Flexi New Classic Small hundesnor 5 meter

Flexi New Classic Small hundesnor 5 meter
Flexi New Classic Small hundesnor 5 meter
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Flexi New Classic Small hundesnor 5 meter

Produktinformation
4
4
4
4
4
(4)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Flexi New Classic Small hundesnor 5 m er en fleksibel, syntetisk snor til hunde med en vægt på op til 12 kg.

  • Fleksibelt snor op til 5 meter
  • Til hunde på op til 12 kg
  • Komfortabelt låsesystem

Mere info

Produktinformation Flexi New Classic Small hundesnor 5 meter

Flexi New Classic Small hundesnor 5 meter er en fleksibel syntetisk snor til hunde på op til 12 kg. Den robuste snor kan rulles ud til max. 5 meter og giver din hund den bevægelsesfrihed, den fortjener, når I går tur, uden at du mister kontrollen. Hvis din hund ønsker mere radius, ruller snoren automatisk længere ud. Når din hund kommer tættere på dig, rulles snoren lige så let op igen, så snoren igen er kort. Snoren har en stopfunktion, så du kan stoppe den ved at trykke på en knap, hvis det er nødvendigt. Dette er den ideelle måde for hurtigt, at få din hund tilbage til at gå ved din side.

En stor fordel ved denne Flexi New Classic Small hundesnor er, at længden af snoren gør det muligt for din hund at tilbagelægge tre gange så lang afstand som dig. En anden fordel er muligheden for at montere tilbehør som f.eks. en multiboks og et LED-lyssystem. Sidstnævnte kan fastgøres til bæltet med Velcro. Velegnet til at gå sikkert med din hund i mørke. Flexi New Classic Small hundesnor er velegnet til hunde på op til 12 kg. Den fås i forskellige farver.

  • Rullelinen er 5 meter lang
  • Egnet til hunde på op til 12 kg
  • Udstyret med et komfortabelt bremsesystem
  • Funktionelt tilbehør til rådighed
  • Med sikkerhedssløjfe, forhindrer uønsket tilbagetrækning i tilfælde af brud
  • Fremstillet af robust, førsteklasses plast

Hos Brekz kan du nemt købe det smukkeste og mest funktionelle tilbehør til din hund online. Ønsker du at bestille produktet ekstra billigt? Køb Flexi New Classic Small hundesnor 5 meter under en af vores mange tilbudskampagner til den bedste pris!

Bemærk: Er Flexi linen blevet våd? For at undgå rustdannelse i rullemekanismen, råder Flexi til at lade den våde line tørre. Det gør du nemmest, ved at rulle linen/snoren helt ud og blokkere, at den ruller ind igen. Læg evt. Flexi linen/snoren ved en radiator, men ikke direkte ovenpå en varm radiator.  Vær forsigtig, når du lader linen rulle ind igen. Er linen meget snavset, er det en god idé at tørre den af med en fugtig klud, inden du lader den rulle ind igen. Således undgår du, at rullemekanismen bliver beskadiget.

Der gives 1 års produktgaranti på det indvendige i kassetten. Denne garanti gælder ikke for knækket, beskadiget eller flosset snor/bånd/line forårsaget af hundetænder, skrabning langs ru overflader eller anden forkert brug.

En anden snor til hunden?

Er du på udkig efter en variant med en længere snor? Så tag et kig på Flexi New Comfort Small hundesnor 8 meter. Du kan få en komplet oversigt på siden med alle vores Flexi hundesnore.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (4)
13-12-2022
1
2
3
4
5
Levering:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Værdi for pengene:
1
2
3
4
5
Prima product, gaat lang mee.

Translate to English

27-11-2022
1
2
3
4
5
PRODUIT DE TRES BONNE QUALITE.

Translate to English

08-06-2019
1
2
3
4
5
Goed de kleine loopt er goed mee

Translate to English

03-09-2018
1
2
3
4
5
Correspond à mon attente, livraison très rapide

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.