Vi benytter cookie for at give dig en bedre oplevelse med vores hjemmeside. Cookies
OK

Kong Wubba Finz Blå

Product Information
Large
kr. 86,90
kr. 86,90

Kong Wubba Finz Blå er et udfordrende og sjovt legetøj til hunden og er meget velegnet til at hente spil.

  • Har to bolde indeni
  • Bip for ekstra stimulering
  • Ikke egnet til udvidede tyggesessioner

Mere info

Produktinformation Kong Wubba Finz Blå til hunde

Kong Wubba Finz Blå har en lang, floppy hale, der gør det let og ekstra sjovt for din hund at trække og ryste, hvilket stimulerer hans naturlige instinkter. Kong Wubba Finz er lavet med to kugler indeni, der sikrer, at legetøjet hopper i alle retninger. Sammen med biplyden sørger dette for aktiv legesjov. Kong Wubba er designet til at svinge langt væk, hvilket gør det til det ideelle hentelegetøj til enhver hund. Legetøjet er ikke egnet til lange tyggesessioner.

Hos Brekz kan du bestille de bedste Kong hundelegetøj billigt online. Se vores sortiment og køb Kong Wubba Finz Blå nu til de bedste priser. Bestil hurtigt og nemt!

Bemærk: Brug kun dette produkt som beregnet. Intet legetøj, tilbehør eller andet kan undgå at blive ødelægget. Forhindre dit kæledyr i at bide og / eller spise dele af dette produkt. Brekz er ikke ansvarlig for skader eller kvæstelser.

Andet produkt?

Leder du efter et udfordrende spil til din firbenede ven? Se for eksempel på Hundetræningsspil Brain Train Apollo. For det komplette sortiment kan du se på siden med alle vores trainings hundelegetøj.

Luk