Eukanuba hundefoder

Eukanuba hundefoder

Eukanuba hundefoder har fuldfoder af høj kvalitet, der er nøje tilpasset til din hunds specifikke ernæringsmæssige behov. Du skal blot vælge den fodertype, som er tilpasset din hunds race, størrelse, livsfase eller sundhedsproblem. 
Læs mere ..
Eukanuba hundefoder

Eukanuba hundefoder

Eukanuba har produceret hundefoder af højeste kvalitet lige siden 1969. Baseret på filosofien om, at hunde er kødædere og skal fodres på den måde, indeholder Eukanuba hundefoder animalske proteiner af høj kvalitet, som hovedsageligt kommer fra kylling eller lam. Eukanuba hundefoder indeholder ingen konserveringsmidler eller kunstige farve- og smagsstoffer. Hundefoderet er unikt tilpasset til hundens individuelle behov. Eukanuba hundefoder indeholder alle de næringsstoffer, din hund har brug for til at holde sig i topform. Proteinerne af høj kvalitet hjælper med at opbygge og vedligeholde musklerne. Præbiotika og essentielle vitaminer og mineraler understøtter din hunds sundhed indefra og ud. foder stykkernes særlige form hjælper, mens den tygger, med at holde dens tænder sunde og rene.

Eukanubas sortiment omfatter veterinær ernæring og hundefoder, der er skræddersyet til din hunds race, overfølsomhed, specifikke livsfase og aktivitetsniveau. Fra Golden Retriever til Boxer eller fra hvalp til senior; du kan finde et passende foder til enhver hund her.

Fordelene ved Eukanuba hundefoder

  • Du kan vælge mellem forskellige varianter, der passer til din hunds race, livsfase eller helbred
  • Udelukkende ingredienser af høj kvalitet
  • Speciel form på stykkerne, der fremmer sunde tænder
  • Indeholder præbiotika, essentielle vitaminer og mineraler
  • Et fuldfoder med alle de næringsstoffer, din hund har brug for

Hos Brekz kan du bestille det bedste Eukanuba hundefoder hurtigt og nemt online. Gennemse vores sortiment og bestil Eukanuba hundefoder til de bedste priser!

Sortiment Eukanuba hundefoder

Din hunds ernæringsmæssige behov ændrer sig alt efter, hvilken alder den har. Eukanuba hundefoder er specielt udviklet til de forskellige livsfaser og størrelser på hundene. Derfor kan dette foder altid tilpasses din hunds behov. Med din hunds specielle egenskaber i tankerne kan du nemt vælge den bedste variant.

Fra små til store og fra hvalp til senior

Eukanubas fodertyper er specielt skræddersyet til hundens livsfase. Der skelnes mellem foder til hvalpe og juniorer, voksne hunde og ældre hunde. Inden for livsfasen kan du stadig vælge den variant, der passer til din hunds størrelse. Store hunde har andre ernæringsmæssige behov end små hunde. Til en hvalp af en stor race kan du f.eks. vælge Eukanuba Puppy Large Breed. Til en mellemstor seniorhund kan du vælge Eukanuba Caring Senior Medium Breed og ældre voksne små hunde kan du give Eukanuba Mature Small Breed. En voksen stor hund vil være glad for Eukanuba Adult L/XL kornfri havfisk, også selvom din hund har glutenallergi.

Racebestemt

Hver hunderace er speciel på sin egen måde. Faktisk så speciel, at ernæringsbehovene kan variere enormt fra race til race. For eksempel kan en Labrador, Boxer eller Golden Retriever have brug for ekstra støtte til deres led samt vægtkontrol. En kræsen hund som f.eks. Yorkshire Terrier har brug for ekstra tandpleje og foder med mere energi. Til West Highland White Terrier er der fedtfattigt foder med ekstra opmærksomhed på hud og pels. Schæferhunde kan bruge støtte til fordøjelsen, knogler og led. Rottweilerens foder fokuserer på leddene og et godt forhold mellem muskler og fedt m.h.t. foder. Cocker Spaniels har ofte brug for hjælp med tænderne og vægtkontrol. Ernæring til gravhunde tager hensyn til hundens særlige kropsbygning. Foder til Jack Russell Terrier støtter musklerne og bidrager til en god fordøjelse og sund pels.

Daily Care

Hunde har nogle gange brug for lidt ekstra støtte. Med Eukanubas Daily Care-foder sørger du ikke kun for, at din hund ser flot ud, men foderet sørger også for, at din hund trives og er glad. Indenfor denne fodervariant kan du få hjælp til overvægt, følsom fordøjelse, følsom hud eller følsomme led. Der findes også en variant til hvalpe med følsom mave og et monoproteinfoder udelukkende med laks. Til hunde, der træner eller arbejder meget, er der et specialfoder, nemlig Performance Working-varianten.

Veterinært foder

Eukanubas diætfoder bør gives i samråd med din dyrlæge. Når et helbredsproblem er blevet diagnosticeret, kan det rigtige foder bidrage til at din hund bliver rask. Specialfoderet kan også bidrage til,at din hund med kroniske problemer har færre mén og føler mere velvære. Rådfør dig med din dyrlæge om behandlingen og det rette foder. Eukanubas veterinært foder findes i varianterne Dermatosis, Intestinal, Restricted calorie samt Joint mobility.

Holdbarheden på Eukanuba hundefoder er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede mængde.

Køb Eukanuba hundefoder hos Brekz

Du kan købe Eukanuba hundefoder billigt hos Brekz. Vidste du, at Brekz også har et Hundeapotek med et bredt sortiment? De samme produkter som hos dyrlægen, men meget billigere! Se også siden med alt vores Hundefoder.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.