Brekz Bakery Baguette oksehud

Brekz Bakery Baguette buffelhuid S / M-L
Brekz Bakery Baguette buffelhuid S / M-L
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Brekz Bakery Baguette oksehud

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Et sandwichbrød, men dog anderledes. Denne Brekz Bakery Baguette hundesnack er lavet af oksehud også kaldet "bøffelhud" og har fået udseende som en velsmagende, friskbagt, lille baguette.

  • Lavet af velsmagende koskind og kylling
  • Velsmagende tyggesnack til alle hunde
  • Fås i to størrelser

Mere info

Produktinformation Brekz Bakery Baguette oksehud hundesnack

Som om de kom direkte fra ovnen! Brekz Bakery Baguette oksehud er en lækker tygge-snack til din loyale firbenede ven. Denne snack ligner en mini-baguette fra den varme bager. Men der er naturligvis ikke hvedemel i disse originale lækkerier. De er lavet udelukkende af råhud, suppleret med kylling og pyntet med sesamfrø. De er lækre at tygge på for din hund og sjove for dig at give som belønning eller snack!

Brekz Bakery Baguette fås i 2 størrelser. Størrelse S er 10 cm lang, vejer 75 gram og er pakket pr. 3 stk. Størrelse M/L er 18 cm lang og vejer 110 gram. Af disse er der 2 stk. i en pakke.

Hos Brekz kan du bestille Brekz Bakery Baguette oksehud tyggegodbidder billigt. Se vores produktsortiment og køb nu de lækreste hundesnacks til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt online!

Sammensætning Brekz Bakery Baguette oksehud

Ingredienser: Oksehud 92,98%, kylling 6%, glycerin 1%, kaliumsorbat 0,02%.

Analytiske bestanddele: Protein 80 %, fedt 2 %, aske 2 %, vand 14 %, fibre 1 %.

Foderanbefaling Brekz Bakery Baguette hundesnack

Bemærk venligst: Det er på egen risiko at give tyggeprodukter. Vi anbefaler, at du altid overvåger din hund, mens den tygger. Vi er ikke ansvarlige for eventuelle skader, som din hund måtte få som følge af tyggematerialet.

Brekz Bakery Baguette oksehud er en supplerende snack. Giv denne snack som en belønning eller godbid, og sørg for, at din hund altid har frisk drikkevand til rådighed. Opbevar snacks på et køligt og tørt sted. Holdbarheden er angivet på emballagen.

Andet produkt?

Foretrækker du en anden snack fra "Brekz-bageriet"? Så tag et kig på Brekz Bakery Pretzel oksehud. Du kan også se vores oversigt over hundegodbidder på vores side med et bredt udvalg af hundesnacks.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.