4
4
4
4
4
(2)

Surosolve Ørerensemiddel til hunde og katte

Produktinformation

2-4 arbejdsdage, medmindre andet er angivet

Surosolve Ørerensemiddel til hunde og katte holder ørerne på din hund eller kat hygiejnisk rene. Midlet lindrer og rengør målbevidst og har en frisk duft.

  • Rengør ørerne hygiejnisk
  • Har en frisk duft
  • Til hunde og katte

Mere info

Produktinformation Surosolve Ørerensemiddel til hunde og katte

Surosolve Ørerensemiddel til hunde og katte er et ideelt ørerensemiddel, som lindrer og rengør målbevidst og har en frisk duft. Med Surosolve holder du dit kæledyrs ører hygiejnisk rene. 74,3 procent af dyrlæger og kæledyrsejere angiver, at de er tilfredse med Surosolve's rengørende egenskaber. Det er vigtigt at rengøre dit husdyrs ører. Ved regelmæssigt at rengøre ørekanalerne med Surosolve, forebygges risikoen for udvikling af øreproblemer. Derudover kan brug af midlet kraftigt forbedre hygiejnen på husdyr med beskidte og/eller stinkende ører.

Dette ørerensemiddel har en kraftig formel med Tris-EDTA, PMCX og salicylsyre. Denne ikke-irriterende opløsning har en lav pH-værdi (6,8) og virker rengørende, samtidig med, at den følsomme hud rundt om ørekanalen ikke bliver irriteret. Tris-EDTA beskadiger bakterielle celler. Derudover sørger Tris-EDTA for at forstærke effekten af øremedicin. Anbring Surosolve i øret, lad det tørre helt og anbring herefter din specifikke medicinbehandling. PCMX er et desinfektionsmiddel, som opretholder en balance i mikrofloraen i øret. Salicylsyre eliminerer døde hudceller og et overskud af ørevoks. 

Hos Brekz finder du de bedste tilbud på hygiejniske produkter. Se vores store udvalg og køb lige nu Surosolve Ørerensemiddel til hunde og katte til den allerbedste pris. Det er altid hurtigt og nemt at bestille.

Brugsvejledning Surosolve Ørerensemiddel til hunde og katte

  • Åben flasken ved at dreje på plastikproppen.
  • Placer toppen i øret og tryk på flasken, så der kommer rigeligt med Surosolve i ørekanalen.
  • Masser stille og roligt udgangen af den eksterne ørekanal i et par sekunder, så opløsningen får mulighed for at trænge helt ned i kanalen.
  • Lad opløsningen trække ind i et par minutter. 
  • Gør den ydre del af øret rent, og fjern rester af produktet med en klud.

Tal altid med din dyrlæge og modtag rådgivning, før du bruger et specifikt øreprodukt på dit husdyr. Holdbarhedsdatoen på dette produkt er for det meste lang nok, når man holder sig til den anbefalede dosering. Produktet opbevares ved stuetemperatur og beskyttes mod direkte sol.

Et andet produkt?

Leder du efter et andet øje- eller øreprodukt til din hund eller kat? Så kig på vores oversigtsside til hunde og til katte

 

Luk

Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (2)
11-09-2021
1
2
3
4
5
Immer korrekt, und super schnell!

Translate to English

01-03-2021
1
2
3
4
5
Værdi for pengene:
1
2
3
4
5
Levering:
1
2
3
4
5
Kvalitet:
1
2
3
4
5
Weet het nog niet.

Translate to EnglishHold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.