Snack legetøj

Snack legetøj

Ved at lade din hund lege med snack legetøj, kan du lære din firbenede ven at lege på en udfordrende måde. Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille snack legetøj til hunden online!
Læs mere ..
Snack legetøj

Snack legetøj til hunde

Med snack legetøj kan du aktivere og stimulere din hund til at tage sjove udfordringer på en legende måde. Kombinationen af ​​leg og en belønning gør dette legetøj til den ideelle og velsmagende udfordring for din hund. I vores sortiment af snack legetøj til hunde finder du et stort udvalg af snacklegetøj til hunde. Nedenfor finder du nogle gode eksempler.

Puslespil

Puslespil er udfordrende og interessant legetøj, som din hund kan tjene sin snack med. Du finder flere forskellige puslespil i vores sortiment.

Nina Ottoson Dog Tornado Blå Hundepuslespil hjælper med at forhindre kedsomhed og giver mental stimulering. Dog Activity Solitaire til hunde er også et hundepuslespil som du og din hund kan have en masse sjov med. Dette spil indeholder kegler, hvorunder snacks eller bidder kan skjules. Det aktiverer din hunds hjerne og øger samarbejdet med sin ejer.

Interaktiv snack legetøj til hunden

HS Pop up Interactive Toy er et interaktivt spil til hunde, hvor din hund skal skubbe legetøjet, så snacken springer ud. Hvis du vil have en luksusversion til din firbenede ven, skal du kigge på HS Elton Interactive Apport Spil.

Snackkugler

Snackkugler er knogle- eller kugleformet legetøj som indeholder snacks, din hund skal så arbejde for at finde dem. Legetøjet er lavet af robust plast og er velegnet til at fylde dig selv med snacks. Leder du efter en rund snackbold? Så kig på snackkugler til hunden. Hvis du foretrækker en knogle, kan du kigge på Playstrong Gummi Knogle til hunde. Et alternativ til dette er Kong Bæger M til Hunde, som er en lækker og holdbar hunde legetøj fra naturgummi der er egnet til hunde at mellemstore racer. 

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille det bedste snacklegetøj til din hund online. Se vores sortiment og køb snack legetøj nu til de bedste priser.

Andet produkt?

Leder du efter en anden metode til at aktivere din hund? Se på vores apport legetøj eller i oversigten legetøj til hunde.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.