Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Nina Ottosson Treat Maze Green

Product Information
Pr. stk.
kr. 119,90 (kr. 119,90/ct)
kr. 119,90 (kr. 119,90/ct)

Nina Ottosson Dog Treat Maze Green er et sjovt hundespil. Fyld dette spil med godbidder i det midterste hul på begge sider. Lad din hund vippe Treat Maze, så godbidderne falder ud.

  • Let at rengøre med varmt vand og (mild) sæbe
  • Mål: 18 cm
  • Dejlig aktivitet for hunden

Mere info

Produktinformation Nina Ottosson Dog Treat Maze Green

Nina Ottosson Dog Treat Maze Green er en meget sjov aktivitet for hunde, der er fortrolige med hundepuslespil. Disken har to åbninger, hvor slikene kan falde ud. Ved at flytte og dreje disken frem og tilbage, falder slikene ud af legetøjet. På grund af sin form kan denne disk dreje hvor som helst, og det er altid en overraskelse, hvor snacksene falder ud. Spillet har vanskelighedsniveau 2 og giver din hund en interessant mental udfordring. Dette forhindrer kedsomhed og negativ opførsel hos dit kæledyr. Materialet gør dette legetøj let at rengøre og meget holdbart. Vær dog forsigtig med ikke at lade din hund tygge legetøjet.

Hos Brekz kan du bestille hundespil fra Nina Ottosson billigt online. Se vores sortiment og køb Nina Ottosson Dog Treat Maze Green nu til de bedste priser. Bestilles hurtigt og nemt.

Hvordan man spiller Nina Ottosson Dog Treat Maze Green

Fyld disken med bidder eller snacks ved at smide den i det øverste midterste hul. Vis din hund, at du lægger snacks på disken, og lad ham snuse legetøjet. Anbring disken på gulvet og lad din hund lege med den. Du kan hjælpe din hund i starten ved at droppe nogle snacks ud. Giv din hund tid til at forstå, hvordan spillet fungerer. Sørg for, at din hund ikke tygger legetøjet, og rengør helst spillet, når du ikke er i nærheden.

Bemærk: Brug kun dette produkt som beregnet. Intet legetøj, tilbehør eller andet kan undgå at blive ødelægget. Forhindre dit kæledyr i at bide og / eller spise dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller kvæstelser.

Andet produkt?

Er dette spil for let til din smarte slør? Så kig på vores andre snacklegetøj. Vil du introducere et hundespil til dit kæledyr for første gang og komme let i gang? Se derefter på Nina Ottosson Dog Smart Composite.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
23-07-2019
1
2
3
4
5
simpel maar verassend voor onze hond

Translate to English