Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Eukanuba hundefoder

Eukanuba hundefoder giver din hvalp, voksen eller senior hund alle de næringsstoffer, den har brug for. Eukanuba hundefoder indeholder kun dyreproteiner af høj kvalitet, hovedsageligt fra kylling eller lam.
Læs mere ..
Veterinary Diet
Hvalp
Adult
Mature - Senior
NaturePlus
Daily Care
Performance
Weight Control
Race

Veterinary Diet

Hvalp

Adult

Mature - Senior

NaturePlus

Daily Care

Performance

Weight Control

Race

Veterinary Diet

Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder

Produktinformation Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder

Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder er et komplet foder som er udviklet til hunde for at hjælpe med at modvirke betændelse i huden og overdreven hårtab. Foderet hjælper med at mindske intolerance mod næringsstoffer og ingredienser. Dette hundefoder indeholder udvalgte kilder af kulhydrater (kartoffel), protein (fisk) og en højt indhold af essentielle fedtsyrer. Takket være et tilpasset forhold mellem omega 3 og 6 fedtsyrer, bidrager dette foder til en sund pels og hud og hjælper det - gennem foderet - med at modvirke betændelse atopi på celleniveau.

Samtidig fremmer Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder mave-tarmkanalens sundhed takket være en fiberblanding af roemasse. Roemasse producerer en 'kortkædet fedtsyre’ (butyrat) som er en gavnlig energikilde for de gode tarmceller. Det understøtter en optimal sammensætning af afføring.

Derudover indeholder foderet præbiotika FOS, som hjælper med at holde balancen mellem skadelige og gavnlige bakterier. Foderet indeholder også E vitamin, en antioxidant som fremmer et stærkt immunforsvar. Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder indeholder en sammensætning af næringsstoffer som har til formål at bidrage positivt til dit kæledyrs trivsel og sundhed i det hele taget.

Hos Brekz kan du bestille det bedste Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder billigt til din hund online. Tag et kig på vores udvalg og køb nu Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder til de skarpeste priser! Bestilt nemt og hurtigt.

Fodringsvejledning Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder

Vi anbefaler at tage kontakt til en dyrlæge ved brug af dette foder for at finde ud af din hunds behov. Hvis der er tale om intolerance, kan dette produkt bruges i tre til otte uger. Hvis tegnene på intolerance forsvinder, kan din hund bruge foderet på ubestemt tid. Hvis hudens funktion skal understøttes, kan dette foder bruges i to måneder. Spørg en dyrlæge til råds for længere tids brug.

Mængderne i tabellen herunder er generelle retningslinjer. Behovet kan variere fra hund til hund. Tilpas mængden af foder for at holde en ideel kropsvægt.

Fodringstabel Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder

Vægt hund (kg) Daglig mængde foder (g)
2 40-50
5 80-90
10 125-140
20 200-225
30 265-295
40
50
60
70

                   

Næringsdeklaration Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hundefoder

Sammensætning: Kartoffel, fiskemel, animalsk fedt, tørret roemasse (3,9%), hydrolyseret fiskeprotein, dicalciumphosphat, calciumcarbonat, natriumhexametaphosphat, fructo-oligosaccharider (0,39%), kaliumchlorid.

Analytiske bestanddelen: Protein: 22,0%, Fedtindhold: 15,0%, Omega-6 fedtsyrer: 1,93%, Omega-3 fedtsyrer: 0,80%, Råaske: 8,00%, Råfibre 1,75%, Kalcium: 1,15%, Fosfor: 0,85%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer:
Vitaminer: Vitamin A: 26023IU/kg, Vitamin D₃: 1786IU/kg, Vitamin E: 451mg/kg, Antioxidanter. Sporelementer: Kobbersulfat-pentahydrat: 68mg/kg, Kaliumjodid: 4,9mg/kg, Jernsulfat-monohydrat: 900mg/kg, Mangansulfat-monohydrat: 68mg/kg, Manganoxide: 48mg/kg, Zinkoxide: 313mg/kg.

Andet produkt? 

På vores website finder du et stort udvalg af Eukanuba hundefoder, blandt andet Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hundefoder, som understøtter din hunds mave-tarmkanal.https://www.brekz.dk/37264-home_default/eukanuba-veterinary-diets-dermatosis-hundefoder.jpg
kr. 469.9 2019/01/01
37239
16705
Eukanuba Veterinary Diets Dermatosis hondenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 kg
kr. 469,90 (kr. 39,16/kg)
2 x 12 kg
kr. 879,90 (kr. 36,66/kg)
Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hundefoder

Vigtig%20bem%C3%A6rkning

Produktinformation Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hundefoder

Eukanuba Veterinary Diets Intestinal Hundefoder er tørfoder der understøtter hunde med fordøjelsesproblemer, herunder kronisk bugspytkirtelinsufficiens og absorptionsforstyrrelser i tarmene. Foderet bidrager til reguleringen af ​​fedtstofskiftet ved hyperlipidæmi (højt fedtindhold i blodet). Samtidig hjælper foderet gennem let fordøjelige ingredienser, en særlig fiberblanding og et lavt fedtindhold med at regulere mave-tarmkanalen. Tørfoderet indeholder nemlig MOS (mannan-oligosaccharider), som binder potentielt skadelige bakterier, så de ikke klæber til tarmvæggen og udskilles på en sikker måde i afføringen.

Derudover bidrager roemasse (en moderat gærbar fiber, der producerer butyrat) til en optimal sammensætning af afføring. Det sker fordi denne ‘kortkædefedtsyre’ er en god energikilde til enterocytterne (tarmcellerne); på den måde bidrages der til din hunds tarmes sundhed. Præbiotikaet FOS hjælper ligeledes med at holde mave-tarmkanalen sund; det skaber balance mellem potentielt skadelige og gavnlige bakterier.

Det lave fedtindhold i Eukanuba Veterinary Diets Intestinal Hundefoder understøtter fordøjelsen og bidrager til lindring af bugspytkirtlen. Samtidig hjælper det med at begrænse steatorrhea (højt fedtindhold i afføringen) til et minimum. Det tilpassede forhold mellem omega 3 og 6 fedtsyrer fremmer modvirkning af betændelser på celleniveau. Foderet indeholder en sammensætning af næringsstoffer som har til formål at bidrage positivt til dit kæledyrs trivsel og sundhed i det hele taget.

Hos Brekz kan du bestille det bedste Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hundefoder billigt til din hund online. Tag et kig på vores udvalg og køb nu Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hundefoder til de skarpeste priser! Bestilt nemt og hurtigt.

Fodringsvejledning Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hundefoder

Vi anbefaler at tage kontakt til en dyrlæge ved brug af dette foder for at finde ud af din hunds behov. Ved akutte tarmlidelser kan din hund gives dette produkt i et til to uger, for at regulere fedtstofstiftet kan det til at starte med bruges i to måneder. For en dårlig fordøjelse kan foderet gives i tre til tolv uger og ved kronisk bugspytkirtelinsufficiens kan foderet gives på ubestemt tid. Spørg dog en dyrlæge til råds for længere tids brug.

Mængderne i tabellen herunder er generelle retningslinjer. Behovet kan variere fra hund til hund. Tilpas mængden af foder for at holde en ideel kropsvægt. 

Fodringstabel Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hundefoder

Hundens vægt (kg) Daglig mængde foder (g)
2 45-55
5 85-95
10 135-150
20 210-235
30 280-310
40 340-375
50 390-435
60 445-495
70 490-545

                 

Næringsdeklaration Eukanuba Veterinary Diets Intestinal hundefoder

Sammensætning: Majsgryn, tørret kylling og kalkun, majs, ris, tørrede hele æg, tørret roemasse (3,3%), hydrolyseret animalsk protein, animalsk fedt, fructo-oligosaccharider (1,0%), ølgær, kaliumchlorid, hørfrø, natrium hexametafosfat, kalciumcarbonat, fiskeolie, mannan-oligosaccharider (0,19%), natriumchlorid.

Analytiske bestanddelen: Protein: 23,0%, Fedtindhold: 10,0%, Omega-6 fedtsyrer: 1,89%, Omega-3 fedtsyrer: 0,32%, Råaske: 6,0%, Råfibre: 1,70%, Kalcium: 1,05%, Fosfor: 0,80%, Kalium: 0,80%, Natrium: 0,39%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitaminer: Vitamin A: 23278 IU/kg, Vitamin D₃: 1598IU/kg, Vitamine E: 404mg/kg, Antioxidanter. Sporelementer: Kobbersulfat-pentahydrat: 48mg/kg, Kaliumjodid: 3,5mg/kg, Jernsulfat-monohydrat: 645mg/kg, Mangansulfat-monohydrat: 49mg/kg, Manganoxide: 35mg/kg, Zinkoxide: 224mg/kg.

Andet produkt?

På vores website finder du et stort udvalg af Eukanuba hundefoder, blandt andet Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder, som fremmer din hunds ideelle fysik!https://www.brekz.dk/37265-home_default/eukanuba-veterinary-diets-intestinal-disorders-hundefoder.jpg
kr. 469.9 2019/01/01
Super service og alt være okay
Hundefoderet var på lager og blev sendt afsted som lovet, lige til døren
Brekz er super hurtig og billig.
37241
16707
Eukanuba Veterinary Diets Intestinal Disorders hondenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 kg
kr. 469,90 (kr. 39,16/kg)
2 x 12 kg
kr. 879,90 (kr. 36,66/kg)
Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder

Vigtig%20bem%C3%A6rkning

Produktinformation Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder

Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder byder hjælp til reduktion af overvægt. Det er sammensat med en lav energitæthed og et reduceret fedtindhold, som hjælper med at holde din hunds kropsvægt under kontrol. Ved en sund vægt bliver leddene mindre hurtigt belastet end ved overvægt. Dette Eukanuba hundefoder virker på baggrund af en helhedsorienteret kropstilgang, hvor blandt andet byggestenene glucosamin og chondroitinsulfat er brugt. Disse bidrager til sunde led og brusk.

De tilpassede forhold mellem omega 3 og 6 fedtsyrer hjælper også med lindring af ledproblemer og ved modvirkning af betændelser på celleniveau. Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder indeholder det rette indhold af animalske højkvalitets proteiner; de understøtter de vitale organer og muskelmassen hos ældre hunde.

Dette komplette hundefoder er sammensat med 26% mindre fedt end det normale foder fra Eukanuba. Foderet indeholder samtidigt L-carnitin, som bidrager til at fremme fedtforbrændingen. Foderet har til formål at bidrage positivt til dit kæledyrs trivsel og sundhed i det hele taget.

Hos Brekz kan du bestille det bedste Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder billigt til din hund online. Tag et kig på vores udvalg og køb nu Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder til de skarpeste priser! Bestilt nemt og hurtigt.

Fodringsvejledning Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder

Vi anbefaler at tage kontakt til en dyrlæge ved brug af Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder for at finde ud af din hunds behov. Giv dette foder indtil den ønskede kropsvægt er opnået. Spørg en dyrlæge til råds for længere tids brug.

Mængderne i tabellerne herunder er generelle retningslinjer. Behovet kan variere fra hund til hund. Tilpas mængden af foder for at holde en ideel kropsvægt.

Daglig mængde foder til vægtvedligeholdelse

Hundens vægt (kg) Daglig mængde foder (g)
2 45-55
5 85-95
10 135-150
20 215-235
30 280-310
40 340-380
50 395-440
60 445-495
70 495-550

      

Daglig mængde foder til vægttab

Hundens vægt (kg) Daglig mængde foder (g)
2 40
5 75
10 120
20 190
30 245
40 300
50 345
60 390
70 435

             

Næringsdeklaration Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hundefoder

Sammensætning: Majs, tørret kylling og kalkun, hvede, sorghum, byg, fiskemel, animalsk fedt, tørret roemasse, tørrede hele æg, hydrolyseret animalsk protein, ølgær, kaliumchlorid, natriumchlorid, natrium hexametafosfat, fructo-oligosaccharider, kalciumcarbonat, hørfrø, glucosamin (718mg/kg), chondroitinsulfat (72mg/kg).

Analytiske bestanddelen: Protein: 27,0%, Fedtindhold: 11,0%, Omega-6 fedtsyrer: 1,88%, Omega-3 fedtsyrer: 0,26%, Råaske: 6,60%, Råfibre: 2,60%, Kalcium: 1,17%, Fosfor: 0,97%.

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer: Vitaminer: Vitamin A: 230534IU/kg, Vitamin D₃: 1436IU/kg, Vitamin E: 259mg/kg, L-carnitin: 48mg/kg, β-karoten: 3,8mg/kg. Sporelementer: Kobbersulfat-pentahydrat: 52mg/kg, Kaliumjodid: 3,8mg/kg, Jernsulfat-monohydrat: 703mg/kg, Mangansulfat-monohydrat: 53mg/kg, Manganoxide: 37mg/kg, Zinkoxide: 244mg/kg. Metaboliserbar energi: 14,5 MJ/kg.

Andet produkt?

Vi har et stort udvalg af Eukanuba hundefoder. Også velegnet til at holde din hunds vægt under kontrol: Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder.https://www.brekz.dk/37266-home_default/eukanuba-veterinary-diets-joint-mobility-hundefoder.jpg
kr. 469.9 2019/01/01
37243
16708
Eukanuba Veterinary Diets Joint Mobility hondenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 kg
kr. 469,90 (kr. 39,16/kg)
2 x 12 kg
kr. 879,90 (kr. 36,66/kg)
Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder

Produktinformation Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder

Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder er et kalorielet foder som hjælper med at undgå overvægt. Foderet er sammensat med en lav energitæthed. L-carnitin i foderet bidrager til at befordre fedtforbrændingen og hjælper derfor med at holde vægten og opnå den ideelle kropsbygning. De rensede kilder af chondroitinsulfat og glucosamin er tilsat for at understøtte sunde led og brusk.

Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder hjælper med at reducere kalorieindtaget fordi det indeholder højkvalitets animalsk protein og en begrænset mængde fedt. En speciel kulhydratblanding af byg og sorghum bidrager til at forbedre insulinresponset og blodsukkerniveauet. Derudover indeholder det mere protein end andet Eukanuba Veterinary foder og bidrager på denne måde til at bevare muskelmassen. Foderet indeholder en sammensætning af næringsstoffer som har til formål at bidrage positivt til dit kæledyrs trivsel og sundhed i det hele taget.

Hos Brekz kan du bestille det bedste Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder billigt til din hund online. Tag et kig på vores udvalg og køb nu Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder til de skarpeste priser! Bestilt nemt og hurtigt.

Fodringsvejledning Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder 

Vi anbefaler at tage kontakt til en dyrlæge ved brug af dette foder for at finde ud af din hunds behov. Dette kalorielette foder kan bruges indtil den ønskede kropsvægt for din hund er opnået. Spørg en dyrlæge til råds for længere tids brug.

Mængderne i tabellerne herunder er generelle retningslinjer. Behovet kan variere fra hund til hund. Tilpas mængden af foder for at holde en ideel kropsvægt. 

Daglige retningslinjer foder - vægtvedligeholdelse

Hundens vægt (kg) Daglig mængde foder (g)
2 45-55
5 85-95
10 145-155
20 220-245
30 290-320
40 350-390
50 410-455
60 460-515
70 510-570

             

Daglige retningslinjer foder - vægttab

Hundens vægt (kg) Daglig mængde foder (g) i fase 1 Daglig mængde foder (g) i fase 2 Daglig mængde foder (g) i fase 3
2 35 30 25
5 60 55 45
10 100 85 70
20 155 135 110
30 205 175 145
40 250 215 180
50 290 245 205
60 325 280 235
70 360 310 260

              

Næringsdeklaration Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calorie hundefoder 

Sammensætning: Majsgryn, tørret kalkun og kylling, majs, sorghum, byg, tørret roemasse, hydrolyseret animalsk protein, fiskemel, tørrede hele æg, animalsk fedt, ølgær, kaliumchlorid, natrium hexametafosfat, fructo-oligosaccharider, hørfrø, glucosamin (720mg/kg), chondroitinsulfat (72mg/kg).

Analytiske bestanddelen: Protein: 28,8%, Fedtindhold: 8,10%, Omega-6 fedtsyrer: 1,60%, Omega-3 fedtsyrer: 0,22%, Råaske: 6,70%, Råfibre: 2,10%, Kalcium: 1,20%, Fosfor: 1,00%.

Ernæringsmæssige tilsætningstoffer: Vitaminer: Vitamin A: 144044IU/kg, Vitamin D₃: 1442IU/kg, Vitamin E: 159mg/kg, L-carnitin: 48mg/kg, Antioxidanter. Sporelementer: Kobbersulfat-pentahydrat: 51mg/kg, Kaliumjodid: 3,7mg/kg, Jernsulfat-monohydrat: 673mg/kg, Mangansulfat-monohydrat: 51mg/kg, Manganoxide: 36mg/kg, Zinkoxide: 234mg/kg. Metaboliserbar energi: 14,0 MJ/kg.

Andet produkt?

Tag et kig på vores website for det store udvalg af Eukanuba hundefoder, eksempelvis Eukanuba Veterinary Diets Weight/Diabetic Control hundefoder.https://www.brekz.dk/37268-home_default/eukanuba-veterinary-diets-restricted-calories-hundefoder.jpg
kr. 469.9 2019/01/01
37251
16712
Eukanuba Veterinary Diets Restricted Calories hondenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
12 kg
kr. 469,90 (kr. 39,16/kg)
2 x 12 kg
kr. 879,90 (kr. 36,66/kg)

Hvalp

Eukanuba Puppy Small Medium med Lam & Ris Hundefoder
https://www.brekz.dk/38499-home_default/eukanuba-puppy-small-medium-lam-ris-hundefoder.jpg
kr. 120.9 2019/01/01
38840
17108
Eukanuba Puppy Small Medium Lam & Rijst hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
.2.5 kg
kr. 120,90 (kr. 48,36/kg)
2 x 2,5 kg
kr. 231,90 (kr. 46,38/kg)
3 x 2,5 kg
kr. 332,90 (kr. 44,39/kg)
12 kg
kr. 373,90 (kr. 31,16/kg)
2 x 12 kg
kr. 665,90 (kr. 27,75/kg)
kr. 565,90 (kr. 23,58/kg)
Eukanuba Puppy Large med Lam & Ris Hundefoder
https://www.brekz.dk/38500-home_default/eukanuba-puppy-large-lam-ris-hundefoder.jpg
kr. 120.9 2019/01/01
38845
17109
Eukanuba Puppy Large Lam & Rijst hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
.2.5 kg
kr. 120,90 (kr. 48,36/kg)
2 x 2,5 kg
kr. 231,90 (kr. 46,38/kg)
3 x 2,5 kg
kr. 332,90 (kr. 44,39/kg)
12 kg
kr. 373,90 (kr. 31,16/kg)
2 x 12 kg
kr. 665,90 (kr. 27,75/kg)
kr. 565,90 (kr. 23,58/kg)
Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder

Produktinformation Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder

Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder er specielt formuleret til hvalpe, op til 10 måneder gamle, af meget små hunderacer. Dette velsmagende foder er fyldt med næringsstoffer, der bidrager til sund vækst og optimal udvikling. Desuden holder foderpillernes unikke form tænderne rene og hjælper med at bevare sunde tænder.

For at understøtte immunforsvaret indeholder Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder antioxidanterne vitamin A og C. Derudover er foderet også rig på præbiotiske FOS og roe pulp, der stimulerer fordøjelsen. Alt dette, kombineret med en lækker, rig smag af kylling, gør Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder til et passende foder til din lille firbenede ven.

Hos Brekz kan du bestille Eukanuba hundefoder billigt online. Se vores udvalg og køb Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt.

Holdbarheden af Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede fodermængde.

Ingredienser Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder

Tørret kylling og kalkun 29% (heraf 17% kylling), frisk kylling (15%), majs, fjerkræfedt, hvede, fiskemel, ris, byg, kylling sauce, tørret roe pulp(3,5%), tørret hele æg, fiskeolie, mineraler (inklusive natriumhexametaphosphat (0,35%)), fructooligosaccharider (0,64%), fiskehydrolysat, tørret brygger gær, mannanoligosaccharider.

Næringsstof Procent
Protein 33%
Fedt 21%
Omega-6 fedtsyrer 4%
Omega-3fedtsyrer 0,88%
Rå aske 6,4%
Råfibre 1,9%
Calcium 1,3%
Fosfor 1,1%
DHA 0,18%

Tilsætningsstoffer (pr. kg)

Vitaminer: vitamin A 48453 IE, vitamin C 61 mg, vitamin D₃ 1608 IE, vitamin E 269 mg, beta-caroten 5,3 mg.

Sporelementer: kobbersulfatpentahydrat (kobber) 14 mg, kaliumjodid (jod) 2,7 mg, jernsulfatmonohydrat (jern) 72 mg, mangansulfatmonohydrat (mangan) 41 mg, zinkoxid (zink) 120 mg.

Antioxidanter: (naturlige) tocopherolekstrakter fra vegetabilsk olie 123 mg.

Aromatiske stoffer: organisk rosmarinekstrakt 59 mg, teekstrakt 30 mg, yuccaekstrakt 250 mg.

Fodringsvejledning Eukanuba Growing Puppy Toy Breed kylling hundefoder

Antallet af måltider en hvalp skal have om dagen afhænger af dens alder. Hvis hvalpen er under 8 uger, bør du følge relevant vejledning vedrørende fravænning. Fra din hvalp er 4 uger gammel til 16 uger gammel bør den daglige kostmængde deles i 4 måltider om dagen. Fra 4 til 6 måneder gammel bør mængden deles i 3 måltider om dagen. Når din hvalp er 6 måneder gammel, skal du begynde at dele måltidet op, så den får mad to gange om dagen. Det er anbefalet, at du fortsat deler dens fodermængde op i mindst to måltider om dagen ligesom med en voksen hund, selvom visse hunde trives med ét måltid om dagen. Brug den metode, der virker bedst for dig og dit kæledyr. Sørg altid for, at din hvalp har adgang til rigeligt frisk vand. 

Foder
(gram/dag)
Foder
(gram/dag)
Foder
(gram/dag)
Foder
(gram/dag)
Hvalpens alder/vægt 1-3 måneder 3-4 måneder 5-7 måneder 8-12 måneder
0,5 kg 60 g 55 g - -
1 kg 95 g 90 g 55 g -
2 kg 150 g 140 g 90 g 50 g
3 kg - 185 g 120 g 65 g
4 kg - - 145 g 75 g
5 kg - - - 90 g

Andet foder?

Leder du efter et foder til en voksen hund? Så tag et kig på Eukanuba Active Adult Toy Breed kylling hundefoderFor andre varianter så se vores sortiment af Eukanuba hundefoder.

https://www.brekz.dk/28049-home_default/eukanuba-growing-puppy-toy-breed-kylling-hundefoder.jpg
kr. 90.9 2019/01/01
31586
15339
Eukanuba Dog Growing Puppy Toy Breed kip hondenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
2 kg
kr. 90,90 (kr. 45,45/kg)
2 x 2 kg
kr. 171,90 (kr. 42,98/kg)
3 x 2 kg
kr. 251,90 (kr. 41,98/kg)
Eukanuba Puppy Small Breed Kylling hundefoder

Produktinformation Eukanuba Puppy Small Breed kylling hundefoder 

Eukanuba Puppy Small Breed kylling hundefoder er specielt formuleret til at understøtte optimal kropstilstand og sund vækst og udvikling af hvalpe af små racer. De lækre, små bidder er rige på frisk kylling og specielt skræddersyet til hvalpens behov. Kosten indeholder et højt proteinindhold, som giver en masse energi. Din hvalps krop bruger meget energi i løbet af de første måneder, fordi den vokser og musklerne skal udvikle sig. 

Ingredienserne er nøje udvalgt, således at de understøtter fordøjelsen, og calcium sikrer stærke knogler og tænder. Den ideelle kombination af vitaminer, mineraler, proteiner, kulhydrater og fibre sikrer en sund og god udvikling af din hvalp. Antioxidantkomplekset forstærker det naturlige immunforsvar, og de nuværende omega-3 og -6 fedtsyrer bidrager til sund hud og skinnende pels. Denne komplette tørfoder af høj kvalitet indeholder alle vigtige næringsstoffer til en god start på livet. Desuden hjælper den særlige form af bidderne med at tage sig af din hunds tænder.

Fordelene ved Eukanuba Puppy Small Breed kylling hundefoderet: 

  • DHA forbedrer hvalpens indlæringsevne
  • Prebiotisk roepulp bidrager til en sund fordøjelse
  • Antioxidanterne vitaminer E og C hjælper med at støtte immunsystemet
  • Naturlige kilder til omega-3 og -6 for sund hud og pels
  • Speciel form af bidderne og unik DentaDefense hjælper med at holde tænderne rene og sunde

Hos Brekz kan du bestille Eukanuba hundefoder billigt online. Se vores udvalg og køb Eukanuba Puppy Small Breed kylling hundefoder til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt.

Holdbarheden af Eukanuba Growing Puppy Small Breed Kylling hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede fodermængde.

Ingredienser Eukanuba Puppy Small Breed kylling hundefoder

Ingredienser: 

Tørret kylling og kalkun 29 % (heraf kylling 17 %), frisk kylling (15 %), majs, fedt fra fjerkræ, hvede, fiskemel, ris, byg, kyllingesovs, tørrede roetrævler (3,5 %), tørrede hele æg, fiskeolie, mineraler (heraf natriumhexametafosfat (0,35 %)), fructooligosakkarider (0,38 %), fiskerester, tørret ølgær, mannanoligosakkarider.

Analytiske bestanddele:

Protein 33 %
Fedtindhold 21 %
Omega 6-fedtsyrer 4 %
Omega 3-fedtsyrer 0,88 %
Råaske 6,5 %
Råfibre 1,9 %
Kalcium 1.3%
Fosfor 1,18 %
DHA 0,18 %

Tilsætningsstoffer: * (pr. kg)

Vitaminer: A-vitamin 47.548 IU, C-vitamin 59 mg, D₃-vitamin 1.578 IU, E-vitamin 264 mg, betakaroten 5,2 mg. 

Sporstoffer: kobbersulfat pentahydrat (kobber) 14 mg, kaliumiodid (jod) 2,7 mg, ferrosulfat monohydrat (jern) 72 mg, mangansulfat monohydrat (mangan) 41 mg, zinkoxid (zink) 120 mg.

Antioxidanter: (naturlig) tokoferolekstrakt fra vegetabilsk olie 123 mg.

Smagsstoffer: økologisk rosmarinekstrakt 59 mg, teekstrakt 30 mg, yuccaekstrakt 250 mg.

*Suppleret niveauer tilsat på fremstillingstidspunktet.

Ingen kunstige smagsstoffer tilsat
Ingen kunstige farvestoffer tilsat

Fodringsvejledning Eukanuba Puppy Small Breed kylling hundefoder

Antallet af måltider en hvalp skal have om dagen afhænger af dens alder. Hvis hvalpen er under 8 uger, bør du følge relevant vejledning vedrørende fravænning. Fra din hvalp er 4 uger gammel til 16 uger gammel bør den daglige kostmængde deles i 4 måltider om dagen. Fra 4 til 6 måneder gammel bør mængden deles i 3 måltider om dagen. Når din hvalp er 6 måneder gammel, skal du begynde at dele måltidet op, så den får mad to gange om dagen. Det er anbefalet, at du fortsat deler dens fodermængde op i mindst to måltider om dagen ligesom med en voksen hund, selvom visse hunde trives med ét måltid om dagen. Brug den metode, der virker bedst for dig og dit kæledyr. Sørg altid for, at din hvalp har adgang til rigeligt frisk vand. 

Foder (gram/dag) Foder (gram/dag) Foder (gram/dag) Foder (gram/dag)
Hvalpens vægt og alder 1-3 måneder 3-4 måneder 5-7 måneder 8-12 måneder
0,5 kg 60 g
1 kg 95 g 55 g 55 g
2 kg 150 g 140 g 90 g 50 g
3 kg  200 g 185 g 120 g 65 g
4 kg 225 g 145 g 75 g
5 kg 170 g 90 g
6 kg 190 g 100 g
7 kg 210 g 110 g
8 kg 230 g 125 g
9 kg 250 g 135 g
10 kg 140 g
12 kg 160 g

Andet foder?

Ønsker du at bestille hundefoder til voksne hunde? Se for eksempel Eukanuba Adult Small Breed kylling. For andre varianter så se vores sortiment af Eukanuba hundefoder.

https://www.brekz.dk/39778-home_default/eukanuba-growing-puppy-small-breed-kylling-hundefoder.jpg
kr. 90.9 2019/01/01
31587
15340
Eukanuba Growing Puppy Small Breed kip hondenvoer > Læs mere
Pakke
Pris
 
3 kg
kr. 90,90 (kr. 30,30/kg)
2 x 3 kg
kr. 171,90 (kr. 28,65/kg)
3 x 3 kg
kr. 251,90 (kr. 27,99/kg)
Eukanuba Puppy Medium Breed kylling hundefoder

Produktinformation Eukanuba Puppy Medium Breed kylling hundefoder

Eukanuba Puppy Medium Breed kylling hundefoder er velegnet til hvalpe af mellemstore hunderacer op til 12 måneder gamle. Dette velsmagende foder er rig på kylling, og foderstykkernes sekskantet form hjælper med at holde din hunds tænder rene. Derudover indeholder foderet ingredienser, der stimulerer væksten og udviklingen af din hvalp.

Foderet indeholder DHA, hvilket forbedrer din hvalpes indlæringsevne. Det er også rig på kostfibre og roemasse, hvilket holder din hvalps fordøjelsessystem sundt. Eukanuba Puppy Medium Breed kylling hundefoder indeholder også naturlige kilder til omega-3 og -6, som sikrer, at din hunds hud og pels holdes sundt. Derudover er det en kilde til calcium og C- og E-vitamin, som understøtter knogleudvikling og immunsystemet.

Hos Brekz kan du bestille Eukanuba hundefoder billigt online. Se vores udvalg og køb Eukanuba Puppy Medium Breed kylling hundefoder til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt.

Holdbarheden af Eukanuba Puppy Medium Breed Kylling hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede fodermængde.

Ingredienser Eukanuba Puppy Medium Breed kylling hundefoder

Tørret kylling og kalkun 24 % (inklusive kylling 14 %), frisk kylling (15 %), majs, hvede, fjerkræsfedt, fiskemel, ris, byg, tørrede roetrævler (3,1 %), kyllingesky, tørrede hele æg, knækket majs, mineraler (inklusive natriumhexametafosfat (0,35 %)), fiskeolie, fiskerester, tørret ølgær, fructooligosakkarider (0,26 %)(, mannanoligosakkarider.

Analytiske bestanddele

NÆRINGSSTOFFER PROCENT
Protein 30 %
Fedtindhold 18 %
Omega 6-fedtsyrer 3,5 %
Omega 3-fedtsyrer 0,82 %
Råaske 6,4 %
Råfibre 2,0 %
Kalcium 1,3 %
Fosfor 1,1 %
DHA 0,18 %

Tilsætningsstoffer *(/ kg)

Vitaminer: A-vitamin 47.131 IU, C-vitamin 60 mg, D₃-vitamin 1.564 IU, E-vitamin 262 mg, betakaroten 5,1 mg.

Sporstoffer: kobbersulfat pentahydrat (kobber) 13 mg, kaliumiodid (jod) 2,7 mg, ferrosulfat monohydrat (jern) 71 mg, mangansulfat monohydrat (mangan) 41 mg, zinkoxid (zink) 118 mg.

Antioxidanter: (naturlig) tokoferolekstrakt fra vegetabilsk olie 112 mg.

Smagsstoffer: økologisk rosmarinekstrakt 54 mg, teekstrakt 27 mg, yuccaekstrakt 250 mg.

*Suppleret niveauer tilsat på fremstillingstidspunktet.

Fodringsvejledning Eukanuba Puppy Medium Breed kylling hundefoder

Antallet af måltider en hvalp skal have om dagen afhænger af dens alder. Hvis hvalpen er under 8 uger, bør du følge relevant vejledning vedrørende fravænning. Fra din hvalp er 4 uger gammel til 16 uger gammel bør den daglige kostmængde deles i 4 måltider om dagen. Fra 4 til 6 måneder gammel bør mængden deles i 3 måltider om dagen. Når din hvalp er 6 måneder gammel, skal du begynde at dele måltidet op, så den får mad to gange om dagen. Det er anbefalet, at du fortsat deler dens fodermængde op i mindst to måltider om dagen ligesom med en voksen hund, selvom visse hunde trives med ét måltid om dagen. Brug den metode, der virker bedst for dig og dit kæledyr. Sørg altid for, at din hvalp har adgang til rigeligt frisk vand. 

FODER (GRAM/DAG) FODER (GRAM/DAG) FODER (GRAM/DAG) FODER (GRAM/DAG)
Hvalpens vægt og alder 1-3 måneder 3-4 måneder 5-7 måneder 8-12 måneder
1 kg 100 g 90 g
2 kg 155 g 145 g 95 g
3 kg 205 g 195 g 125 g
4 kg 250 g 235 g 150 g
5 kg 290 g 270 g 175 g
6 kg 330 g 305 g 195 g 105 g
8 kg 400 g 370 g 240 g 125 g
10 kg 430 g 275 g 150 g
15 kg 565 g 365 g 195 g
20 kg 440 g 235 g
25 kg 275 

Andet foder? 

Ønsker du at bestille hundefoder til voksne hunde? Se for eksempel Eukanuba Adult Medium Breed kylling. For andre varianter så se vores sortiment af Eukanuba hundefoder.

https://www.brekz.dk/39776-home_default/eukanuba-growing-puppy-medium-breed-kylling-hundefoder.jpg
kr. 90.9 2019/01/01
Altid super priser til super produkter
31588
15341
Eukanuba Growing Puppy Medium Breed kip hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
3 kg
kr. 90,90 (kr. 30,30/kg)
2 x 3 kg
kr. 171,90 (kr. 28,65/kg)
3 x 3 kg
kr. 251,90 (kr. 27,99/kg)
15 + 3 kg Bonusbag
kr. 352,90 (kr. 19,61/kg)
2 x 15 kg
kr. 665,90 (kr. 22,20/kg)
kr. 565,90 (kr. 18,86/kg)
Eukanuba Puppy Large Breed kylling hundefoder

Produktinformation Eukanuba Puppy Large Breed kylling hundefoder

Eukanuba Puppy Large Breed kylling hundefoder er udviklet til hvalpe af store racer op til 12 måneder gamle og til hvalpe af meget store racer op til 14 måneder gamle. Det er vigtigt for din hvalp af en stor race, at væksten understøttes optimalt. Den store foderstykke er specielt formuleret til understøttelse af din voksende hvalpes kropstilstand og sunde udvikling.

Foderstykkerne er ekstra store og velsmagende, fordi de er rige på frisk kylling. Derudover har bidderne en unik sekskantet form, der plejer din hvalpes tænder. Stykkerne indeholder den specielle fedtsyre DHA. DHA hjælper med at forbedre din hvalps indlæringsevne.

Din hvalp vokser hurtigt i dette stadie af dens liv. Kalciumindholdet i foderet understøtter knoglernes udvikling. Præbiotiska og roefibre sikrer en sund fordøjelse,Naturlige kilder til omega-3 og -6 sikrer en sund hud og pels hos din hvalp. Dette gør Eukanuba Growing Puppy Large Breed kylling hundefoder til det ideelle foder til din store hvalp.

Hos Brekz kan du bestille Eukanuba hundefoder billigt online. Se vores udvalg og køb Eukanuba Puppy Large Breed kylling hundefoder til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt.

Holdbarheden af Eukanuba Growing Puppy Large Breed Kylling hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede fodermængde.

Ingredienser Eukanuba Puppy Large Breed kylling hundefoder

Frisk kylling (20 %), tørret kylling og kalkun 15 % (inklusive kylling 9 %), knækket majs, majs, hvede, fiskemel, ris, byg, fedt fra fjerkræ, kyllingesky, tørrede hele æg, tørrede roetrævler (2,3 %), mineraler, fiskeolie, fiskerester, tørret ølgær, fructooligosakkarider (0,24 %), mannanoligosakkarider.

Analytiske bestanddele

NÆRINGSSTOFFER PROCENT
Protein 26,5 %
Fedtindhold 14,5 %
Omega 6-fedtsyrer 2,9 %
Omega 3-fedtsyrer 0,74 %
Råaske 5,1 %
Råfibre 1,6 %
Kalcium 0,85 %
Fosfor 0,73 %
DHA 0,18 %

Tilsætningsstoffer *(/ kg)

Vitaminer: A-vitamin 46.758 IU, C-vitamin 58 mg, D₃-vitamin 1.552 IU, E-vitamin 259 mg, betakaroten 5,1 mg.

Sporstoffer: kobbersulfat pentahydrat (kobber) 13 mg, kaliumiodid (jod) 2,6 mg, ferrosulfat monohydrat (jern) 68 mg, mangansulfat monohydrat (mangan) 39 mg, zinkoxid (zink) 114 mg.

Antioxidanter: (naturlig) tokoferolekstrakt fra vegetabilsk olie 106 mg.

Smagsstoffer: økologisk rosmarinekstrakt 51 mg, teekstrakt 26 mg, yuccaekstrakt 250 mg.

*Suppleret niveauer tilsat på fremstillingstidspunktet.

Fodringsvejledning Eukanuba Puppy Large Breed kylling hundefoder

Antallet af måltider en hvalp skal have om dagen afhænger af dens alder. Hvis hvalpen er under 8 uger, bør du følge relevant vejledning vedrørende fravænning. Fra din hvalp er 4 uger gammel til 16 uger gammel bør den daglige kostmængde deles i 4 måltider om dagen. Fra 4 til 6 måneder gammel bør mængden deles i 3 måltider om dagen. Når din hvalp er 6 måneder gammel, skal du begynde at dele måltidet op, så den får mad to gange om dagen. Det er anbefalet, at du fortsat deler dens fodermængde op i mindst to måltider om dagen ligesom med en voksen hund, selvom visse hunde trives med ét måltid om dagen. Brug den metode, der virker bedst for dig og dit kæledyr. Sørg altid for, at din hvalp har adgang til rigeligt frisk vand. 

FODER (GRAM/DAG) FODER (GRAM/DAG) FODER (GRAM/DAG) FODER (GRAM/DAG) FODER (GRAM/DAG)
Hvalpens størrelse og alder 1-3 måneder 3-4 måneder 5-7 måneder 8-12 måneder 12-14 måneder
2 kg 145 g
4 kg 235 g 205 g
6 kg 305 g 270 g
8 kg 375 g 330 g 220 g
10 kg 435 g 380 g 255 g
15 kg 570 g 500 g 335 g 265 g
20 kg 690 g 610 g 405 g 325 g 295 g
30 kg 795 g 530 g 425 g 385 g
40 kg 965 g 645 g 515 g 465 g
50 kg 750 g 600 g 545 g
60 kg 845 g 675 g 615 g
70 kg 750 g 680 g

Andet foder? 

Ønsker du at bestille hundefoder til voksne hunde? Se for eksempel Eukanuba Adult Large Breed kylling. For andre varianter så se vores sortiment af Eukanuba hundefoder.

https://www.brekz.dk/28002-home_default/eukanuba-puppy-large-breed-kylling-hundefoder.jpg
kr. 90.9 2019/01/01
En udmærket hvalpe foder som vores lille ven spiser gerne med lidt lunkent vand men også tørt. Som nævnt før et rigtigt godt produkt som hvalpe gerne vil spise, dog savner jeg udgaven i forskellige slags som fisk, lam og oksekød.
Nemt og hurtigt levering
fint og hurtigt
Godt og nemt at bestille og få leveret
Produktet fejler ikke noget, det er rigtig fint. Vi bestilte 2 x 15 kg, men modtog kun en, så vi måtte have fat i leverandøren. Den sidste pose er kommet, men 2 uger efter bestilling.
31590
15342
Eukanuba Growing Puppy Large Breed kip hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
3 kg
kr. 90,90 (kr. 30,30/kg)
2 x 3 kg
kr. 171,90 (kr. 28,65/kg)
3 x 3 kg
kr. 251,90 (kr. 27,99/kg)
15 + 3 kg Bonusbag
kr. 352,90 (kr. 19,61/kg)
2 x 15 kg
kr. 665,90 (kr. 22,20/kg)
kr. 565,90 (kr. 18,86/kg)
Eukanuba Junior Large Breed kylling hundefoder

Produktinformation Eukanuba Junior Large Breed kylling hundefoder

Eukanuba Junior Large Breed kylling hundefoder er et velsmagende, komplet foder, der er rig på frisk kylling og er velegnet til store hunde fra 12 til 24 måneder gamle. Den specielle form, som foderstykkerne har, bidrager til sunde tænder og hjælper med at reducere plak og tandsten. Foderet bidrager til et sundt fordøjelsessystem, god indlæringsevne, knogleudviklingen og en smuk pels. Ingredienserne er perfekt skræddersyet til behovene hos unge voksne hunde af store racer. DHA forbedrer hundens indlæringsevne, og præbiotika og roefibre bidrager til en sund fordøjelse. Omega-3 og -6 fedtsyrer sikrer sund hud og skinnende pels, samt kalcium understøtter udviklingen af knoglerne. Diæten indeholder et vitaminkompleks, der hjælper med at fremme et stærkt immunsystem.

Hos Brekz kan du bestille Eukanuba hundefoder billigt online. Se vores udvalg og køb Eukanuba Junior Large Breed kylling hundefoder til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt.

Holdbarheden af Eukanuba Junior Large Breed kylling hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede fodermængde.

Ingredienser Eukanuba Junior Large Breed kylling hundefoder

Frisk kylling (20 %), tørret kylling & kalkun 14 % (inklusive kylling 8 %), knækket majs, majs, hvede, fiskemel, havre, ris, fedt fra fjerkræ, byg, hirse, kyllingesky, tørrede roetrævler (2,5 %), mineraler (inklusive natriumhexametafosfat (0,33 %)), tørrede hele æg, fiskeolie, fiskekoncentrat, fructooligosaccharider (0,24 %), tørret ølgær, mannanoligosakkarider.

Analytiske bestanddele

NÆRINGSSTOFFER PROCENT
Protein 25 %
Fedtindhold 14 %
Omega 6-fedtsyrer 2,8 %
Omega 3-fedtsyrer 0,74 %
Råaske 5,6 %
Råfibre 2,1 %
Kalcium  0,95 % 
Fosfor 0,82 %
DHA 0,18 %

Tilsætningsstoffer *(/ kg)

Vitaminer: A-vitamin 47202 IU, C-vitamin 59 mg, D₃-vitamin 1566IU, E-vitamin 262 mg, beta-caroten 5,2 mg.

Sporstoffer: kobbersulfat pentahydrat (kobber) 13 mg, kaliumiodid (jod) 2,6 mg, ferrosulfat monohydrat (jern) 68 mg, mangansulfat monohydrat (mangan) 39 mg, zinkoxid (zink) 113 mg.

Antioxidanter: (naturlig) tokoferolekstrakt fra vegetabilsk olie 107 mg.

Smagsstoffer: økologisk rosmarinekstrakt 51 mg, teekstrakt 26 mg, yuccaekstrakt 250 mg. *Suppleret niveauer tilsat på fremstillingstidspunktet.

Fodringsvejledning Eukanuba Junior Large Breed kylling hundefoder

Skift ikke til Eukanuba på én gang, men gradvist i 4 dage. Det anbefales at dele den daglige mængde i mindst 2 måltider. Sørg for, at der altid er nok vand til rådighed til din hund. 

FODER (GRAM/DAG) FODER (GRAM/DAG)
Hundens størrelse og alder 12-18 måneder 14-24 måneder
10 kg 190 g
15 kg 245 g
20 kg 300 g 300 g
30 kg 390 g 390 g
40 kg 475 g 475 g
50 kg 550 g
60 kg 625 g
70 kg 690 g
80 kg 755 g
90 kg 820 g

Andet foder? 

Ønsker du at bestille hundefoder til voksne hunde? Se for eksempel Eukanuba Adult Large Breed kylling. For andre varianter så se vores sortiment af Eukanuba hundefoder.

https://www.brekz.dk/28004-home_default/eukanuba-developing-junior-large-breed-kylling-hundefoder.jpg
kr. 90.9 2019/01/01
Otto som er en scæffer trives godt med fodret. I er hurtigt til at levere.
Hurtig levering, billigt og hunden kan lide det.
31592
15343
Eukanuba Developing Junior Large Breed kip hondenvoer Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
3 kg
kr. 90,90 (kr. 30,30/kg)
2 x 3 kg
kr. 171,90 (kr. 28,65/kg)
3 x 3 kg
kr. 251,90 (kr. 27,99/kg)
15 kg
kr. 352,90 (kr. 23,53/kg)
2 x 15 kg
kr. 665,90 (kr. 22,20/kg)
kr. 565,90 (kr. 18,86/kg)

Adult

Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Ris hundefoder

Produktinformation Eukanuba Adult Small & Medium Breed Lam & Ris hundefoder

Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Ris hundefoder er et foder, der er specielt udviklet til små og mellemstore voksne hunde, der lider af følsom hud og mave. Disse problemer opstår ofte sammen. Kosten indeholder et optimalt indhold af Omega-3 og Omega-6 fedtsyrer. Disse støtter din hunds hud og pels. Probiotika og klinisk bevist roe fremmer optimal fordøjelse, så din hunds mave ikke behøver at blive belastet.

Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Ris hundefoder understøtter også andre vitale funktioner og organer i din hunds krop. Klinisk bevist antioxidanter fremmer din hunds immunforsvar. Animalske proteiner af høj kvalitet sikrer, at musklerne forbliver stærke og smidige. Calcium sikrer også stærke knogler og tænder. Foderstykkernes 3D DentaDefense-teknologi renser tænderne med hver bid og reducerer dermed opbygningen af tandsten med op til 80%. Det hjælper med at opretholde sunde tænder. Så køb Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Ris hundefoder billigt online hos Brekz og se, hvordan din firbenede ven vil nyde sit lækre måltid.

Holdbarheden af Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Ris hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede fodermængde.

Ingredienser Eukanuba Adult Small & Medium Breed Lam & Ris hundefoder

Tørret kylling og kalkun, lam (14 %), ris (14 %), majs, durra, byg, tørrede hele æg, animalsk fedt, tørrede roetrævler (2,6 %), hydrolyseret animalsk protein, fiskemel, kaliumklorid, natriumklorid, kalciumkarbonat, natriumhexametafosfat, fructooligosaccharider (0,26 %), fiskeolie.

Nærringsstoffer

NÆRINGSSTOFFER  PROCENT
Protein 24 %
Fedtindhold 15,5 %
Omega 6-fedtsyrer 2,21 %
Omega 3-fedtsyrer 0,26 %
Råaske 6,5 %
Råfibre 2 %
Kalcium 1,1 %
Fosfor 0,85 %

Tilsætningsstoffer

Vitaminer: A-vitamin (41.778 IU/kg), D₃-vitamin (1.386 IU/kg), E-vitamin (232 mg/kg), β‐caroten (4,6 mg/ kg).

Sporstoffer: Kobbersulfatpentahydrat (43 mg/kg), kaliumiodid (3,1 mg/kg), ferrosulfatmonohydrat (575 mg/kg), manganosulfat (43 mg/kg), zinkoxid (200 mg/kg), manganoxid (31 mg/kg).

Ingen kunstige smagsstoffer tilsat
Ingen kunstige farvestoffer tilsat

Fodringsvejledning Eukanuba Adult Small & Medium Breed Lam & Ris hundefoder

Det anbefales at opdele den daglige mængde mellem mindst to måltider. Sørg altid for at der er tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Opbevar maden på et tørt sted og luk det godt.

Fodringstabel Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Ris hundefoder

VÆGT FODER (GRAM/DAG)
2 kg 45-50 g
4 kg 70-75 g
6 kg 90-100 g
8 kg 110-120 g
10 kg 125-140 g
15 kg 165-185 g
20 kg 200-220 g
25 kg* 230-255 g
30 kg* 260-290 g

* Til hunde, der vejer over 25 kg, anbefaler vi Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder

Andet foder?

Leder du efter et alternativ til Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Ris hundefoder? Så se vores sortiment af Eukanuba hundefoder til voksne hunde.

Eukanuba
https://www.brekz.dk/38497-home_default/eukanuba-adult-small-medium-lam-ris-hundefoder.jpg
kr. 555.9 2019/01/01
1187
127
Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
2,5 kg
kr. 100,90 (kr. 40,36/kg)
2 x 2,5 kg
kr. 196,90 (kr. 39,38/kg)
3 x 2,5 kg
kr. 282,90 (kr. 37,72/kg)
12 kg
kr. 352,90 (kr. 29,41/kg)
2 x 12 kg
kr. 655,90 (kr. 27,33/kg)
kr. 555,90 (kr. 23,16/kg)
Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris Hundefoder

Produktinformation Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder

Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder er et premium foder specielt formuleret til store racer hunde med en følsom mave eller hud. For eksempel anbefales foderet til Schæfere, Rottweilere, Labrador Retrievers eller Golden Retrievers, der får allergiske reaktioner (diarré, hudproblemer) fra normal foder. Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder er rig på lammekød og ris, og indeholder præbiotika og roer til fremme af fordøjelsen. Desuden hjælper antioxidanterne til at holde din hunds naturlige immunforsvar stærkt, og de foreliggende omega-3 og omega-6 fedtsyrer giver ekstra støtte til hud og pels hos din store hund. Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder er udviklet i samarbejde med dyrlæger og garanterer en 100% komplet og afbalanceret kost til din hund.

  • En 100% komplet premium kost til voksne hunde af store racer, der har følsom hud eller mave;
  • Proteiner fra lam holder hundens muskler stærke og smidige;
  • Foderet fremmer optimal fordøjelse takket være præbiotika og klinisk bevist roe.
  • Med patenteret 3D DentaDefense teknologi, som holder hundens tænder sunde og stærke.

Hos Brekz kan du bestille Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder billigt online. Derudover har vi regelmæssigt attraktive tilbud på vores produkter!

Holdbarheden af Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder er angivet på pakken og er normalt tilstrækkelig, hvis du overholder den anbefalede fodringsmængde.

Ingredienser Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder

Tørret kylling og kalkun (en naturlig kilde til glukosamin og chondroitinsulfat), lam (14 %), ris (14 %), majs, durra, byg, tørrede hele æg, tørrede roetrævler (2,6 %), animalsk fedt, hydrolyseret animalsk protein, kaliumklorid, natriumklorid, natriumhexametafosfat, fructooligosaccharider (0,26 %), kalciumkarbonat, fiskeolie.

Analytiske bestanddele

NÆRINGSSTOFFER  PROCENT
Protein 23 %
Fedtindhold 13 %
Omega 6-fedtsyrer 1,9 %
Omega 3-fedtsyrer 0,22 %
Råaske 6,3 %
Råfibre 2,3 %
Kalcium 0,95 %
Fosfor 0,85 %

Tilsætningsstoffer

Vitaminer: A-vitamin (41.811 IU/kg), Dз-vitamin (1.387 IU/kg), E-vitamin (232 mg/kg), L-carnitin (44,0 mg/kg), β-caroten (4,6 mg/kg)

Sporstoffer: Kobbersulfatpentahydrat (43 mg/kg), kaliumiodid (3,1 mg/kg), ferrosulfatmonohydrat (575 mg/kg), manganosulfat (43 mg/kg), zinkoxid (200 mg/kg), manganoxid (31 mg/kg).

Ingen kunstige smagsstoffer tilsat
Ingen kunstige farvestoffer tilsat

Fodringsvejledning Eukanuba Adult Large Breed Lam & Ris hundefoder

Det anbefales at opdele den daglige fodermængde mellem mindst 2 måltider. Sørg altid for at der er tilstrækkeligt drikkevand til foderet. Opbevar foderet et tørt sted og luk det godt.

VÆGT FODER (GRAM/DAG)
20 kg* 205-230 g
25 kg 240-265 g
30 kg 270-300 g
35 kg 300-335 g
40 kg 330-365 g
45 kg 355-395 g
50 kg 380-425 g
55 kg 405-450 g
60 kg 430-480 g
65 kg 455-505 g
70 kg 480-530 g
80 kg 520-580 g
90 kg 565-630 g
100 kg 605-675 g

* Til hunde, der vejer mindre end 20 kg, anbefaler vi, at fodrer med Eukanuba Adult Small & Medium breed Lam & Ris hundefoder

Andet foder?

Leder du efter et alternativ til Eukanuba Adult Small & Medium Lam & Ris hundefoder? Så se vores sortiment af Eukanuba hundefoder til voksne hunde.

Eukanuba
https://www.brekz.dk/38785-home_default/eukanuba-adult-large-breed-lam-ris-hundefoder.jpg
kr. 120.9 2019/01/01
Let og hurtig levering
Hunden kan godt lide det
Problemfri bestilling og hurtig levering - til døren. Billige priser.
236
128
Algemeen kortingslabel > Læs mere
Pakke
Pris
 
2,5 kg
kr. 120,90 (kr. 48,36/kg)
2 x 2,5 kg
kr. 231,90 (kr. 46,38/kg)
3 x 2,5 kg
kr. 332,90 (kr. 44,39/kg)
12 kg
kr. 352,90 (kr. 29,41/kg)
2 x 12 kg
kr. 655,90 (kr. 27,33/kg)
kr. 555,90 (kr. 23,16/kg)
Eukanuba Adult Small Medium med laks & byg hundefoder
https://www.brekz.dk/38505-home_default/eukanuba-adult-small-medium-laks-byg-hundefoder.jpg
kr. 120.9 2019/01/01
38860
17112