Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Beaphar Canishield Halsbånd til store hunde

Product Information
Pr. stk.
kr. 136,90 (kr. 136,90/ct)
kr. 136,90 (kr. 136,90/ct)
2 stk.
kr. 262,90
kr. 262,90

Beaphar Canishield Halsbånd til store hunde dræber flåter (i op til 6 måneder), lopper (i op til 16 uger) og dræber og afviser sandfluer (i op til 5,5 måneder) hos store hunde. Må ikke anvendes på katte og hvalpe under 7 uger.

  • Dræber flåter, lopper og sandfluer
  • Virker efter 5 dage
  • Yder beskyttelse i op til 6 måneder

Mere info

Produktinformation Beaphar Canishield Halsbånd til store hunde

Beaphar Canishield Halsbånd til store hunde er et indstilleligt loppehalsbånd, som dræber lopper, flåter og sandfluer. Beaphar Canishield loppehalsbånd beskytter store hunde mod parasitter over en længere periode. Det dræber tæger i op til 6 måneder, lopper i op til 16 uger og afviser sandfluer i op til 5,5 måneder. Halsbåndet er velegnet til hunde over 7 uger, er lugtfrit og nemt at anbringe. 

Dette halsbånd er ikke velegnet til katte. 

Hos Brekz kan du online bestille billige loppe- og tægemidler. Se vores store sortiment og køb lige nu Beaphar Canishield Halsbånd til store hunde til lavpris. Det er hurtigt og nemt at bestille.

Brugsanvisning Beaphar Canishield Halsbånd til store hunde

Tag først loppehalsbåndet ud af den beskyttende pose, umiddelbart før det sættes på hunden. Sørg for, at halsbåndet ikke sidder for løst eller for stramt om hundens hals. Der skal være to fingres mellemrum mellem halsbåndet og hundens hals. Klip det overskydende stykke af (ca. 5 cm efter spændet). Kontroller regelmæssigt, at halsbåndet ikke sidder for løst eller for stramt og hvis det er nødvendigt, tilpasses længden ved at klemme spændet sammen og justere i længden. Må ikke anvendes på hunde med sår på huden eller hunde, hvor man ved, at de er overfølsomme overfor én af de aktive ingredienser eller hjælpestoffer. Må ikke anvendes til katte; deltamethrin er skadeligt for katte.

Sammensætning Beaphar Canishield Halsbånd til store hunde

Deltamethrin 1.04g, sort carbon, epoxideret sojaolie, diisonyl adipaat, trifenylfosfat, polyvinylklorid, calciumstearat, zinkstearat og stearinsyre.

Et andet produkt?

Leder du efter dette loppehalsbånd til en mindre hund? Så kig engang på Beaphar Canishield Halsbånd til små/mellemstore hunde. Hvis du vil se vores andre mærker, kan du se vores side med loppe- og flåtmidler.
 

Luk


1 andre produkter i den samme kategori: