Whiskas kattefoder

Whiskas kattefoder

Whiskas har velsmagende kattefoder til både unge, voksne og ældre katte. Det lækre foder er lavet af de bedste ingredienser og giver din kat alle de nødvendige næringsstoffer.
Læs mere ..
Whiskas kattefoder

Whiskas kattemad, til både unge og gamle

Whiskas kattefoder har en uimodståelig smag. Det er derfor ikke uden grund, at mange katte er vilde med foderet fra Whiskas. Whiskas kattemad indeholder alle vigtige næringsstoffer som proteiner, fedtstoffer, kulhydrater, vitaminer og mineraler. Det er det brændstof, din kat har brug for så den igen kan gå på eventyr og jagt. Foderets sammensætning er tilpasset de ernæringsmæssige behov, der er forbundet med kattens livsfase. Med disse velsmagende foderbidder giver du din kat alt, hvad den har brug for, for at understøtte dens sundhed og velvære.

Fordele ved Whiskas kattefoder

  • Et velegnet foder til alle livsfaser
  • Bidrager til stærke knogler og sunde tænder
  • Lavt indhold af fedt
  • Bidrager til en god modstandskraft
  • Holder hud og pels sund
  • Fås også som vådfoder

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille Whiskas kattemad online. Se vores produktsortiment og bestil Whiskas kattefoder nu til de bedste priser!

Udvalget af Whiskas kattefoder

Hvert livsfase ændrer din kats ernæringsmæssige behov. Med Whiskas kattefoder sikrer du altid de rigtige næringsstoffer til hvert livsfase. Læs hurtigt videre for at lære, hvad de største forskelle er.

Killing og junior

Unge katte og killinger er i fuld vækst. Under denne udvikling lægges fundamentet for resten af din kats liv. Med specialfoder til killinger giver du din kat et foder, der i sin sammensætning er tilpasset killingers behov. Næringsstofferne bidrager til immunforsvaret og udviklingen af et sundt skelet. Foderbidderne har en tilpasset struktur og størrelse, så de passer til små munde, der stadig er under udvikling. Med Whiskas Junior giver du din killing nok protein til en sund vækst.

Voksen

Whiskas Adult er velegnet til katte over 1 år. Foderets struktur bidrager til stærke tænder. De balancerede næringsstoffer minimerer risikoen for urinvejsproblemer. Fedtsyrerne i foderet bidrager til en sund hud og pels. Foderet indeholder ingen kunstige smagsstoffer. Foderblandingerne til voksne fås med smag af kylling, oksekød eller tun. Med disse foderbidder giver du din kat en god energikilde til at leve et dejligt aktivt liv.

Senior

Ældre katte er ofte mindre aktive end deres yngre artsfæller. Som følge heraf har de brug for mindre energi, men naturligvis med bevarelse af musklerne. Tænderne får den nødvendige støtte med særlige senior fodderbidder. Whiskas Senior er specielt formuleret til katte på 7 år og derover. Fra denne alder har de vitale organer, som f.eks. hjertet, brug for ekstra støtte. Mange ældre katte udvikler urinvejsproblemer, seniorfoderet er derfor tilpasset til at støtte urinvejene. Dette foder indeholder også næringsstoffer til en sund fordøjelse og fedtsyrer til at fremme en sund hud og pels.

Kombinere Whiskas kattefoder?

Tørfoder fra Whiskas er fremragende til at kombinere med Whiskas vådfoder. For at få en optimalt afbalanceret kost anbefales det at veksle mellem tør- og vådfoder. Du kan også købe Whiskas vådfoder billigt og nemt online hos Brekz.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.