Pedigree hundefoder

Pedigree hundefoder

Pedigree hundefoder indeholder varianter med forskellige smagsblandinger til hvalpe, voksne hunde og ældre hunde. Du kan bestille dette velsmagende fuldfoder til lave priser online hos Brekz!
Læs mere ..
Pedigree hundefoder

Pedigree hundefoder: velsmagende og prisvenligt

Pedigree hundefoder er et komplet og prisvenligt foder til hunde i alle aldre og racer. Foderet indeholder en omhyggeligt sammensat blanding af ingredienser, der opfylder din hunds behov. Pedigree hundefoder fokuserer på hundens fire grundlæggende behov, nemlig sunde tænder, god fordøjelse, et stærkt immunsystem samt sund hud og pels. Således hjælper Pedigree hundefoder med at holde din hund sund og glad. Dette næringsrige, ærlige foder er også meget velsmagende, så din hund kan nyde sit måltid fuldt ud!

Holdbarheden af Pedigree hundefoder varierer normalt mellem 6 og 18 måneder og er angivet på emballagen. Denne periode er generelt mere end tilstrækkelig, hvis du holder dig til den anbefalede anvendelse.

Hos Brekz kan du bestille Pedigree hundefoder billigt online. Bestil dit Pedigree hundefoder billigt hos os og spar masser af penge!

Fordele ved Pedigree hundefoder

Nedenfor har vi listet nogle af fordelene ved Pedigree hundefoder til dig:

  • Det er et prisvenligt, fuldfoder til hvalpe, voksne hunde og ældre hunde i alle aldre og af alle racer;

  • Fås i en række forskellige smagsvarianter, herunder kylling, lam og oksekød;

  • Med ekstra opmærksomhed rettet mod din hunds tænder, fordøjelse, naturlig modstandskraft samt hud og pels;

  • En lækker smag, så du virkelig kan forkæle din hund.

Sortiment Pedigree hundefoder

Pedigrees omfattende sortiment er velegnet til alle hunderacer. Med alle de forskellige smagsvarianter er der en favorit til enhver hund! Foderet er specielt tilpasset til din hunds alder og størrelse. Nedenfor finder du en oversigt over vores alsidige sortiment.

Puppy og junior

Hundehvalpe har særlige ernæringsmæssige behov i de første faser af deres liv. De har brug for tilstrækkelig energi til at vokse og lege, og deres immunsystem skal udvikles korrekt. Pedigree Junior hundefoder er velegnet til hvalpe fra 2 til 15 måneder gamle. Det hjælper din lille ven med at vokse op til at blive en sund og glad voksen hund. Til store hunderacer, som i voksealderen vejer mere end 25 kg, findes den særlige Pedigree Junior Maxi variant.

Voksen

Pedigree's hundefoder giver din voksne hund optimal støtte og giver den nok energi, så den kan gå glad og veltrænet gennem livet hver dag. Pedigree har foder til voksne hunde i alle størrelser; til store, mellemstore og små hunde. De tilbyder også et særligt fedtfattigt foder til hunde med tendens til fedme, Pedigree Adult Light hundefoder.

Pedigree Adult Maxi oksekød er specielt udviklet til store hunde i vægtgruppen fra 25 kg. I dette foder er der ekstra opmærksomhed på din hunds led. Til mellemstore hunde fra 5 kg til 25 kg kan du vælge mellem 3 forskellige smagsvarianter; Pedigree Adult med oksekød og grøntsager, lam & grøntsager og kylling & grøntsager. Der er også taget hensyn til de mindste hunderacer med Adult Mini foder. Pedigree Adult Mini oksekød & grøntsager er allerede egnet til hunde med en vægt fra 1 kg!

Senior

Efterhånden som din hund bliver ældre, ændrer dens ernæringsbehov sig. Det er vigtigt at tilpasse hans kost i overensstemmelse hermed. Pedigree Senior hundefoder er specielt tilpasset disse behov og fremmer en sund alderdomsudvikling.

Mere fra Pedigree

Udover ovenstående hundefoder har vi også lækre hundesnacks fra Pedigree i vores sortiment. Du kan finde disse godbidder på siden med Pedigree hundesnacks.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.