Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Beaphar Canishield Halsbånd til små/mellemstore hunde

Product Information
Pr. stk.
kr. 125,90 (kr. 125,90/ct)
kr. 125,90 (kr. 125,90/ct)
2 stk.
kr. 240,90 (kr. 120,45/ct)
kr. 240,90 (kr. 120,45/ct)

Beaphar Canishield Halsbånd til små/middelstore hunde dræber flåter (i op til 6 måneder), lopper (i op til 16 uger) og dræber og afviser sandfluer (i op til 5,5 måneder) hos store hunde. Må ikke anvendes på katte og hvalpe under 7 uger.

  • Dræber flåter, lopper og sandfluer
  • Virker efter 5 dage
  • Yder beskyttelse i op til 6 måneder

Mere info

Produktinformation Beaphar Canishield Halsbånd til små/mellemstore hunde

Beaphar Canishield Halsbånd til små/mellemstore hunde er et loppehalsbånd, som passer til små og mellemstore hunde. Beaphar Canishield 0.77g (deltamethrin) halsbånd til små og middelstore hunde dræber flåter i op til 6 måneder, lopper i op til 16 uger og afviser sandfluer i op til 5,5 måneder. Dette halsbånd er velegnet til hunde over 7 uger, men må ikke bruges på katte. Beaphar Canishield er lugtfrit og nemt at anbringe. 

Hos Brekz kan du online bestille billige anti-loppe- og flåtmidler. Se vores sortiment og køb lige nu Beaphar Canishield Halsbånd til små/mellemstore hunde til den allerbedste pris. Hurtigt og nemt at bestille.

Brugsanvisning Beaphar Canishield Halsbånd til små/mellemstore hunde

Tag først loppehalsbåndet ud af den beskyttende pose, umiddelbart før det sættes på hunden. Sørg for, at halsbåndet ikke sidder for løst eller for stramt om hundens hals. Der skal være to fingres mellemrum mellem halsbåndet og hundens hals. Klip det overskydende stykke af (ca. 5 cm efter spændet). Kontroller regelmæssigt, at halsbåndet ikke sidder for løst eller for stramt og hvis det er nødvendigt, tilpasses længden ved at klemme spændet sammen og justere i længden.

Må ikke anvendes på hunde med sår på huden eller hunde, hvor man ved, at de er overfølsomme overfor én af de aktive ingredienser eller hjælpestoffer. Må ikke anvendes til katte; deltamethrin er skadeligt for katte.

Sammensætning Beaphar Canishield Halsbånd til små/mellemstore hunde

Deltamethrin 0.77g, sort carbon, epoxideret sojaolie, diisonyl adipat, trifenylfosfat, polyvinylklorid, calciumstearat, zinkstearat, og stearinesyre.

Et andet produkt?

Leder du efter dette loppehalsbånd til en stor hund? Så kig engang på Beaphar Canishield Halsbånd til store hunde. Hvis du vil se vores andre mærker, kan du se vores side med loppe- og flåtmidler.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (1)
11-10-2019
1
2
3
4
5
Zeer snelle en correcte levering! Top!

Translate to English1 andre produkter i den samme kategori:

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.