Pelspleje

Pelspleje er et af de vigtigste elementer i den daglige hundepleje. Nedenfor finder du vores udvalg af pelsplejeprodukter.
Læs mere ..
Pelspleje

Pelspleje til hunde

Med de rigtige pelsplejeprodukter kan du nemt fjerne filtrer, snavs og løse hår fra din hund. Det vil få din hund til at se smuk ud, reducere antallet af hår i dit hjem og forbedre dens velbefindende. Når alt kommer til alt, reducerer god pleje risikoen for hud- og pelsproblemer, såsom smertefuld sammenfiltring af pelsen eller eksem. Du kan også støtte din hund i tilfælde af eksisterende pelsproblemer. Der er flere produkter, der kan hjælpe din hund med at lindre f.eks. allergi.

I vores pelsplejesortiment finder du et bredt udvalg af pelsplejeprodukter til de bedste priser. Fra børster og shampooer til sakse og specialsprays. Alt sammen for at fremme en sund, strålende og silkeblød pels. Din hund har aldrig været så godt tilpas i sin hud!

Hos Brekz kan du bestille pelsplejeprodukter til hunde billigt. Se vores store udvalg af pelsplejeprodukter til hunde, og køb nu de bedste hundebørster, shampooer og trimmesakse til de skarpeste priser. Bestil online hurtigt og nemt!

Sortiment af produkter til hundepleje

I vores webshop finder du et bredt udvalg af plejeprodukter, fra shampoo og balsam til en hundebørste. For at gøre dit valg lettere er her en kort forklaring af sortimentet.

Shampoo

Hvis din firbenede ven har en beskidt pels, kan det være en god idé at vaske den med en passende shampoo. Du kan bestille mange typer shampoo til forskellige pelstyper og formål. Der er f.eks. shampoo mod filtring, anti-loppe-shampoo eller specialshampoo, der hjælper med at reparere en kedelig pels eller hudproblemer. Har du en hvalp derhjemme eller en hund med følsom hud? Så er en mild shampoo som DermAllay Sensitive Shampoo meget velegnet.

Hvis du vil give din hunds pels ekstra pleje, mens du vasker den, kan du bruge en balsam. Til firbenede venner, der ikke kan lide at bade, findes der tørshampoo som Beaphar Bio Tørshampoo. På den måde kan du stadig gøre din hund ren og pæn uden at gøre den våd.

Børster

Korrekt børstning er meget vigtigt for sundheden af din hunds hud og pels. Sortimentet omfatter den velkendte Furminator, en loppekam og en speciel hundekam. Lider din hund hurtigt af sammenfiltringer? Så kan Trixie Detangling spray være en stor hjælp.

Når du vælger en passende hundebørste, er det vigtigt at overveje din hunds pelstype. For eksempel er Groo'me - Blød Børste til hunden ideel til at fjerne løse hår og støv på korthårede hunde. Slicker-børsten er perfekt til at fjerne snavs, løse hår og små sammenfiltringer i mellem- til langhåret pels.

Pelspleje til hunde med hudproblemer

Har din hund irriteret, kløende eller allergifølsom hud? Så kan du også finde forskellige pelsplejeprodukter i vores sortiment. Der findes forskellige shampooer, som hjælper med at reparere huden, berolige den og reducere kløe. Du kan også lindre din hunds hudproblemer med beroligende cremer og sprays, såsom Dermoscent Atop 7 Spray. Ideel, når din hund ikke kan lide vand, og vask kan være en kamp.

Kan din hund slet ikke lide alle de produkter på sin krop? Så tag et kig på Hokamix Skin & Shine til hunden, en naturlig nøddeolie mod hudproblemer, som du blot tilsætter foderet.

Øvrige produkter

Sortimentet af pelsplejeprodukter omfatter stadig Beaphar Sensitive vådservietter og Beaphar Øjne & Ører vådservietter , som er ideelle til rengøring af små og svært tilgængelige områder (hudfolder, fødder, øregange osv.). En naturlig balsam til fodsåler og næse, specielle renseservietter og spot-on-pipetter med understøttende olier er også en del af vores omfattende sortiment.

Andre produkter?

Lider din hund meget af hud- og pelsproblemer? Så tag et hurtigt kig på vores side om hundeapotek, hvor du finder kosttilskud og specialfoder, der hjælper din hund med at komme sig.

Retur

Hold mig opdateret

Du vil modtage én e-mail, når dette produkt er kommet på lager igen.

E-mail
Ugyldig e-mail adress Ugyldig e-mail adress Du ér allerede tilmeldt beskedservice via e-mail, om dette produkt. Noget gik galt
Din e-mailadresse vil ikke blive brugt til andre formål.