Hundesnor

Leder du efter en god og billig hundesnor eller en politisnor? Du kan hurtigt og nemt købe en hundesnor hos Brekz. Vi har en bred vifte af hundesnore: fra en lædersnore til en lang hundesnor og fra hundesnore til hvalpe til hundesnore til store hunde. Du finder alt på Brekz! Tag et kig på vores sortiment nedenfor.
Læs mere ..
Hundesnor

Brug for en hundesnor?

Leder du efter en god, robust hundesnor? I vores omfattende sortiment finder du overkommelige og gode hundebånd og hundebånd i alle former og størrelser. Uanset om det er en lang hundesnor, en hundesnor til hvalpe, en justerbar hundesnor eller anden hundesnor og halsbånd; på Brekz finder du noget til enhver hund.

En dejlig, stærk hundesnor øger fornøjelsen af ​​at gå din hund. Brekz har et omfattende udvalg af hundesnore, så du kan vælge den rigtige snor til den rigtige situation. Når du bestiller, skal du være opmærksom på de specifikke krav, du stiller til din hundesnor. For eksempel, vil du have fri bevægelighed for din hund eller ej? Dette kan gøres med en justerbar hundesnor.

Der findes forskellige snore til træning af hunde, gå i mørke eller du kan gå handsfree hed din hund – dette kan være nyttigt til når du tager ud at løbe. Ved hjælp af nedenstående udvalg fra vores brede sortiment kan du helt sikkert træffe det rigtige valg!

Den komplette samling af snore til hunde

Lang Linje hundesnor

Med en lang hundesnor har din hund meget bevægelsesfrihed. Han kan udforske sine omgivelser så godt uden at du risikerer at miste ham. Lange snore findes i forskellige former og størrelser. Prøv for eksempel Vores Lang Linje hundesnor, som er en stærk og praktisk nylon hundesnor.

Hundesnor nylon

Hundebånd i nylon er stærke og elastiske snore og fås i forskellige typer, størrelser og farver. Prøv den praktiske, sorte nylon hundesnor eller dette jogging sele med snor, en praktisk håndfri hundesnor, der giver dig mulighed for at løbe med din hund uden at have noget i dine hænder.

Læder hundesnor

Brekz har et omfattende udvalg af læderhundesnore. En hundesnor i læder er stærk, praktisk og modstandsdygtig. Disse snore fås i forskellige længder, bredder og farver: der er noget for enhver hund og situation. Når du bestiller en hundesnor til en større hund, skal du sørge for at vælge en bredere snor. Prøv for eksempel denne læderpoliti hundesnor eller denne læderkæde hundesnor.

Andre hundesnore

Hvil du have en anden snor? Så er der for eksempel Handsfree Doggybelt, et praktisk bælte, som du kan lægge rundt om taljen, så du kan gå din hund uden at bruge dine hænder. Her finder du også den udtrækkelige hundesnor, der kan trækkes tilbage, som du kan indsætte i jorden, så din hund kan bevæge sig frit i en have eller mark uden at skulle holde øje med ham. Også altid praktisk er adresserøret, som hjælper med at identificere din hund, hvis han er stukket af.

Køb de bedste hundesnore på Brekz.dk

Vil du gerne købe en ny hundesnor? Så er du på det rigtige sted på Brekz.dk! Vi har snore, der passer til hunde i forskellige størrelser og racer. Og for hver ordre fra 449kr får du gratis forsendelse fra os. Har du spørgsmål om vores sortiment af hundebånd? Kontakt vores kundeservice, vi hjælper dig gerne.

Ud over bånd til hunde på denne side, sælger vi også Flexi hundesnore. Vores anbefalinger er Flexi New Classic med neonfarve for en god synlighed.

Leder du også efter et halsbånd til din hund? For eksempel finder du på vores halsbåndsoversigtsside vores læderhalsbånd. En læderhalsbånd med nylon snor er altid en god kombination. Leder du efter et andet tilbehør? Se vores side med tilbehør til hunde for sjove nye produkter.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.