tilbage
Hill's vådfoder til katte

Hill's vådfoder til katte

Hill's vådfoder er baseret på videnskabelig forskning og giver din kat præcis de næringsstoffer, der er nødvendige for at støtte sundheden. Hos Brekz finder du forskellige smagsvarianter til katte i alle aldre.
Læs mere ..
Hill's vådfoder til katte

Hill's vådfoder til katte

Hill's vådfoder til katte er vådfoder, der er velsmagende og sundt for alle katte. Baseret på videnskab har Hill's udviklet et afbalanceret kæledyrsfoder af ingredienser af høj kvalitet. Ved at reagere på livsstadiet indeholder kattevådfoderet den helt rigtige mængde af næringsstoffer, som din kat har brug for, så den kan føle sig på toppen i alle alderstrin. Et førsteklasses kattefoder, der er lavet til at støtte din kats sundhed bedst muligt.

Hos Brekz kan du bestille Hill's vådfoder til katte billigt. Se vores sortiment og køb nu det bedste vådfoder til katte fra Hill's til de skarpeste priser. Nemt og hurtigt online bestilt!

Sortiment af Hill's vådfoder til katte

Hill's vådfoder til katte er et bredt sortiment og omfatter foder til killinger, voksne katte og ældre katte. Der findes også specialfoder til katte med tendens til overvægt. De praktiske 85-grams måltidsposer findes i forskellige smagsvarianter, så der er en favorit til enhver kat. Nedenfor finder du en lille oversigt over vores produktsortiment.

Killing

Killinger har helt unikke ernæringsbehov på grund af den hurtige udvikling og vækst, de gennemgår som unge katte. Hills Science Plan Kitten vådfoder er udviklet til at give din killing optimal støtte i denne vigtige fase. Vådfoderet fremmer bl.a. fordøjelsen, øjen- og hjerneudviklingen samt stærke knogler og tænder hos din killing.

Vådfoderet til kattekillinger findes i forskellige smagsvarianter, der passer til katte fra fravænning og op til 1 års alderen. I sortimentet finder du to kombipakkevarianter med lækre smagsvarianter af møre stykker af kød eller fisk i sauce:

Voksen

Hill's Adult vådfoder er specielt udviklet til katte i alderen 1 til 6 år, som er den mest aktive periode i kattens liv. De forskellige velsmagende varianter giver din voksne kat alle de næringsstoffer, den har brug for. Har du en rigtig fiskeelsker i dit hjem? Så tag et kig på Hill's Science Plan Adult havfisk vådfoder til katte med lækre møre stykker i sauce.

Til de ægte gastronomer, der elsker variation, findes der flere multipack-varianter. På den måde køber du flere smagsvarianter på én gang, så du kan forkæle din kat. Hill's Science Plan Adult Favourite Selection multipack indeholder ikke mindre end tre forskellige smagsvarianter; kylling, oksekød og havfisk.

Vægtkontrol

Hvis din voksne kat lider af overvægt, har tendens til overvægt eller blot er mindre aktiv, kan du vælge særlige varianter af Hill's vådfoder til katte. Sammensætningen af Hill's Science Plan Adult Perfect Weight combipack hjælper din voksne kat med at opnå og bevare en sund vægt.

Til steriliserede katte op til 6 år er der Hill's Science Plan Adult Sterilised. Vådfoderet er perfekt skræddersyet til steriliserede eller kastrerede kattes behov. Den unikke sammensætning hjælper katte med at holde sig slanke og aktive og støtter samtidig urinvejene.

Mature Senior

Vådfoderet til ældre katte hedder Hill's Mature Adult. Dette kattefoder er velegnet til katte over 7 år og fremmer optimal sundhed under aldring. For eksempel støtter Hill's Science Plan Mature Adult 7+ Favourite Selection vitalitet og aktivitet i alderdommen, og Hill's Mature Adult Senior Vitality vådfoder combipack hjælper med at bekæmpe de væsentligste følger af aldring.

Andet produkt?

Udover Hill's vådfoder til katte finder du også tørfoder af høj kvalitet fra Hill's i vores sortiment. Kæmper din kat med sundhedsproblemer? Hill's Prescription Diet kattefoder er en foderlinje med udelukkende specialiseret foder til katte med helbredsproblemer

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.