tilbage
Kosttilskud til hunde

Kosttilskud til hunde

Kosttilskud supplerer din hunds primære kost. De giver således ekstra støtte og pleje til f.eks. hud og pels, fordøjelse eller led.
Læs mere ..
Kosttilskud til hunde

Kosttilskud til støtte for sundheden

Kosttilskud til hunde findes i mange forskellige typer. Kosttilskud til hunde findes som pulver, geler, tabletter eller godbidder med egenskaber, der støtter din hund ved bestemte sundhedsproblemer. Man kan forestille sig forskellige situationer, hvor din hund kan have brug for ekstra støtte. Nogle kosttilskud kommer som en ekstra tilføjelse til normalt foder, da hunden kan have brug for et ekstra boost på grund af et midlertidigt svækket forsvar. Der findes også kosttilskud, som hjælper hunden med at komme sig efter en tilskadekomst eller operation. Eller måske har din hund brug for lidt mere modstandsdygtighed i stressede situationer som en lang rejse eller en flytning?

Kosttilskud kan være en nyttig og værdifuld tilføjelse til din hunds daglige kost i forskellige situationer. Det betyder ikke, at alle hunde også har brug for et tilskud. Kosttilskud er ikke en erstatning for komplet hundefoder. For at se, hvilke ekstra tilskud eller vitaminer der er gode for din hund, er det bedst at konsultere din dyrlæge. På den måde kan du være sikker på, at din firbenede ven ikke får for meget af visse stoffer.

Hos Brekz kan du bestille kosttilskud til hunde online hurtigt og nemt. Se vores produktsortiment og bestil alle de kosttilskud, du har brug for til dit kæledyr, til de bedste priser!

Fordele ved kosttilskud til hunde

  • Giver din hund støtte til visse sundhedsrisici og -problemer

  • Nem måde at supplere visse næringsstoffer på

  • Nem måde at give (midlertidig) ekstra støtte til sundhedsproblemer på

  • Ekstra støtte til f.eks. hvalpe, drægtige eller diegivende dyr eller ældre hunde

Udvalg af kosttilskud til hunde

Hos Brekz finder du alle former for kosttilskud til hunde. For at give dig et indtryk af vores sortiment, beskriver vi her de mest almindelige sundhedsproblemer, som kosttilskuddene kan støtte. Er din hunds helbredsproblem ikke nævnt her? Så scroll alligevel gennem siden. Der er stor sandsynlighed for, at det kosttilskud, du leder efter, også er med på listen.

Følsomme led: Kosttilskud til følsomme led indeholder ofte stoffer som glucosamin, chondroitin, grønlæbet musling, kollagen type II, omega-3-fedtsyrer og boswellia. Disse stoffer er kendt for at have en støttende effekt på leddene. Ofte på grund af stoffernes antiinflammatoriske egenskaber, en positiv indvirkning på cellefornyelsen eller begge dele. Et eksempel på et kosttilskud til følsomme led er Flexadin Advanced.

Følsom mave: Kosttilskud, der støtter hunde med følsom mave, indeholder ofte præ- og probiotika. For eksempel er MOS og FOS præbiotika, der bidrager til en sund mave som en type fermenterbare fibre. Et eksempel på et sådant tilskud til den følsomme mave er Sanimal Pre & Probiotica. Det er et tilskud i en pastaform.

Hud og pels: Kosttilskud, der fremmer sund hud og pels, indeholder ofte lakseolie for omega 3-fedtsyrer. Derudover indeholder disse kosttilskud regelmæssigt zink, biotin, ølgær eller silica. Disse kosttilskud nærer huden og pelsen indefra.

Lav modstandskraft: Du kan støtte din hunds modstandskraft med kosttilskud. Disse kosttilskud støtter ofte tarmfloraen såvel som modstandskraften. Almindelige aktive ingredienser i disse kosttilskud er probiotika, omega 3-fedtsyrer, Echinacea og Ravintsara. Et eksempel på et kosttilskud til hunde, der hjælper med at vedligeholde immunsystemet, er Brekz - Lakseolie.

Leverlidelser: Kosttilskud til at støtte leveren kan indeholde curcuma som bl.a. har antiinflammatoriske, afgiftende, leverbeskyttende, krampestillende og antimikrobielle virkninger. Puur Dolor er et eksempel på et kosttilskud til hunde med leverproblemer.

Stress: Et tilskud til at støtte din hund i stressede situationer, f.eks. ved årsskiftet, på en lang rejse eller ved flytning. Disse kosttilskud kan f.eks. være baseret på fiskeolie, der indeholder DHA og EPA. Disse vigtige Omega 3-fedtsyrer har en gavnlig effekt på bl.a. hundens hjerne og nerver. Et eksempel på et sådant tilskud er Purina Pro Plan Relax.

Ud over de ovennævnte tilskud kan du også finde tilskudsfoder til luftvejene, blæren og mod allergi på vores apotek.

Andet produkt?

Leder du efter et produkt til en bestemt lidelse, f.eks. produkter til følsomme led? Så tag et kig på siden med alle vores produkter til følsomme led. En oversigt over alle vores sundhedsunderstøttende produkter kan findes på hundeapotekets side.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.