi-venligt foder (Sensitive) og kornfrit foder (Grain Free).  Weight Control er et komplet foder til hunde med tendens til overvægt. Det indeholder alle de vigtige næringsstoffer, men færre kalorier, uden at din hund vil føle sig sulten. Smølke Sensitive er et allergivenligt og letfordøjeligt hundefoder med naturlige ingredienser specielt til allergiske hunde eller hunde med følsomme maver. Grain Free er et kornfrit alternativ til de andre varianter.

Ældre hund (Senior)

Til den ældre hund tilbyder Smølke forskellige slags Senior hundefoder. Til små, mellemstore og store hunde findes der foder, der indeholder tilstrækkeligt protein af høj kvalitet og ekstra E-vitamin for at støtte og bevare cellerne. Glucosamin bidrager til at bevare smidige led. 

Andre foderprodukter?

Leder du efter Smølke vådfoder? Så er du velkommen til at kigge på siden om Smølke vådfoder til hunde

 

 

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.