tilbage
Tandpleje snacks

Tandpleje snacks

Tandplejende hundesnacks holder fortænder, kindtænder og tandkød rene og hjælper med at reducere plak og tandsten. 
Læs mere ..
Tandpleje snacks

Tandpleje snacks til hunde

Lider din hund af tandplak? Eller vil du gerne undgå, at din hund får tandplak? Så er det en god idé at give din hund tandpleje snacks regelmæssigt. Disse hundesnacks er specielt designet til at hjælpe med at holde din hunds tænder rene. At tygge på tyggesnacks fungerer som en tandbørste. Ved at tygge på disse snacks gnides tænderne rene. Dette mindsker risikoen for dannelse af plak og tandsten. Tygning stimulerer også tandkødet, da det masseres let og forbliver sundt.

Tandsten kan være meget vanskeligt at fjerne. Jo længere din hund tygger på en snack, jo bedre tandpleje får den. Tyggesnacks og andre tandplejende produkter fås i mange størrelser og smagsvarianter. Find sammen med din hund ud af, hvilken variant der passer bedst til den. Kan din hund bedst li’ naturprodukter, f.eks. ører med pels? Eller foretrækker den en dental stick? Et herligt tyggeben af råhud? Hos Brekz finder du altid disse og mange andre varianter meget billigt i vores webshop.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille de lækreste tygge-snacks online. Se vores produktsortiment og bestil tandplejende hundesnacks til de bedste priser!

Fordelene ved tandplejende hundesnacks

  • Sund og naturlig måde at pleje din hunds tænder på
  • Reducerer dannelsen af plak og tandsten
  • Fremmer sundt tandkød og frisk ånde
  • En velsmagende godbid til din hund med sundhedsmæssige fordele
  • Når hunde tygger på snacks, føler de sig tilfredse, afslappede og glade

Forskellige typer tandplejende snacks til hunde

Dental sticks: Dental sticks bedrager til en god mundhygiejne, da sticks hjælper med at reducere ophobningen af plak. Dette skyldes ingredienserne, den specielle form og den bløde struktur i dental sticks. De kendte varianter dental sticks er f.eks. Pedigree Dentastix. Men vidste du, at Brekz også har sit eget sortiment af dental sticks? Brekz Dental Sticks Small, Brekz Dental Sticks Medium med kylling og Brekz Dental Sticks Large. Godt og billigt!

Dental tyggesnacks uden korn: Heldigvis er der også masser af muligheder inden for tandsnacks til hunde med gluten- eller kornoverfølsomhed. Disse produkters form og struktur bidrager også til tandpleje. Desuden indeholder snacksene generelt ingredienser, der bidrager til en god mundhygiejne. Et eksempel på en gluten- og sukkerfri hundesnack til tandpleje er Papillon Dental Snacks krokodiller. Du kan også vælge en ris baseret variant, som f.eks. de farverige Brekz Rice Dental Sticks.

Rawhide: Snacks af rawhide er fremstillet af tørret råhud. Råhud garanterer at din hund kan tygge i lang tid. Ved at tygge på skindet vil gnidningen rense tænderne og stimulere blodgennemstrømningen til tandkødet. ’Langtidstygning’ opfylder din hunds naturlige tyggebehov. Et eksempel på en velsmagende råhud snack er Farm Food Dental Braided Donut.

Naturlige tygge-snacks: I vores sortiment finder du også tørrede animalske helt naturlige produkter, som er uimodståelige for hunde og samtidig virker som en naturlig tandbørste for din hund. F.eks. tørret kalvehud eller ører med pels. Ved at tygge disse snacks regelmæssigt vil dannelsen af tandsten og plak blive begrænset. Din hund vil elske disse naturlige snacks!

Bemærk! At give tyggeprodukter er på egen risiko. Vi anbefaler, at du altid overvåger din hund, mens den tygger. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle skader, som din hund måtte få af at tygge på produkterne.

Hundegodbidder hos Brekz

Udover tandpleje godbidder har Brekz også et bredt udvalg af andre typer Hundesnacks. Her finder du f.eks. snacks som belønning under hundetræningen. Se hele udvalget af godbidder til at forkæle din trofaste ven med.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.