Drikkefontæne Cascade til kat og hund (1,5 Liter)

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Drikkefontænen Cascade til hund og kat giver dit kæledyr frisk vand hele dagen. Fontænen fås i forskellige farver og har en kapacitet på 1,5 liter.

  • Dimensioner: 22 x 22 x 15 cm (lxbxh)
  • Materiale: plast
  • Fås i farverne lime og blå

Mere info

Produktinformation Drikkefontæne Cascade til hund og kat (1,5 liter)

Drikkefontænen Cascade til hund og kat er den ideelle måde at holde dit kæledyr hydreret på! Denne innovative drikkefontæne sikrer frisk, køligt og filtreret drikkevand til dit kæledyr. Hemmeligheden ligger i vandets cirkulation, som øger iltindtaget og holder vandet friskt og fristende for dit kæledyr hele tiden.

Vidste du, at rindende vand har en uimodståelig tiltrækningskraft på hunde og katte? Det instinktive ønske om rindende vand gør denne drikkefontæne til det perfekte valg for dit kæledyr. At drikke tilstrækkeligt med vand er vigtigt for en sund nyrefunktion. Drikkefontænen Cascade opmuntrer dit kæledyr til at drikke mere, hvilket reducerer risikoen for nyreproblemer, krystaldannelse og urinvejslidelser.

Denne drikkefontæne er energibesparende og er meget stille, så den ikke generer dig, og dit kæledyr kan nyde en forfriskende tår vand. De aktive kulfiltre renser konstant vandet, så dit elskede kæledyr kan nyde frisk og rent drikkevand. Desuden er chancen for, at der dannes bakterier i vandet, mange gange mindre med en drikkefontæne. Drikkefontænen fås i farverne mokka/brun, lime og blå. Cascade drikkefontæne har en vandkapacitet på 1,5 liter, så du behøver ikke at fylde fontænen op hele tiden. Drikkefontænens mål er 22 x 22 x 15 cm (lxbxh).

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille de bedste drikkefontæner til hunde og katte online. Se vores produktsortiment og bestil Drikkefontæne Cascade til hund og kat (1,5 liter) til de skarpeste priser!

Brug for tilbehør til drikkefontæne Cascade til hund og kat?

Fuldfør din bestilling met et reserve carbonfilter. Trænger pumpen til at blive fornyet? Så kan du bestille en reserve pumpe til Drikkefontænen Cascade hos Brekz.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.