Hill's kattefoder

Hill's kattefoder

Hill's kattefoder er en af de mest populære fodermærker i Danmark. Den lovede god-kvalitet-til-små-penge gør Hill's kattefoder til noget unikt. Foderet er specielt designet til killinger, voksne, senior, gravide og ammende katte. Hill's kattefoder tilbyder ud over det normale foder også produkter til særlige behov.
Læs mere ..
Hill's kattefoder

Hill’s kattefoder

Hill’s kattefoder er bedre bekend under navnet Hill’s Science Plan. Ved udviklingen af dette højkvalitets kattefoder følges altid videnskabelig indsigt og specialisternes ekspertise. Hvert produkt er  tilpasset din kats alder og tilstand og indeholder de bedste ingredienser og næringsstoffer. Hill’s kattefoder er derfor også et af det mest solgte i Danmark. Du får noget for pengene og bidderne er velsmagende. Hill’s mission er at forlænge og berige de specielle bånd mellem mennesker og dyr. Det rigtige dyrefoder er en væsentlig del af dette.

Hill’s kattefoder er der specielt til killinger, voksne og ældre dyr. Derudover er der foder til gravide, ammende, steriliserede eller kastrerede katte. Eller til katte der har tendens til overvægt. Hill’s har også udviklet et stort udvalg af veterinært foder. Under Hill's Prescription Diet kattenfoder kan du finde disse terapeutiske ernæringsmidler.

Holdbarheden er for det meste 6 til 18 måneder og datoen står på emballagen. Hvis du holder dig til de anbefalede mængder, er holdbarhedsperioden som regel tilstrækkelig.

Hos Brekz kan du bestille Hill’s kattefoder meget billigere end andre steder! Vi har tit gratis kilo tilbud på Hill’s kattefoder produkter. Med dette tilbud sparer du penge!

Udvalg Hill’s kattefoder

Herunder finder du en oversigt over de forskellige slags Hill’s kattefoder.

Optimal Care Adult
Hill’s Optimal Care Adult er foder til voksne katte fra 1 til 6 år. Dit komplette foder kan købes i forskellige velsmagende varianter såsom tun, kylling og lam.

Kitten
Hill’s Kitten er foder til unge katte op til 12 måneder. Dit foder indeholder alle næringsstoffer til killinger i vækst og til gravide og ammende katte. Det understøtter immunsystemet, en sund fordøjelse og et sundt hjerte og nethinde.

Mature/Senior
Sundt foder til ældre katte fra 7 år kan du finde onder kategorien Hill’s Mature Senior. Hill’s Senior indeholder et afbalanceret forhold mellem energi, vitaminer, proteiner og mineraler og er særligt tilpasset den ældre kats næringsbehov.

Light
Hill’s Light er foder til katte med tendens til overvægt. Dit komplette foder leverer en nøjagtig afbalanceret mængde af energi, proteiner og vitaminer, men indeholder mindre kalorier og flere fibre. Således kan en sund vægt opretholdes og sult mellem måltiderne mindskes.

Sterilised
Hill’s Sterilised er specielt tilpasset foder til den steriliserede kat. Dette kattefoder hjælper med at holde din kats vægt optimal, hjælper mod urinsten og understøtter immunsystemet.

Indoor
Hill’s Adult Indoor er et komplet kattefoder til voksne katte som lever indendørs. Det understøtter din kat i at beholde en sund vægt og mindske hårboller og grumme lugte fra dens afføring.

Hairball
Hill’s Urinary & Hairball Control er komplet kattefoder der hjælper med at undgå hårboller, mindske hårtab og understøtter sunde urinveje.

Sensitive
Hill’s Sensitive tilbyder produkter til katte med et følsomt fordøjelsessystem: Hill’s Sensitive Stomach & Skin Adult kattefoder.

Oral Care
Hill’s Oral Care er et klinisk testet foder der bidrager til sunde og stærke tænder. Det hjælper med at beskytte tænderne og understøtter katte med følsomme tænder.

Andet foder?

Leder du efter andet foder end Hill's kattefoder til din kat? Så tag et kig på vores side med kattefoder mærker. Vi tilbyder også specialfoder til katte med særlige behov onder Hill’s Prescription Diet kattefoder.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.