Lukos hundefoder

Lukos hundefoder

Lukos Premium hundefoder tilbyder et førsteklasses, velsmagende og sundt tørfoder til hunde, egnet til alle deres livsfaser. Det fås udelukkende hos Brekz! Køber du Lukos, køber du hundefoder af høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser! 
Læs mere ..
Lukos hundefoder

Lukos premium hundefoder

Din trofaste hund er et vigtigt medlem af familien. Et langt liv sammen med din hund, vil være et liv med masser af oplevelser. Som hundeejer håber du selvfølgelig, at din hund vil forblive sund og rask så længe som muligt og vil kunne deltage i jeres aktiviteter. Det bedst passende foder af høj kvalitet spiller en vigtig rolle i den forbindelse. Lukos hundefoder er specielt udviklet med hundens velvære for øje. Uanset race, størrelse eller alder er der en velsmagende Lukos-variant til alle hunde. Alle Lukos fodertyper er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser af høj kvalitet. Ligesom dig ønsker Lukos kun det bedste for din hund! Med det mest egnede foder sikrer du som ejer, at din hund kan forblive sund og rask. Og en ’fit’ hund udstråler velvære. Lukos tørfoder bidrager til et optimalt helbred for din hund.

Lukos står for:

  • Forskellige varianter, der passer optimalt til lige netop DIN hunds behov
  • Styrker din hunds vitalitet og optimale sundhed
  • Rigt på naturlige vitaminer og mineraler
  • Letfordøjelige tørfoder stykker
  • Kvalitetsfoder til en overkommelig pris!

Hos Brekz kan du nemt og billigt bestille Lukos hundefoder online. Se vores sortiment og køb Lukos hundefoder til en garanteret lav pris. Bestilles i dag og leveres hurtigt.

Lukos produktsortiment

Med otte forskellige varianter tilbyder Lukos et bredt sortiment. For at gøre dit valg lettere og for at finde ud af, hvilken variant der passer bedst til din vovse, finder du nedenfor en kort beskrivelse af vores Lukos sortiment.

Puppy (hvalp)

Lukos Puppy & Junior Mini/Small er et sundt fuldfoder af høj kvalitet, der er specielt skræddersyet til hvalpe og unghunde af små racer. Dette foder indeholder ekstra E-vitamin, der bidrager til at styrke din unge hunds modstandskraft, er letfordøjeligt og er nøje sammensat til at stimulere udviklingen af din voksende hvalp. Lukos Puppy & Junior Medium/Large er et hvedeglutenfrit hundefoder baseret på fjerkræ og er velegnet til hvalpe og unghunde af mellemstore og store racer. Det optimale forhold mellem calcium og fosfor er specielt tilpasset din store hvalp.

Adult (voksne hunde)

Lukos Adult Mini/Small er kvalitetsfoder til udvoksede små hunde, med fiskeolie til at understøtte pelsen og roepulp til at fremme en god tarmflora. Og naturligvis er dette tørfoder særdeles velsmagende. Det indeholder ingen hvede og er derfor nemt at fordøje. De tilsatte fibre stimulerer fordøjelsen. Varianten Lukos Adult Medium er et hundefoder med naturlige ingredienser, der er velegnet til voksne hunde af mellemstore racer. Lukos Adult Large er også et letfordøjeligt foder med større foderbidder og er derfor velegnet til voksne hunde af store racer. Tilberedt med vegetabilske Omega 3-fedtsyrer til støtte for huden og med glucosamin og chondroitin til støtte for din store hunds led. Du kan også vælge Lukos Adult Large med lam og ris til din store hund. Varianten med lam og ris fås også til mellemstore hunde.

Senior

Lukos Senior er et sundt og hvedeglutenfrit foder til den aldrende hund. Foderet indeholder mindre protein for at aflaste din hunds lever og nyrer. Det er rigt på fjerkræ og indeholder lakseolie, glucosamin, chondroitin og E-vitamin til støtte for hud, led og kropsceller. Til ældre hunde fås også Lukos Senior med lam & ris.

Specialfoder

Lukos Skin Sensitive er nøje tilpasset voksne hunde med en følsom hud. Foderet er hvedeglutenfrit og rigt på Omega 3-fedtsyrer og indeholder ekstra E-vitamin til at støtte din hunds hud og kropsceller. Varianten Lukos Light Sterilised er perfekt til steriliserede voksne hunde eller hunde, der har (tendens til) overvægt. Dette lightprodukt er med et meget lavt fedtindhold og er tilberedt med ekstra fibre, så din hund føler sig mæt efter sit måltid.

Lukos prøvepakker

Er du ikke sikker på, hvilken slags din hund bedst kan lide? Med Lukos prøvepakker kan du nemt og billigt lade din hund prøve lidt af hvert. Til voksne mellemstore hunde kan vi tilbyde Lukos Adult Medium prøvepakke. Så får du Lukos Adult Original og Lukos Adult med lam og ris. Til den større hund kan du bestille Lukos Adult Large prøvepakke, og til din ældre hund kan du bestille Lukos Senior prøvepakke.

Bestiller du billigt Lukos hundefoder?

Dette premium mærke fås udelukkende hos Brekz. Ved en bestilling fra 449 DKK får du altid gratis fragt! Har du spørgsmål til din bestilling, eller kan vi hjælpe dig med noget andet? Tøv ikke med at kontakte os, vi hjælper dig gerne!

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.