Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS 10-12 cm

Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS 10-12 cm
Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS 10-12 cm
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS 10-12 cm

Produktinformation
4
4
4
4
4
(4)

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS til hunde er fremstillet af det indre lag bindevæv på en ko, som er tørret. Disse "tyggeben" er meget rene og ikke kemisk behandlede, så de ikke klistrer, slimer og lugter. Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS har en længde på 10-12 cm.


Mere info

Produktinformation Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS til hunde

Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS til hunde er et lækkert tyggeprodukt specielt til små hunde. Alle hunde har naturligvis brug for at tygge kraftigt regelmæssigt, også hunde af små racer. I naturen tygger hunde f.eks. på huden af deres byttedyr. På denne måde renser de deres tænder, hvilket kan forebygge tandproblemer. Du vil også gøre din lille hund en stor tjeneste ved at lade den tygge. Med Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS giver du den et helt naturligt, sikkert og rent tyggeben. Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS har en længde på 10-12 cm.

Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS består udelukkende af friske, godkendte koskind. Resultatet er et hvidt tyggeben, der er fuldt fordøjelig og derfor er en nyttig og sund snack for din hund. Det særlige ved dette tyggeben er også, at det ikke pletter, slimer, lugter eller klistrer. Har du ikke en lille hund, men en mellemstor eller stor hund? Farm Food Dental Tyggeben fås i forskellige former og størrelser. Så du kan altid købe det rigtige tyggeben til din hund!

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS online med efterfølgende komfortabel levering til dit hjem!

Fordele Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS til hunde

  • Meget høj kvalitet: Strenge kvalitetskontroller sikrer, at Farm Food kun bruger de bedste koskind;

  • Fuldt fordøjeligt: Din hund kan spise Dental Tyggeben XXS i sin helhed;

  • Ren og sikker produktion: Kohuderne vaskes grundigt, så alle bakterier dræbes. Dette giver et produkt, der ikke lugter eller bliver klistret, når din hund tygger det;

  • Ingen kunstige tilsætningsstoffer: Der anvendes ingen kemikalier under eller efter produktionsprocessen. Produktet indeholder heller ingen farve, lugt eller aromaer;

  • Ingen allergiske reaktioner: Hunde får ikke allergiske reaktioner af Farm Food Rawhide-produkter (medmindre de er allergiske over for oksekød);

  • Pletfri: Dental Bone er et meget rent kvalitetsprodukt, så der opstår ingen irriterende pletter, når din hund tygger.

Naturlig tandpleje

Mens din hund gnasker lystigt på Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS, reducerer det plak på din hunds tænder. Desuden skraber Farm Food Rawhide Dental Tyggeben XXS langs din hunds tænder, mens den tygger, og børster som det var, tænderne. Det renser din hunds tænder grundigt og synligt. Dette forbedrer også dens ånde.

Holdbarheden af Farmfood Rawhide Dental Tyggeben XXS er angivet på emballagen og er normalt tilstrækkelig lang, hvis du holder dig til det anbefalede brug.

Det er på eget ansvar at give tyggeprodukter. Vi anbefaler, at du altid holder opsyn med din hund, mens den tygger. Vi påtager os intet ansvar for eventuelle skader, som din hund måtte få som følge af at tygge.

Andet produkt?

Er du på udkig efter en anden type af Farm Food Rawhide produkt, såsom Dental Tyggestang? Så tag et kig på vores Farm Food Rawhide-produkter. Eller vil du gerne se de andre hundesnacks, vi sælger? Så besøg vores side med det samlede udvalg af hundesnacks.

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
3.8 / 5 (4)
13-11-2019
1
2
3
4
5
Mon chien a du mal a le mâcher peut être trop dur pour lui , je vais lui reprendre les os marrons

Translate to English

06-10-2017
1
2
3
4
5
zeer goede prijs en snelle levering al meerder malen besteld en nooit problemen gehad blijf trouwe klant bij brekz

Translate to English

31-08-2017
1
2
3
4
5
wij hebben een kleinkeesje en voor haar is het net iets te groot. ze moet ferm werken om het mals te krijgen.

Translate to English

16-04-2017
1
2
3
4
5
Prijs kwaliteit is prima. Levering snel. Een heel tevreden klant.

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.