tilbage
Versele-Laga Classic hundefoder

Versele-Laga Classic hundefoder

Versele-Laga Classic hundefoder er et tør- og fuldfoder, med en godt forhold mellem pris og kvalitet. Det er nemt og hurtigt at bestille dette velsmagende tørfoder til hunde online hos Brekz.
Læs mere ..
Versele-Laga Classic hundefoder

Versele-Laga Classic hundefoder

Versele-Laga Classic hundefoder er kendt for deres kvalitetsfoder til rimelige priser. Dette tørfoder til hunde er nøje sammensat af kvalitetsingredienser. Og alligevel fås dette velsmagende fuldfoder til meget konkurrencedygtige priser. Nedenfor følger en oversigt over sortimentet.

Hos Brekz kan du bestille Versele-Laga Classic hundefoder billigt. Se vores sortiment og køb nu det bedste hundefoder til de skarpeste priser. Bestilles hurtigt og nemt online!

Versele-Laga Classic hundefoder sortiment

Versele-Laga Classic tilbyder fire forskellige varianter fuldfoder til hunde, der er skræddersyet til forskellige ernæringsmæssige behov. Din hunds alder spiller en rolle, når du skal vælge det rigtige foder. For eksempel er Versele-Laga Classic Puppy hundefoder specielt udviklet til hvalpe op til 1-årsalderen. Det indeholder alle de proteiner, vitaminer og mineraler, din hvalp har brug for, for at vokse sig stor og stærk.

Til fuldvoksne hunde kan du vælge mellem tre forskellige varianter:

Holdbarheden er angivet på emballagen og er generelt mere end tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Andet produkt?

Er du på udkig efter et alternativ til Versele-Laga Classic? På vores praktiske oversigtsside kan du finde tørfoder til hunde med alle de mærker vi har i vores sortiment.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.