tilbage
Tandproblemer hos hunde

Tandproblemer hos hunde

Plak og tandsten er forårsaget af calcium i hundemad. Hos Brekz finder du et omfattende udvalg af produkter, der hjælper med at tage sig af din hunds tænder.
Læs mere ..
Tandproblemer hos hunde

Hunde med tandproblemer

Tandproblemer kan være en væsentlig kilde til smerte og irritation hos din hund. Nedsiden heraf er, at det ofte er vanskeligt at løse sådanne problemer bagefter. Dyre operationer og en masse aftaler hos en tandlæge er konsekvenser, der ikke gør både hunden og ejeren glad. Mange problemer er forårsaget af plak og tandsten. Plak og tandsten er forårsaget af calcium i hundemad. Der kan ikke gøres meget mod denne tandstendannelsesproces, især når hunden bliver ældre, er hunden følsom over for tandsten. Hunden kan være meget generet af dette. Det er derfor især vigtigt at forhindre disse problemer. Hos Brekz finder du et omfattende udvalg af produkter, der hjælper med at tage sig af din hunds tænder. Du kan købe produkter til hunde med tandproblemer nemt og billigt online på Brekz.

Sortiment til hunde med tandproblemer

Nedenfor finder du en liste over de forskellige produkter til hunde med tandproblemer, som vi skelner mellem:

  • Dentastix: Dentastix fra Pedigree er godt for din hunds tænder. På grund af sin unikke form renser stix tænderne under tygning og hjælper således med at forhindre tandsten. Dentastix fås i forskellige størrelser hos Brekz. Afhængigt af din hunds vægt kan du bestille den rigtige størrelse.
  • Beaphar: Beaphar tilbyder en bred assortiment af produkter til din hunds mundpleje. For eksempel tilbyder de mundspray, som du sprøjter ind i din hunds mund to til tre gange om ugen. Dental gel er et lignende produkt, som du anvender på din hunds tænder hver dag. Derudover tilbyder Beaphar også simpelthen en klassisk tandbørste, som du kan børste din hunds tænder med. Se efter de andre Beaphar-produkter på vores hjemmeside.
  • Virbac: Virbac tilbyder en enzymatisk tandpasta, der aktiverer og stimulerer det naturlige forsvarssystem i munden. Ud over at forhindre plak og tandsten forhindrer dette middel også dårlig ånde.
  • PlaqueOff: PlaqueOff tilbyder måske den enkleste løsning mod dannelse af tandplak og tandsten. Pulveret kan simpelthen tilsættes til din hunds daglige diæt. Ud over plak og tandsten bekæmper pulveret også dårlig ånde i din hund.

Andre problemer? 

Leder du efter andre løsninger til din hund i stedet for produkter til hunde med tandproblemer? Så kig på vores hundeapotek.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.