Lukos hundefoder

Lukos hundefoder

Lukos hundefoder tilbyder velsmagende og sundt premium foder til hunde i alle livsfaser. Kun tilgængeligt hos Brekz! Du kan købe hundefoder af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser! Med en ordre fra 449 DKK får du en gratis forsendelse.
Læs mere ..
Lukos hundefoder

Lukos hundefoder

Lukos® hundefoder er et naturligt, premium hundefoder tilberedt kun med ingredienser af høj kvalitet. Din hund fortjener intet mindre end det bedste. Derfor tilbyder Lukos ikke mindre end otte forskellige typer kvalitetsfoder. Hver variant er optimalt sammensat og tilberedes med naturlige vitaminer og mineraler, der stimulerer din hunds tilstand og helbred, samt understøtter dens kropslige funktioner. Lukos hundefoder er let fordøjelig og understøtter derfor sund afføring. Et godt og frem for alt meget velsmagende valg til hunde i alle livsfaser, samt af enhver race og størrelse!

Lukos står for:

  • 8 varianter, der passer perfekt til din hunds behov
  • God støtte til din hunds vitalitet og optimale helbred
  • Rig på naturlige vitaminer og mineraler
  • Foder af høj kvalitet til en overkommelig pris!

Hos Brekz kan du bestille Lukos hundefoder billigt og let online. Se vores sortiment og køb Lukos hundefoder til en garanteret lav pris. Bestilles i dag og leveres inden for to til tre arbejdsdage.

Lukos sortiment

Med otte forskellige varianter tilbyder Lukos® et bredt udvalg. For at gøre dit valg lettere og for at bestemme, hvilken variant der bedst passer til din firbenede ven, finder du en kort beskrivelse af Lukos-serien nedenfor.

Lukos Puppy & Junior Mini/Small hundefoder

Lukos Puppy & Junior Mini/Small er et sundt hundefoder af høj kvalitet, der er specielt skræddersyet til hvalpe og unge hunde af mini og små racer. Dette foder indeholder ekstra E-vitamin, der understøtter immunforsvaret hos din unge hund. Foderet er samtidig let at fordøje og er specielt formuleret til at stimulere udviklingen af din voksende hvalp!

Lukos Hvalp & Junior Medium/Large hundefoder

Lukos Puppy & Junior Medium/Large er et hvedeglutenfri hundefoder af høj kvalitet baseret på fjerkræ, der er ideel til hvalpe og unge hunde af mellemstore til store racer. Det optimale forhold mellem calcium og fosfor er specielt tilpasset unge hunde af større racer.

Lukos Adult Mini/Small hundefoder

Lukos Adult Mini/Small hundefoder er et foder af høj kvalitet til voksne hunde af mini eller små racer. Foderet indeholder fiskeolie, der understøtter en sund og glansfuld pels, samt indeholder sukkerroer, der fremmer en sund tarmflora.

Lukos Adult Medium hundefoder

Lukos Adult Medium er et hundefoder med naturlige ingredienser, der er velegnet til voksne hunde af mellemstore racer. Der bruges ingen hvede i dette foder og er derfor let fordøjeligt. De tilsatte fibre stimulerer en sund tarmflora.

Lukos Adult Large hundefoder

Lukos Adult Large er et let fordøjeligt foder af høj kvalitet. Foderpillerne er større, og foderet er derfor velegnet til voksne hunde af store racer. Foderet er tilberedt med vegetabilske omega 3-fedtsyrer, der støtter huden, og med glucosamin og chondroitin, der understøtter leddene.

Lukos Light Sterilised hundefoder

Lukos Light Sterilised er yderst velegnet til steriliserede voksne hune, overvægtige hunde, og hunde med tendens til overvægt. Dette light produkt har et meget lavt fedtindhold og er tilberedt med ekstra fibre, så din hund vil føle sig tilfreds efter hvert måltid.

Lukos Skin Sensitive hundefoder

Lukos Skin Sensitive er et hundefoder af høj kvalitet, der er specielt designet til voksne hunde med følsom hud. Foderet er hvedeglutenfri, og er samtidig rig på Omega 3-fedtsyrer og indeholder ekstra E-vitamin, der understøtter din hunds hud og kropsceller.

Lukos Senior hundefoder

Lukos Senior er et sundt og komplet premium-hvedeglutenfri foder til den aldrende hund. Foderet indeholder mindre protein for at skåne din hunds lever og nyrer. Foderet er rig på laksolie, glucosamin, chondroitin og E-vitamin til støtte for hud, led og kropsceller.

Bestil billig Lukos hundefoder online?

Vil du købe billig Lukos hundefoder? Dette mærke er eksklusivt, og kun tilgængeligt hos Brekz. På denne måde er du sikret en permanent lav pris. Med en ordre fra kun 449 DKK får du altid en gratis forsendelse! Hos Brekz kan du betale sikkert gennem betalingsmetoder som kreditkort og bankoverførelse. Har du spørgsmål om din ordre, eller kan vi hjælpe dig med noget andet? Tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.