Biokat's Vet Line Training Pearls Attracting & Calming

Biokat's Vet Line Trainer Pearls Attracting & Calming
Biokat's Vet Line Trainer Pearls Attracting & Calming
Brug 2 fingre (knib for at zoome) for at zoome ind

Biokat's Vet Line Training Pearls Attracting & Calming

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Biokat's Vet Line Trainer Pearls Attracting &Calming indeholder specifikke duftferomoner, der tiltrækker og beroliger katte, ideelt til kattetræning. Perlerne er lavet af et naturligt ler.

  • Indeholder specifikke duftferomoner, der tiltrækker og beroliger katte

  • Velegnet til både unge og gamle katte, herunder stressede katte

  • Forlænger levetiden af kattegruset


Mere info

Produktinformation Biokat's Vet Line Trainer Pearls Attracting & Calming

Biokat's Vet Line Trainer Pearls Attracting & Calming er den ideelle løsning til at træne katte på en rolig og effektiv måde. Disse trænerperler indeholder et specifikt duftferomon, der tiltrækker og beroliger katte. Det får dem til at føle sig trygge og godt tilpas, selv i vanskelige eller stressende situationer.

Korrekt kattebakke-træning hjælper ikke kun med at reducere sandsynligheden for uønsket adfærd, men hjælper også din kat med at udvikle en god hygiejnevane. Ved at lære din kat at bruge kattebakken, sikrer du et renere og sundere miljø for både din kat og dig selv.

Nogle gange synes katte, at kattebakken er spændende eller skræmmende. Det kan der være flere grunde til, f.eks. ændringer i omgivelserne, stress eller angst. Brug af Trainer Pearls kan hjælpe med at reducere denne spænding ved at give en velkendt og beroligende duft, så din kat føler sig mere tryg ved at bruge kattebakken.

Trainer Pearls er også ideelle til killinger, der endnu ikke har lært at bruge kattebakken. Ved at introducere dem til duften af Trainer Pearls fra en tidlig alder kan killingerne udvikle en positiv tilknytning til kattebakken, hvilket letter og fremskynder træningsprocessen. Udover at fremme korrekt kattetræning gør Trainer Pearls også, at kattegruset klumper bedre sammen. Det gør rengøringen af kattebakken lettere. Desuden gør de det muligt at bruge det normale kattegrus i længere tid, hvilket sparer penge og reducerer behovet for genopfyldning.

Hos Brekz kan du hurtigt og nemt bestille det bedste tilbehør til kattebakken online. Se vores udvalg, og bestil Biokat's Vet Line Trainer Pearls Attracting & Calming til de skarpeste priser!

Brugsanvisning Biokat's Vet Line Trainer Pearls Attracting & Calming

Det er enkelt at bruge Trainer Pearls. Spred Pearls jævnt ud over det uparfumerede kattegrus. Duften vil gradvist sprede sig, tiltrække din kat til kattebakken og få den til at føle sig mere tryg, når den bruger den.

Andet produkt?

Er du på udkig efter et andet produkt? Du kan købe alle produkter til kattebakken billigt hos Brekz. Tag et kig på hele udvalget af kattegrusprodukter og kattebakker.

Luk


Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.