tilbage
Farm Food hunde snacks

Farm Food hunde snacks

Farm Food hundesnacks er naturlige godbidder af høj kvalitet til hunde. Da vi har rigtig mange typer snacks i vores sortiment, kan du være sikker på at finde en ny favorit, som din vovse vil være vild med.
Læs mere ..
Farm Food hunde snacks

Farm Food hundesnacks

Farm Food er en familievirksomhed der, med en forkærlighed for hunde, udvikler naturligt foder og snacks af rigtig god kvalitet til hunde. Farm Food hundesnacks er en perfekt belønning til din hund. Når din hund tygger på disse tyggesnacks, renses dens tænder automatisk imens. Tænder og tandkød masseres, når din hund tygger, og dermed stimuleres blodcirkulationen og reduceres risikoen for plak og tandsten. Godbidderne indeholder ingen farve-, aroma- eller smagsstoffer og består udelukkende af naturlige ingredienser. Det gør Farm Food snacks til et funktionelt og sundt supplement til din hunds daglige måltider. Vores sortiment indeholder egnede snacks til alle hunde, store som små. 

Køb de bedste hundegodbidder, såsom Farm Food hundesnacks, nemt og billigt online hos Brekz. De mest velsmagende hundesnacks til de laveste priser. 

Fordelene ved Farm Food hundesnacks 

  • Uden farvestoffer, aromaer og emulgator 
  • Naturlige snacks til hunde 
  • Bidrager til sunde tænder 
  • Indeholder ingen fremmede stoffer 
  • Ingredienser af høj kvalitet 
  • Din hund kan tygge længe på disse snacks - tilfredsstiller din hunds naturlige behov

Udvalg af Farm Food hundesnacks

Farm Food har snacks til hunde i alle størrelser. Når du bestiller, skal du sørge for at vælge den størrelse, der passer bedst til din hund. 

Dental Bones

Dental Bones er velsmagende, flettede tyggeben lavet af råhud. Det er tørret subkutant bindevæv fra okse. Disse ben bliver ikke klæbrige og slimede, når din hund tygger på dem. Tygning på disse hundeben hjælper med at rense din hunds tænder. Dental Bones fås i mange størrelser, fra XXS til XXL. 

Dental Donuts

Farm Food har også en velsmagende donut i sortimentet, som fås i størrelserne S, M og L. Som med Dental Bones er disse donuts lavet af råhud. Deres overraskende form gør dem til en sjov godbid for din hund. Hvis din hund skal udfordres endnu mere, findes der også en Braided Donut (flettet). 

Gevir

Et gevir er en naturlig, allergivenlig snack til hunde og det fungerer som en slags tandbørste. Produktet består af hjortegevirer og er 100 % naturligt. Mineralerne i geviret bidrager til en god tandpleje. Snacken er også egnet til hunde med allergi eller foderoverfølsomhed. Disse gevirer (Antlers) fås i størrelserne S, M, L, XL og XXL. Er et helt stykke gevir for svært for din hund? Så prøv Farm Food Gevir Easy. I denne version er gevirstykkerne halveret på langs. Det gør det nemmere for din hund at nå ind til marven i geviret. 

Bemærk! Ideen med gevirerne er, at din hund skraber langs dem med tænderne og ikke bider hårdt i dem. Tygger din hund for hårdt, og er du i tvivl om, hvorvidt gevirerne er egnede til din hund? Så hold konstant opsyn, når du giver et stykke gevir, og fjern den, hvis din hund forsøger at bide for hårdt i den, eller vælg en anden snack for en sikkerhedsskyld. 

Dental Munchie

Farm Food Rawhide Dental Munchie stripes er lavet af tørret subkutant bindevæv. Disse Munchie-sticks er lavet af små stykker råhud kombineret med rismel. Afhængigt af hvilken variant er Munchie stykkerne beriget med indmad, eller du kan vælge den naturlige variant. Når hunden tygger på disse stykker, frigives der kollagen, som opløser plak og giver din hund frisk ånde. 

Dental Roll

Fås i forskellige størrelser og giver langvarig tyggeglæde hos din hund. Dental Rolls er lavet af råhud og er en ’naturlig tandbørste’ for din hunds tænder.  En Dental Roll er fri for kunstige tilsætningsstoffer og er ikke kemisk behandlet. Rullen får derfor ikke en ubehagelig lugt, når din hund tygger på den. Råhud kan fordøjes fuldt ud af næsten alle hunde. 

Andre Produkter

Farm Food Trainers okse er den ideelle snack til at have med til hundetræning f.eks. Disse belønnings-godbidder af høj kvalitet består af små stykker tørret oksekød uden tilsætningsstoffer. For din hund er disse velsmagende godbidder en ren lækkerbisken, som den vil nyde. De bruges ofte under hundetræning, agility-træning, lydighedstræning osv. 

For tandrensende godbidder af råhud kan du også kigge på vores Dental Chips, Dental Braided Stick eller Dental Twist L. Disse råhud-snacks bidrager til rene tænder, er 100% naturlige og er sunde godbidder, som din hund kan hygge sig med. 

Bemærk: At give tyggeprodukter er på eget ansvar. Vi anbefaler, at du altid holder øje med din hund, mens den tygger. Vi kan ikke holdes ansvarlige for eventuelle skader, som din hund måtte pådrage sig som følge af tyggeprodukterne. 

Andre Farm Food produkter?

Ud over Farm Food hundesnacks sælger vi også velsmagende Farm Food hundefoder. Dette tørfoder er koldpresset, hvilket bevarer en maksimal smag og næringsstoffer. Ligesom vores tyggesnacks er tørfoderet til hunde også helt naturligt og fremstillet af ingredienser af høj kvalitet uden kemiske tilsætningsstoffer.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.